Yardım Telefonum kalitesiz.değişim istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barış yerlikaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
2
mi5s Plus telefonumdan memnun değilim telefonu yatay bir şekilde kullanırken oyun oynarken wifi sinyalinde anlık düşüşler yaşanıyor Ekranın üst kısmında biraz kabarma var çıt sesi yapıyor buna bağlı olarak suyada dayanıksız olduğunu düşünüyorum telefonu cebinize koyuyorsanız ve kot giyiyorsanız cebin kenarındaki küçük metaller bile telefonu aşırı çizebiliyor aramalarda hatta geç bağlanıyor telefon u bir kere 5 dk sessize alıyorsunuz tüm zil seslerini kapatmış oluyor yani 5 dk sonra açsam dahi bir arama gelse çalmıyor tekrar zil sesi seçmem gerekiyor kılıfla kullanmak imkansız izmirde yaz günü ısınıyor parmak izi çok hızlıydı ilk aldığımda şimdi elimde hafif bir nem dahi olsa kabul etmiyor bu bahsettiğim hatalar dan hariç ürün aldığım gün fark edilmiycek şekilde ayıplıydı ekran kapalıyken bile fark edilmeyen sadece ekran kapalıyken telefonu sildiğinizde ekranda canlı koyu siyah lekeler var xiaomi benim için hayal kırıklığı oldu işlamcisi hızı ve rami ne diyecek yok evet ama bu kadar problem de olmaz isyan ettirdi... sadece çıt sesi için bile telefon değişen iphone kullanıcıları var bakalım bu kadar soruna xiaomi den ne ses çıkacak ne diyecekler!!!
Not 2 yıl garantisi var devam etmekte mi forum türkiyenin getirdiği delta servis garantili fakat o kadar ilgisizler ki güvenip garantiye dahi göndermiyorum... Tamam her aldığımız ürün planlı eskitme denilen şeye tabi bir gün illa ki bozulacak ama bu paralara bu kadar çabuk har sıkıntısı diğerinden 2 ay sonra başladı Artık yeterrrrrrr.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Bu telefonlar bu site üzerinden 1 yıl önce satıldı ben şahidim yönetici hesap admin vs her ne ise çokça satıldı hatta türkiye ye resmi olarak girmeden bile türkiye imeili cihazları distiribitör ve delta servis garantili olarak sattınız resmi değil evet fan sayfası adı altında yaptınız tanıttınız ve her ne hikmetse bak benim telefonumun arkadındada var logonuz aldığım yer bile sizin isminizi söyleyerek sattı ilgisizsiniz kaçak dövüşüyorsunuz aynı konuyu önce taşıdınız sonra ben aynısını delta servis li guruba yazıncada mükerrer diye kaldırdınız yaptığınız ayıp bu kadar söylüyorum net.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben mesajımda da belirtmişim bir yönetici cevap versin diye pegasus isimli kullanıcı diğer başlığımı kapatıp öncekinden devam et yazmış madem görüyorsun önceki konumu bu insan bi bilir kişiden cevap bekliyor biliyorsunda niye cevap vermiyorsun bu hesap konumu kapatıp kestirip attığına göre belliki yetkili üstünü kapatıyor açıkça işte bu sebeple güvenilmezsiniz bekliyorum çaresizce anlayan yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben mesajımda da belirtmişim bir yönetici cevap versin diye pegasus isimli kullanıcı diğer başlığımı kapatıp öncekinden devam et yazmış madem görüyorsun önceki konumu bu insan bi bilir kişiden cevap bekliyor biliyorsunda niye cevap vermiyorsun bu hesap konumu kapatıp kestirip attığına göre belliki yetkili üstünü kapatıyor açıkça işte bu sebeple güvenilmezsiniz bekliyorum çaresizce anlayan yok.
Cihazınızda donanımsal sorun varsa garanti servisine göndermeniz gerek.
Sorunları garanti servisi halleder. Eğer halletmezse bu kadar isyan etmekte haklısınız. Ama hiç bir şey yapmayın isyan ederseniz kendinizi haksız çıkarırsınız.
Halletmez ise tüketici hakem heyetine başvuru yaparsınız.
Bende buradan telefon aldım ve ilk gün batarya sorunu yaşadım. Telefonu 3 ay sonra garantiye gönderdim ve hallettiler.
Garantiye göndermeniz gereken sorunu burada isyan ederek sanki sizinle kimse ilgilenmiyormuş gibi yaparsanız haksızlık olur.
Size nasıl hareket etmeniz gerektiği söyleniyor.
Her sorun çıkan telefonu hiç bir satıcı direkt geri almaz. Garantiye gönderilir. Bu hangi satıcı olursa olsun böyledir. Hayır her sorunlu telefon garantiye gönderilip halledilmeyecek ise garanti servisleri ne için var :)
Agresif ve sinirli olmanızı anlıyorum. Ama sorunlar sağ duyu ile halledilir hırçın bir tavırla malesef düzelmiyor sorunlar :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Barış yerlikaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
2
Garantisi olan bir telefon bozulduğunda bu telefon öncelikle servise gönderilir.

