- Adım
- Çağrı Arslan
- Cihazım
- Redmi Note 5
- Meslek
- Yazılım
- Konular
- 9
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonuçta cihaz açılıyor ve kullanımı daha az oluyor ilk bataryadan.O kadar para verip kullanmaya korkmayın 100tl bir batarya. En az 2 sene dayanır her gün abansanız bile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral destan yazmışsın yorum için teşekkürler.7 Aydır Max 2 kullanıyorum. Fiyatına göre mutluyum. Önceden işlemci falan nedir biliyordum az çok ama fazla değil. Pil süresindeki memnuniyeti söylemeye gerek var mı? Tablet+Telefon gidiyor. İşlemcisi zayıf sadece. Ama şuanki aklım olsa 2 veya 3. Tercihlerim arasına girerdi. Ben s10e'ye düştüm daha çok.
Mi Max 2'nin Arka Kamerası Muazzam ama tabi orta seviyelerle karşılaştırınca. En iyi orta seviye kamerası diyebilirim.
Mi Max 2 cebime sığmıyor ondan memnun değilim.
Ama en memnun olduğum şey belki neslinin sonuna gelmiş olan fiziksel tuşlar. Sahi bunlar kapasitif ama ekrandan ayrı tuşlar. Bana çok hızlı hissi veriyor telefona. Şimdiki tam ekran hareketleri günlük kullanımı yavaşlatıyor ve ekran üstündeki sanal tuşlarda nerdeyse gördüğüm her telefonda sıkıntılı.
Ön kamerası idare ederin iki üstü diyebiliriz.
Bu sefer iyi bir özellik ama tutunamayan nesil olan kasaya gömülü kamera geliyor. Bu telefonu masaya koyduğumda pdf (Artık yavaş açıyor ama neyse) açıp video izleyebiliyorum rahat.
Tasarımı en iyi tasarım ödülü alırdı benden. Aynalı maynalı ışıqlı mışıqlı tasarımlar önemli değil. O kamera çıkıntısı olduğu veya ekrandaki çerçeveler olmadığı sürece telefon telefon değildir.
Bir sonraki tercihim samsung olacaktır belki. Ama Xiaomi Sağolsun android özgürlüğünün tam tadına vardım. Donanım eksik sadece o kadar.
Teşekkürler Max 2, 29 ay daha benimle olacaksın.