Sohbet Telefonunuzdan memnun musunuz?

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
Oneplus one :) lineageos 16 (pie) ile kullaniyorum. İsletim sistemi yeni oldugu icin ufak problemleri var. Gunluk guncellemeler ile problemleri cozuluyor. Lineageos 15.1 (andro. 8.1) ile ise her seyiyle stabil calisiyor.
Alali 4 seneyi gecti pil seviyesi yuzde 70-75. Kullanima gore 2.5-4.0 saat ekran suresi veriyor.
Hala yeterli hizda calisiyor. Pubg yi dusuk grafik ayarlari ile akici bir sekilde oynatiyor.
Bir kac senedir degistirmeyi dusunuyorum ama yukaridaki nedenlerden dolayi hep vazgeciyorum
İşlemcisi felan güzel telefon ama hemen güncellemeseydiniz keşke biraz daha bekleyip güncelleseydiniz faydası olabilirdi yorumun için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında Xioami de android sürümüdeğilde. MIUI sürümleri önemli. Çünkü bir çok özelliği daha öncesinden getirilebiliyorlar.
Android sadece telefonun dosyalarını tetikliyo yoksa miui tek başınada olabilirdi diye düşünüyorum o konu hakkında @Zenex bilgi sahibi olabilir.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Telefon ile yaptığım işler belli ve Redmi Note 4x bana fazla bile geliyor... Üzerine de, takılma donma, saçmalama yapmıyor, 10-12 saat ekran süresi ile üç günü rahat çıkartan bataryası var... Daha ne olsun...sun~~

Şimdi üzerine para verip bu memnuniyetten vazgeçilmez herhalde. :?

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
İşlemcisi felan güzel telefon ama hemen güncellemeseydiniz keşke biraz daha bekleyip güncelleseydiniz faydası olabilirdi yorumun için teşekkürler
Bilerek guncelledim. Lineageos16 nin ilk resmi surumu gecen hafta cikti. Oyle buyuk bir problem yok. Ses problemi vardi (bazi uygulamalarda cikan ses kisilarak geliyordu) Bugun cozuldu.
15.1 fazla stabil. Biraz heyecan ariyordum :D
Zaten twrp ve titanium backupdan full yedegim var. Olmadi tam eski haline dönebilirim herzaman

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
Telefon ile yaptığım işler belli ve Redmi Note 4x bana fazla bile geliyor... Üzerine de, takılma donma, saçmalama yapmıyor, 10-12 saat ekran süresi ile üç günü rahat çıkartan bataryası var... Daha ne olsun...sun~~

Şimdi üzerine para verip bu memnuniyetten vazgeçilmez herhalde. :?
Herkesin kendine göre ayrı bi zevki var. Ekran süresinde iyi diyolar redmi note 5 bu aralar sapıttı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilerek guncelledim. Lineageos16 nin ilk resmi surumu gecen hafta cikti. Oyle buyuk bir problem yok. Ses problemi vardi (bazi uygulamalarda cikan ses kisilarak geliyordu) Bugun cozuldu.
15.1 fazla stabil. Biraz heyecan ariyordum :D
Hocam anti rollback olmasa bende dolaşıcam dün eu rom attım kasma oluyodu tekrar döndüm 9.3.7 maalasef

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Mi 8 kullanıyorum. İhtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. En çok bahsi geçen şarj konusunda da benim için yeterli. %19 şarjım var 7 buçuk saat ekran süresi (40 dk pubg, 1 saat 40 dk YouTube vs) olmuş an itibariyle. Daha fazla görenler vardır, ben ayarlarını pek kurcalamadım. :)

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
Mi 8 kullanıyorum. İhtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. En çok bahsi geçen şarj konusunda da benim için yeterli. %19 şarjım var 7 buçuk saat ekran süresi (40 dk pubg, 1 saat 40 dk YouTube vs) olmuş an itibariyle. Daha fazla görenler vardır, ben ayarlarını pek kurcalamadım. :)
Eskiden pubg oynuyodum bıraktım hem telefon için hem kendim için. Kuzenim haleb oynuyor pil kullanımı %40 fazla kaptırmışlar tamamen zarar

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Eskiden pubg oynuyodum bıraktım hem telefon için hem kendim için. Kuzenim haleb oynuyor pil kullanımı %40 fazla kaptırmışlar tamamen zarar
Ben pek uzun süreli oynamıyorum kuzenlerle eğlencesine 1-2 el atıp çıkıyoruz. Maksat muhabbet :D

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
4 saat 12 dakika %22 ekran kullanın parlaklık sabahtan beri orta derecede iyi midir sizce?

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Mi8 lite kullanıyorum gayet memnunum gerek kamerası,gerek hızı,gerek pil kapasitesi beni tatmin ediyor pubg oynamama rağmen ısınma veya çabuk pil bitmesi gibi sorunum yok günü çıkarıyor.drunk~~

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
7 aydır Redmi note 5 kullanıyorum. Sabah 7den akşam 12ye kadar şarjım daha %30-40 a düşüyor. 10-12 saat ekran süresi alıyorum. Pubg wot vb oyunlar oynardım bıraktım şarj fazlasıyla yetiyor.
Kamera zaten gcam ile bilen bilir mükemmel.
En ufak problem yaşamadım daha (mi flash ile brick yapmam hariç)
Kısacası son derece memnunum. Etrafımda 1500 liraya telefon alanlara bakıyorum da sadece gülüyorum :)

Üst Alt