Uygulama Swift Backup Yedek Alma Uygulaması

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Evet bütün uygulamalar tüm veri tiplerini yedekledim. Ben instagramda sorun yaşamadım facebook kullanmıyorum zaten. Şu anda araştırıyorum. Senin bir fikrin var mı?
Silip yedekten tekrar yüklemeyi denedinizmi

Su-i Hal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Önder
Cihazım
Mi6
Konular
3
Silip yedekten tekrar yüklemeyi denedinizmi
Yedeklediğim verileri farklı kombinasyonlarını bile denedim ama açılmıyor. Titanium backup'ı bir çalıştırsaydım en azından onunla çözecektim sorunu.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Yedeklediğim verileri farklı kombinasyonlarını bile denedim ama açılmıyor. Titanium backup'ı bir çalıştırsaydım en azından onunla çözecektim sorunu.
Bilemiyorum hocam, yapımcısına ticket yada mail atin isterseniz

Su-i Hal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Önder
Cihazım
Mi6
Konular
3
Bilemiyorum hocam, yapımcısına ticket yada mail atin isterseniz
Uygulama kurma sorunun çözdüm Sekko hocam. Önce uygulama yedeğini yükleyip uygulamayı açmıyoruz, daha sonra OBB klasörünü yükleyip oyunu açabiliriz. Dahili veri yedeğini isteğe göre bu adımdan sonra yükleyebiliriz.

2. olarak ben bu adımları uyguladım ama PUBG deki oturumum gitmişti ve bir sosyal medya hesabına bağlı değildi. Swift Backup'dan Uygulama ve OBB yedeğini kurduktan sonra Titanium Backup ile yalnızca veri yedeğini geri yükledim. Oturumum uygulamayla birlikte açıldı. Başka bir oyunda da denedim bunu oldu.

İsterseniz ilk mesaja not düşün bu durumu. Benden başka yaşayan olabilir.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Uygulama kurma sorunun çözdüm Sekko hocam. Önce uygulama yedeğini yükleyip uygulamayı açmıyoruz, daha sonra OBB klasörünü yükleyip oyunu açabiliriz. Dahili veri yedeğini isteğe göre bu adımdan sonra yükleyebiliriz.

2. olarak ben bu adımları uyguladım ama PUBG deki oturumum gitmişti ve bir sosyal medya hesabına bağlı değildi. Swift Backup'dan Uygulama ve OBB yedeğini kurduktan sonra Titanium Backup ile yalnızca veri yedeğini geri yükledim. Oturumum uygulamayla birlikte açıldı. Başka bir oyunda da denedim bunu oldu.

İsterseniz ilk mesaja not düşün bu durumu. Benden başka yaşayan olabilir.
Geçmiş olsun hocam. Ilk mesaj tanıtım amaçlı. Sorun yaşayan kişilerin yorumları okuması forum adabı ve kültürü gereğidir diye düşünüyorum. Fikriniz icin teşekkürler

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
Merhaba çok rom değiştiren biri olarak hiç yedekleme uygulaması kullanmadım (bulut yedeklerini yükledim) hep karışık gelmiştir o nedenle burada ki sorum size garip gelebilir ancak adımları anlamadım telefonu yedekledik diyelim, sonra yeni rom kurdum, rom açılırken Google hesabına giriş istiyor girdim buluttan yedekleme yerine yeni cihaz olarak mı kur demeliyiz. Buraya yeni cihaz dersek sonraki adımda Xiaomi yedeğini yüklemek istiyor onuda mı atlıyoruz tam işlem basamaklarını anlamadım yardımcı olursanız sevinirim...

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Merhaba çok rom değiştiren biri olarak hiç yedekleme uygulaması kullanmadım (bulut yedeklerini yükledim) hep karışık gelmiştir o nedenle burada ki sorum size garip gelebilir ancak adımları anlamadım telefonu yedekledik diyelim, sonra yeni rom kurdum, rom açılırken Google hesabına giriş istiyor girdim buluttan yedekleme yerine yeni cihaz olarak mı kur demeliyiz. Buraya yeni cihaz dersek sonraki adımda Xiaomi yedeğini yüklemek istiyor onuda mı atlıyoruz tam işlem basamaklarını anlamadım yardımcı olursanız sevinirim...
Bu program senin telefon hafızasina istersen de buluta yedekleme yapar.

Rom yükledikten sonra kurulum aşamasında yeni cihaz diyebilirsin, xiaomi için de bütün eşitlemeleri kapatabilirsin.

Telefon açıldı diyelim bu programı kur. Google hesabınla giriş yap. Program izinleri ver. İlk yedeklerin görünmeyebilir. Telefonu yeniden başlat tekrar girdiğinde yedeklerin görünecek.
ROOT varsa toplu geri yükleme yapabilirsiniz.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
Bu program senin telefon hafızasina istersen de buluta yedekleme yapar.

Rom yükledikten sonra kurulum aşamasında yeni cihaz diyebilirsin, xiaomi için de bütün eşitlemeleri kapatabilirsin.

Telefon açıldı diyelim bu programı kur. Google hesabınla giriş yap. Program izinleri ver. İlk yedeklerin görünmeyebilir. Telefonu yeniden başlat tekrar girdiğinde yedeklerin görünecek.
ROOT varsa toplu geri yükleme yapabilirsiniz.

Yedekleri PC ye yuklemeden dahili depolamada bıraksak sorun olurmu rom kurma aşamasında dahili depolamaya dokunmadan kursak

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Yedekleri PC ye yuklemeden dahili depolamada bıraksak sorun olurmu rom kurma aşamasında dahili depolamaya dokunmadan kursak
Rom yükleme sırasında dahili hafızaya dokunmaz isen sorun olmaz. Bazen bazı romlarda format data ister ise ve bunu yaparsan silinebilir. Ben bazen pcye alıyorum.

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
Uygulaması satın aldım tüm uygulamaları yedekledim bu arada sdkartta yedekleme özelliği varmış daha güzel oldu ancak şöyle bir sorum var sildiğim uygulamanın yedegi duruyor onu silemiyorum nasıl silebilirim

Üst Alt