Sohbet Telefonunuzdan memnun musunuz?

ttef84

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Salih
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Mi 8 kullanıyorum hızından bataryasindan kamerasından memnunum. Eu beta rom var her hafta mutlaka farklı bir sorun çıkıyor. Bu hafta da ses açma kısma tuşları bazen çalışmıyor kapatıp açınca düzeliyor. Sanırım en iyisi stabil olanı kullanmak oluyor.

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
Mi 8 kullanıyorum hızından bataryasindan kamerasından memnunum. Eu beta rom var her hafta mutlaka farklı bir sorun çıkıyor. Bu hafta da ses açma kısma tuşları bazen çalışmıyor kapatıp açınca düzeliyor. Sanırım en iyisi stabil olanı kullanmak oluyor.
Hocam eu cihazıma yükledim. Cihazda kasmalar ve droplar oluştu gene 9.3.7 betaya döndüm inceleyemedim eu yu :(

merttdolu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
58
- Herkes telefonunu yazıp bilgi versin, tartışalım ve çözüm bulalım.

Redmi note 5 bana 1 günlük şarj yetiyor ve okulda kullanmama rağmen gayet iyi telefon değiştireceklere öneririm.
ROM: Global beta 9.3.7
Mı 8 kullanıyorum herşey çok güzel ama şarj sorunun var memnun değilim şarjindan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akşam müsait olduğunuzda ekran süresini atabilir misiniz ? Bende mi 8 kullanıyorum ama bataryasindan memnun değilim bir sorun olduğunu düşünüyorum

Akşam müsait olduğunuzda ekran süresini atabilir misiniz ? Bende mi 8 kullanıyorum ama bataryasindan memnun değilim bir sorun olduğunu düşünüyorum

Untel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
37
Redmi 5 plus kullanıyorum muazzam telefon kamerası fazla iyi değil ama general Mobile 4g den geçtiğim için sıkıntı yaratmıyor pil performansı gayet güzel 7.30 saat ekran süresi alıyorum tek sıkıntısı 4 aydır güncelleme almıyor olması

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
Redmi 5 plus kullanıyorum muazzam telefon kamerası fazla iyi değil ama general Mobile 4g den geçtiğim için sıkıntı yaratmıyor pil performansı gayet güzel 7.30 saat ekran süresi alıyorum tek sıkıntısı 4 aydır güncelleme almıyor olması
Güncelleme konusunda herkes şikayetci fakat kamerasını bilmiyorum ama gcan halleder zaten :) Yorum için teşekkürler.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Mi 8 Lite kullanıyorum. Çok memnunum. Almadan önce 3350 mah pilden bu kadar ekran süresi beklemiyordum. 9 saati rahat görüyorum wifi ile.

okjklm13

Like a Boss..
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper Kasap
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Mühendis
Konular
5
mi8 lite kullanıyorum ağ sorunu olmasa 10 numara telefon.

Babalokomka57

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
2
Ben geçen hafta mi 8 aldım kutudan miui 9 ile çıktı 7.5 - 8 saat ekran süresi 23 saat bekleme süresi alıyordum en son global stabil sürümdeyim 6 saat ekran süresi 15 saat bekleme süresi alıyorum bu iki deneyim arasında 2 gün var güncelleme yaptım cihaz hantallaştı. Aynı kullanım senaryosunda oto parlaklık whatsap, youtube vanced arka plan oynatma, ve bankacılık kamera uygulaması felan kullandım, Tüm gün Pil tasarrufu açık bluetooth açık wifi açık GPS pil kodunda.

Azad21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azad
Cihazım
Mi8lite
Meslek
Eczacı
Konular
12
2 ay oldu Mi8 lite kullanıyorum daha önce mi5s kullandım. 2 güne kadar çıkarıyor yoğun olmayan kullanımlarda, genel olarak güzel ancak yazılım olarak eksikleri var. Halen gece modu gelmedi kamera üzerinde çalışılmalı çünkü telefonu aldıktan bir süre sonra root atıp başka rom kullanma ihtiyacı duyuyor insan. Ancak fiyatına göre gayet iyi telefon tavsiye ederim

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
Mi 8 Lite kullanıyorum. Çok memnunum. Almadan önce 3350 mah pilden bu kadar ekran süresi beklemiyordum. 9 saati rahat görüyorum wifi ile.
Pil oranı yazılımıda bağlı olabiliyor.

2 ay oldu Mi8 lite kullanıyorum daha önce mi5s kullandım. 2 güne kadar çıkarıyor yoğun olmayan kullanımlarda, genel olarak güzel ancak yazılım olarak eksikleri var. Halen gece modu gelmedi kamera üzerinde çalışılmalı çünkü telefonu aldıktan bir süre sonra root atıp başka rom kullanma ihtiyacı duyuyor insan. Ancak fiyatına göre gayet iyi telefon tavsiye ederim
Lite ağ sorunu vs. olduğu biliniyor gece modu bi an önce gelse iyi olabilir haklısınız.Redmi note 5 kullanıyorum kamerası çok iyi ama video karıncalı yazılımla alakalı mı halen çözemedik, anlayamadık.

Son düzenleme:
Üst Alt