Sohbet Telefonunuzdan memnun musunuz?

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
mi 4 kullanıcısıyken ekran kırıldı gittim yaptırdım yine kırıldı ekran çakmaydı. onun dışında mi 4 de ne sıkıntım vardı? hiç de bir şey yoktu 2 gb ram güncelliğini yitirimiş işlemci ile mükemmel uyum içindeydim. 2. Ekran kırılma vakasından sonra kullanmıyorum deyip aylarca bekledim. f1 mi? mi8 mi? mix2s mi? nedir? ne değildir derken mix 2s aldım ekran oldukça güzel net berrak ses kaliteli malzeme hissiyatı çok güzel. kamera çok çok iyi. ön kamerayı gcam ile mükemmel ama burda mi4 ün 8 mp ön kamerası tercih edilseydi taş gibi olurdu. onun dişinda mix2s de herhangi bir sorun yaşamadım kulaklık sesi berrak, kamera oldukça iyi. şarj süresi beklentimin çok üzerinde eve gidiyorum 7,30 gibi 41 seviyesinde verdiğim paranin karşılığı şuan bu cihaz.
Hayırlı olsun kırılmaması dileğiyle ✌

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
SD675 işlemcisi kafamı karıştırıyor. 2 çekirdek Cortex A73 performans geri kalan 6 Çekirdek Cortex A53 tasarruf
SD660 da ise 4 çekirdek performans 4 çekirdek tasarruf.
acaba hangisi daha iyidir. 660 işlemcisi Note 3 de çok uyumsuz ve ısınır durumdaydı. GM9 Pro da ise çok iyi performans veriyor ve ısınma yok.
675 işlemcisi henüz hiçbir platformda test edilmedi

Acaba Redmi Note 7 dahamı iyidir. SD660 ile.?

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9

MstfGcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5 pro
Konular
12
Maalasef yorum yapamıyorum pixel ex anti rollback tetikler diye geçmiyorum ama 5s kuzenimde var ön kamerası baya iyi ana serisi sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende note 6 pro düşünüyodum büyük geldi note 5 aldım
Anti sorun olmaz.benimde anti 4 şuan pe kullaniyorum

ofluily

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilyas
Cihazım
redmi 10 2022
Konular
1
redmi5 plus aldığıma çok memnunum.şu anda şarj yüde 44 ekran açık süresi 4s32 dk bekleme 4gün16saat bu ara fazla kullanmadım iş yoğunluğundan ama bataryadan çok çok memnunum.

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
redmi5 plus aldığıma çok memnunum.şu anda şarj yüde 44 ekran açık süresi 4s32 dk bekleme 4gün16saat bu ara fazla kullanmadım iş yoğunluğundan ama bataryadan çok çok memnunum.
Güncelleme konusunda sıkıntı olduğu ortada ama kısa zaman içerisinde gelirse kullananların içi daha rahat olacak :)

ofluily

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilyas
Cihazım
redmi 10 2022
Konular
1
Güncelleme konusunda sıkıntı olduğu ortada ama kısa zaman içerisinde gelirse kullananların içi daha rahat olacak :)
evet güncelleme bende bekliyorum ama cihazımda hiçbir sıkıntı yok şuan şükürler olsun güncelleme gelse bile hemen yüklemiyeceğim en az 1 hafta bekleyip yorumlara bakarım:)

BerlinDuvarındakiÇatlak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
1
Eskiden pubg oynuyodum bıraktım hem telefon için hem kendim için. Kuzenim haleb oynuyor pil kullanımı %40 fazla kaptırmışlar tamamen zarar
O kadar para verip kullanmaya korkmayın 100tl bir batarya. En az 2 sene dayanır her gün abansanız bile.

Kandırıkçı

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TuncayM
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
22
7 Aydır Max 2 kullanıyorum. Fiyatına göre mutluyum. Önceden işlemci falan nedir biliyordum az çok ama fazla değil. Pil süresindeki memnuniyeti söylemeye gerek var mı? Tablet+Telefon gidiyor. İşlemcisi zayıf sadece. Ama şuanki aklım olsa 2 veya 3. Tercihlerim arasına girerdi. Ben s10e'ye düştüm daha çok.
Mi Max 2'nin Arka Kamerası Muazzam ama tabi orta seviyelerle karşılaştırınca. En iyi orta seviye kamerası diyebilirim.
Mi Max 2 cebime sığmıyor ondan memnun değilim.
Ama en memnun olduğum şey belki neslinin sonuna gelmiş olan fiziksel tuşlar. Sahi bunlar kapasitif ama ekrandan ayrı tuşlar. Bana çok hızlı hissi veriyor telefona. Şimdiki tam ekran hareketleri günlük kullanımı yavaşlatıyor ve ekran üstündeki sanal tuşlarda nerdeyse gördüğüm her telefonda sıkıntılı.
Ön kamerası idare ederin iki üstü diyebiliriz.
Bu sefer iyi bir özellik ama tutunamayan nesil olan kasaya gömülü kamera geliyor. Bu telefonu masaya koyduğumda pdf (Artık yavaş açıyor ama neyse) açıp video izleyebiliyorum rahat.
Tasarımı en iyi tasarım ödülü alırdı benden. Aynalı maynalı ışıqlı mışıqlı tasarımlar önemli değil. O kamera çıkıntısı olduğu veya ekrandaki çerçeveler olmadığı sürece telefon telefon değildir.
Bir sonraki tercihim samsung olacaktır belki. Ama Xiaomi Sağolsun android özgürlüğünün tam tadına vardım. Donanım eksik sadece o kadar.

Teşekkürler Max 2, 29 ay daha benimle olacaksın.

Üst Alt