Servisle ilgili bir sorun olduğunda da yasal haklar kullanılır.

Daha servise göndermeden neyin şikayeti bu?
servisile ilgili kunuları okuyorum ve bu kadar insanın yalan söylüyor olması bana zor grliyor güvenmiyorum iphone ve samsungda süreç bu şekilde ilerlemiyor gerekirse ana bayilere dilekçeli şikayetle telefon değişimi sağlanıyor onları kullananlar farklı yasal haklara mı sahip bi nereye gideceğiz muhattabımız kim ben telefonun bu sitenin tanıtımı ile gördüm ve aldğım telefonda kartları dahi var dönemin bir yöneticisi şu kelimeyi kullanıyordu evet arkadalşar 5s plus ta getirdik hayırlı olsun vs nerdeler şimdi ben muhatap arıyorum anladın mı resmi bir güvenilir muhatap

Oyla:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
arkadaşın telefonunu yamultmuşlar bende göndereyimde bunuda mı yamultsunlar benim şikayet konularım ilgisiz ve güvenilmez olmaları zaten bir karşılık bulacağınada inanmıyorum yönetici diyorki satış değil telefonun arkasındaki çıkartmayı edit leyip gönderiyorum anlatıyorum bak ortada yok benim derdim paramızın aldı kaçtı yapılmaması
Garantiye göndermeden ne olacağını bilemezsiniz.
Kötü sonuçlar gibi iyi sonuçlarda oluyor.
Siz garanti servisine zerre güvenmiyorsanız neden garantili cihaz aldınız ki hocam?

Oyla:

Barış yerlikaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
2
Garantiye göndermeden ne olacağını bilemezsiniz.
Kötü sonuçlar gibi iyi sonuçlarda oluyor.
Siz garanti servisine zerre güvenmiyorsanız neden garantili cihaz aldınız ki hocam?

şaka gibi paranla kumar oyna diyor resmen zaten biz telefon satmadıkda demişti dimi neyse sorması ayıp neyi temsilen buradasınız

Oyla:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
servisile ilgili kunuları okuyorum ve bu kadar insanın yalan söylüyor olması bana zor grliyor güvenmiyorum iphone ve samsungda süreç bu şekilde ilerlemiyor gerekirse ana bayilere dilekçeli şikayetle telefon değişimi sağlanıyor onları kullananlar farklı yasal haklara mı sahip bi nereye gideceğiz muhattabımız kim ben telefonun bu sitenin tanıtımı ile gördüm ve aldğım telefonda kartları dahi var dönemin bir yöneticisi şu kelimeyi kullanıyordu evet arkadalşar 5s plus ta getirdik hayırlı olsun vs nerdeler şimdi ben muhatap arıyorum anladın mı resmi bir güvenilir muhatap
Sizin bahsettiğiniz resmi olarak markaların ülkede hizmet vermesi.
Bu ise distribütörlük.
Aynı şeyler değil hocam.Siz resmi hizmet bekliyorsunuz ama isterseniz bi araştırın aradaki farkı.
Ayrıca telefonunuzu garantiye göndermeden ne olacağını görmeden kimseyi suçlayamazsınız.
Asılsız bir iddia olur ancak :)

