Sohbet Telefonunuzdan memnun musunuz?

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
O kadar para verip kullanmaya korkmayın 100tl bir batarya. En az 2 sene dayanır her gün abansanız bile.
Sonuçta cihaz açılıyor ve kullanımı daha az oluyor ilk bataryadan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7 Aydır Max 2 kullanıyorum. Fiyatına göre mutluyum. Önceden işlemci falan nedir biliyordum az çok ama fazla değil. Pil süresindeki memnuniyeti söylemeye gerek var mı? Tablet+Telefon gidiyor. İşlemcisi zayıf sadece. Ama şuanki aklım olsa 2 veya 3. Tercihlerim arasına girerdi. Ben s10e'ye düştüm daha çok.
Mi Max 2'nin Arka Kamerası Muazzam ama tabi orta seviyelerle karşılaştırınca. En iyi orta seviye kamerası diyebilirim.
Mi Max 2 cebime sığmıyor ondan memnun değilim.
Ama en memnun olduğum şey belki neslinin sonuna gelmiş olan fiziksel tuşlar. Sahi bunlar kapasitif ama ekrandan ayrı tuşlar. Bana çok hızlı hissi veriyor telefona. Şimdiki tam ekran hareketleri günlük kullanımı yavaşlatıyor ve ekran üstündeki sanal tuşlarda nerdeyse gördüğüm her telefonda sıkıntılı.
Ön kamerası idare ederin iki üstü diyebiliriz.
Bu sefer iyi bir özellik ama tutunamayan nesil olan kasaya gömülü kamera geliyor. Bu telefonu masaya koyduğumda pdf (Artık yavaş açıyor ama neyse) açıp video izleyebiliyorum rahat.
Tasarımı en iyi tasarım ödülü alırdı benden. Aynalı maynalı ışıqlı mışıqlı tasarımlar önemli değil. O kamera çıkıntısı olduğu veya ekrandaki çerçeveler olmadığı sürece telefon telefon değildir.
Bir sonraki tercihim samsung olacaktır belki. Ama Xiaomi Sağolsun android özgürlüğünün tam tadına vardım. Donanım eksik sadece o kadar.

Teşekkürler Max 2, 29 ay daha benimle olacaksın.
Kral destan yazmışsın yorum için teşekkürler.

Longisland

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
mi mix 3
Konular
18
15 gündür mi mix 3 kullanıyorum. Öyle eu rom falan anlamam orjinal çin rom var onla devam ediyorum. Şuan şarjım 41 ve 12.5 saattir ekran süresi alıyorum. Bluetooth sürekli mi band e bağlı wifi ve mobil veri sürekli açık ve ortalama sosyal medya kullanıyorum. Kısacası çok memnunum iyiki de Xiaomi kullanıyorum . Kamerası gerçekten çok iyi keşke kapalı ortamda biraz daha iyi olsaymış ama nankörlük yapmaya gerek yok yinede çok memnunum:)

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
15 gündür mi mix 3 kullanıyorum. Öyle eu rom falan anlamam orjinal çin rom var onla devam ediyorum. Şuan şarjım 41 ve 12.5 saattir ekran süresi alıyorum. Bluetooth sürekli mi band e bağlı wifi ve mobil veri sürekli açık ve ortalama sosyal medya kullanıyorum. Kısacası çok memnunum iyiki de Xiaomi kullanıyorum . Kamerası gerçekten çok iyi keşke kapalı ortamda biraz daha iyi olsaymış ama nankörlük yapmaya gerek yok yinede çok memnunum:)
Ev ışıklarında vs. biraz kötü ama dışarıda üstüne telefon tanımam hele gcam araya girince. Hayırlı olsun telefonunuz iyi günlerde kullanın.

Longisland

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
mi mix 3
Konular
18
Ev ışıklarında vs. biraz kötü ama dışarıda üstüne telefon tanımam hele gcam araya girince. Hayırlı olsun telefonunuz iyi günlerde kullanın.
Sağolun hocam gcam dediğiniz google cam mı ? PlayStore dan iniyor mu

ttef84

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Salih
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam sabah 07 de sarjdan çektim akşama kadar nette gezdim yüzde 50 kalan şarj o saatte.
Düzenleme saat 01 00 son ekran ve şarj miktarını da ekledim. Büyük ihtimal full şarj ile 8 saat civarı bir ekran verir

Mı 8 kullanıyorum herşey çok güzel ama şarj sorunun var memnun değilim şarjindan

Akşam müsait olduğunuzda ekran süresini atabilir misiniz ? Bende mi 8 kullanıyorum ama bataryasindan memnun değilim bir sorun olduğunu düşünüyorum

Akşam müsait olduğunuzda ekran süresini atabilir misiniz ? Bende mi 8 kullanıyorum ama bataryasindan memnun değilim bir sorun olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:

Mix3

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enre
Cihazım
Mi Mix 3
Konular
1
Mi Mix 3 kullanıyorum. Global versiyon 6/128 modeli yeşil renk. İnanılmaz bir deneyim sunuyor bana, iPhone X cihazımı satıp satın aldım ve kesinlikle pişman değilim. Xiaominin kısa süre içerisinde ciddi bir yere geleceğine inanıyorum

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
SD675 işlemcisi kafamı karıştırıyor. 2 çekirdek Cortex A73 performans geri kalan 6 Çekirdek Cortex A53 tasarruf
SD660 da ise 4 çekirdek performans 4 çekirdek tasarruf.
acaba hangisi daha iyidir. 660 işlemcisi Note 3 de çok uyumsuz ve ısınır durumdaydı. GM9 Pro da ise çok iyi performans veriyor ve ısınma yok.
675 işlemcisi henüz hiçbir platformda test edilmedi

Acaba Redmi Note 7 dahamı iyidir. SD660 ile.?
675 660 dan daha iyi

4 aydır Poco kullanıyorum kamerası sayesinde fotoğrafçı oldum

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Mi A1 kullanıyorum, iphone 7 plus'ın 3500 TL olduğunu ve A1'in de 1300 TL olduğunu her hatırladığımda telefonumdan daha fazla memnun kalıyorum :)
Telegram: @mia1turkiye
Facebook:

Son düzenleme:

merttdolu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
58

Hocam sabah 07 de sarjdan çektim akşama kadar nette gezdim yüzde 50 kalan şarj o saatte.
Düzenleme saat 01 00 son ekran ve şarj miktarını da ekledim. Büyük ihtimal full şarj ile 8 saat civarı bir ekran verir
Ben çok oynamadığım halde şarjj 6 saati görmüyor

Üst Alt