Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulaması satın aldım tüm uygulamaları yedekledim bu arada sdkartta yedekleme özelliği varmış daha güzel oldu ancak şöyle bir sorum var sildiğim uygulamanın yedegi duruyor onu silemiyorum nasıl silebilirim
Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler
Bir yıllık üyelik alarak geçen hafta üye oldum gerçekten güzel
Titanyum back-up ın yerini tutmuyor ama stabil olması hızlı olması güzel rootsuz da çalışıyor rootsuz sadece Wifi ayarları arama ve mesajlaşma yı yedekleme yapamazsınız uygulamalar yedekleniyor Root olmasa da
Titanyum backup yukarıda da bahsedildiği gibi artık ilkel kalıyor
Yazmışken bi soru sorayım
Şimdiye kadar çok launcher kullandım ve
Sadece twrp den alınan yedek ile kullandığım Poco launcher masaüstü düzeni geri geliyor
Titanyum ile gelmiyor diğer yedekleme yöntemleri ile de gelmiyor Swift backup ıle de gelmiyor
Nasıl yapabilirim
Uygulaması satın aldım tüm uygulamaları yedekledim bu arada sdkartta yedekleme özelliği varmış daha güzel oldu ancak şöyle bir sorum var sildiğim uygulamanın yedegi duruyor onu silemiyorum nasıl silebilirim
Bilmediğimden soruyorum;
Google drive / fotoğraflar ve mi cloud varken (ana ekran yedeği bile alıyor) başka uygulamalar ile neden yedek alıyorsunuz arkadaşlar?