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Kronik kardeşim parmak izi kronik bende başlamadan önce foruma bunları

açtığım konular kapatılıyor kardeşim ben ne yapayım açtim delta servis bölümüne kapattılar yazdım lütfen tam oku

ben forumda iki 3 kişiye rastlamıştım parmak izinde uzun kullanımda algı sorunu çeken bu kroniktir şahsımca aynı sorun ve uzun kullanımda ortaya çıkması elimizde peçete ile gezer olduk kullanmayalımmı parmak izi çok mu bize

Forum kuralları

Açtığınız konunun kapatılma sebebi aşağıdadır.
  • 3.4. Aynı sorun için birden fazla başlık açılmaması ve konunun ilgili bölüme açılması esastır.
"Memurum kanun okumuşluğum var "diye yazmışsınız. Yasal yollara başvurma hakkınızı kullanın.

Forumun kurallar kısmını okuyarak bu forumun varoluş sebebini öğrenip bu afaki tavırlarla zaman kaybettiğinizi anlayabilirsiniz.

Oyla:

Barış yerlikaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
2
madem yurddışından telefon getirip dağıtımına destek oluyorsunuz illaki bir kar elde ediyorsunuz reklamlar siteler forumlar vs benşm sorunumda da muhattapsınız.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Mahmut656565 nickli üyemizin mesajları ve o mesajla ilgili diğer üyelerimizin mesajları konudan silinmiştir. Silinme nedeni Mahmut656565 nickli üyemizin daha önceden açmış olduğu bir konunun bulunmasıdır.

Barış yerlikaya sizin de mesajlarınız düzenlenmiştir. Lütfen bir tek yazıda yazacaklarınızı yazınız, ard arda ayrı ayrı mesajlar atmayınız.

Oyla:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
şaka gibi paranla kumar oyna diyor resmen zaten biz telefon satmadıkda demişti dimi neyse sorması ayıp neyi temsilen buradasınız
Kimseyi temsilen burada değilim.
Hiç bir firma ile alakamda yok.
Hiç birini de savunmam.
Ben burada fan sitesi yetkilisi olarak sorun yaşayan herkese yardım ettiğim gibi size de yardım etmeye çalışıyorum.

Resmi yol cihazınızı garantiye göndermek. Düzelmez ise tüketici hakem heyetine başvurup sonuçlanınca cihaz değişimi veya para iadesi almak.
Siz cihazınızı garantiye girmeden geri alınsın değiştirilsin istiyorsunuz ama bunu hiç bir firmanın yapmayacağını anlatmaya çalışıyorum.
Ama ısrarla anlamak istemiyorsunuz.

Oyla:

Barış yerlikaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
2
Forum kuralları

Açtığınız konunun kapatılma sebebi aşağıdadır.
  • 3.4. Aynı sorun için birden fazla başlık açılmaması ve konunun ilgili bölüme açılması esastır.
"Memurum kanun okumuşluğum var "diye yazmışsınız. Yasal yollara başvurma hakkınızı kullanın.

Forumun kurallar kısmını okuyarak bu forumun varoluş sebebini öğrenip bu afaki tavırlarla zaman kaybettiğinizi anlayabilirsiniz.
bir sorun dediğim koca bir paragraf oradan 5 farklı sorun var delta servisi de ilgilendiriyordu orayada yazdım aynı konuyu farklı cümleler ile mi anlatayım farklı olsun diye ?

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt