Sohbet Telefonunuzdan memnun musunuz?

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
7 aydır Redmi note 5 kullanıyorum. Sabah 7den akşam 12ye kadar şarjım daha %30-40 a düşüyor. 10-12 saat ekran süresi alıyorum. Pubg wot vb oyunlar oynardım bıraktım şarj fazlasıyla yetiyor.
Kamera zaten gcam ile bilen bilir mükemmel.
En ufak problem yaşamadım daha (mi flash ile brick yapmam hariç)
Kısacası son derece memnunum. Etrafımda 1500 liraya telefon alanlara bakıyorum da sadece gülüyorum :)
İphone dünyanın en iyi telefon diyenleride ben anlamıyorum (:

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Mi 5x kullanıyorum ekran süresi 5-6 saat arası ağır kullanıyorum. Gece kamerası iyi değil, video tarafı kötü vs. Memnun sayılırım. Mi 8 se ye geçmek isterdim.

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
Mi 5x kullanıyorum ekran süresi 5-6 saat arası ağır kullanıyorum. Gece kamerası iyi değil, video tarafı kötü vs. Memnun sayılırım. Mi 8 se ye geçmek isterdim.
Hocam bu video benim cihazdada sıkıntı var karıncalı çekiyor çözemedim.

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
Mi8 cihazimi aldigimdan bu yana çin romuyla kullaniyorum kamera ve bazi yazilimsal sorunlarindan hariç memnunum ve tavsiye ederim herkese..

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Mi A2 Lite kullanıyorum, cihazdan son derece memnunum severek aldığım ve fiyatına göre uygun bir cihaz uzun bir müddet kendini kullandıracağından ve yazılım yönünden geri kalmayacağından tercih sebebim oldu bu fiyata bu cihazı diğer firmalardan almaya kalksam 2 katını vereceğimden şüphem yok saf android olmasını isteyen gerekli gereksiz yazılımlardan uzak rahat ve stabil bir cihaz arayan arkadaşlara tavsiye ederim. Ufak tefek problemleri yok değil tabi ama gelen güvenlik güncellemeleriyle gideriliyor.

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
Mi A2 Lite kullanıyorum, cihazdan son derece memnunum severek aldığım ve fiyatına göre uygun bir cihaz uzun bir müddet kendini kullandıracağından ve yazılım yönünden geri kalmayacağından tercih sebebim oldu bu fiyata bu cihazı diğer firmalardan almaya kalksam 2 katını vereceğimden şüphem yok saf android olmasını isteyen gerekli gereksiz yazılımlardan uzak rahat ve stabil bir cihaz arayan arkadaşlara tavsiye ederim. Ufak tefek problemleri yok değil tabi ama gelen güvenlik güncellemeleriyle gideriliyor.
hocam saf android sevmiyorum ama xiaominin piyasaya sürdüğü iyi telefonlardan birisi :)

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
hocam saf android sevmiyorum ama xiaominin piyasaya sürdüğü iyi telefonlardan birisi :)

Kişi Saf Android sevmiyorsa Redmi 6 Pro tercih edebilir ama onunda Global olarak satışı varmı yokmu bilmiyorum sanırım Çin için üretilmiş ayrı bir model o ama alınırsa global rom yüklenilip mis gibi kullanılır.

Üst Alt