Uygulama Swift Backup Yedek Alma Uygulaması

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Estağfurullah, eğer cihazda root yokken yedeği aldıysanız uygulama verisini geri getirmez. Sizin cihazda root varmi? Geçen başıma geldi, bl açılmadan önce bl açılınca silinecek diye yedekleri aldım, açılıp rom attıktan sonra uygulama datalari geri gelmedi. Root olmadığını unuttum gelistiriciye yazdık falan sonradan aklıma geldi.
Root bende her daim var hocam hatta Swift backup ın beta sı çıkmış onu buldum kurdum onunla denedim nafile ben Poco launcher da baya ayar yapmıştım onu yedekleyip kaldırıp tekrar kurdum olmadı sizin yaptığınız gibi küçük bir değişiklik yapıp deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sorunu buldum sanırım geri yükleme seçeneklerinde sadece veri ve dahili bölümünü seçmek gerekiyor sanırım seçtim oldu emin olmak için tekrar tekrar deneyeceğim sonucu yazarım buraya

Son düzenleme:

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Dahili Yedekteki Uygulama Silme Adımları

>>Uygulamalar
>>Dahili Uygulamalar
>>Toplu İşlemler
>>Dahili Yedeklemeyi Sil

Adımlarından sonra tekli ve ya çoklu silme işlemi yapılabiliyor...

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Dahili Yedekteki Uygulama Silme Adımları

>>Uygulamalar
>>Dahili Uygulamalar
>>Toplu İşlemler
>>Dahili Yedeklemeyi Sil

Adımlarından sonra tekli ve ya çoklu silme işlemi yapılabiliyor...
Evet aynen bende sorunumu çözdüm sanırım başka bir sıkıntı yok uygulama gayet iyi çalışıyor parasını hakediyor sonuna kadar

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Evet aynen bende sorunumu çözdüm sanırım başka bir sıkıntı yok uygulama gayet iyi çalışıyor parasını hakediyor sonuna kadar
Aynen öyle hocam birçok yedekleme metodu ve uygulaması var şu an için en iyisi bu gibi.

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Aynen öyle hocam birçok yedekleme metodu ve uygulaması var şu an için en iyisi bu gibi.
Aynen öyle hocam Titanium backupda ki seçenekleri hiç bir şeye değişmem aslında ama uygulama eskide kaldı yeni çıkan android sürümlerine uyum sağlayamadı geliştiricileri şuan nerde ne yapıyor bilinmez

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Arkadaşlar Konu karşıma çıkmış iken sorayım uygulama çok iyi 1yıllık üyelik aldım yanlız benim tek sorunum şu launcher yani Poco launcher masaüstü düzeni geri gelmiyor titanyum ve migrate ile de denedim olmuyor bi tek twrp yedeğini kurarsam geliyor eskiden kullandığım bir uygulama vardı nandroıd backup Manager twrp yedegi içinden istediğiniz herşeyi ister toplu ister tek tek geri almak mümkündü çok ekmeğini yedim lakin şuan uygulama atıl durumda kalmış ve güncelleme verilmemiş işe yaramıyor velhasıl ben Poco launcher masaüstü düzeni ni Swift backup ıle geri yükleyebilirmiyim benim cihazda yada rom da mı sorun var acaba gerçi her rom da aynısını yapıyor
benim için Poco launcher uygulamasını yükleyip bi kaç değişiklik yapıp yedekleyip kaldırıp tekrar kurma imkanı olan var mı teşekkürler
Aslında ayarlar, ana ekran düzeni yedeği için daha güzel bir yöntem var şöyle adım adım yazayım.

>>Ayarlar
>>Cihazım
>>Yedekleme ve Geri Yükleme / Backup or Restore
>>Yerel / On This Device
>>Yedekle
>>Sistem
>>Hangi Ayarları Yedekleyeceğimizi Seçiyoruz

Yedekleme işlemine başlıyoruz Alınan Yedek
>>Dahili Depolama
>>MIUI
>>backup
Klasöründe tutuluyor backup klasörünü bilgisayara yada harici belleğe aktarıyoruz yeni roma geçtiğimizde ve ya sıfırlama yaptığımızda backup klasörünü dahili bellekteki MIUI klasörünün içine atıyoruz

>>Ayarlar
>>Cihazım
>>Yerel / On This Device
>>Yedeklemeri Yönet
Kısmından aldığımız yedeği seçip yüklüyoruz

Yedek Oluşturulabilinenler Listesi için SS

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Aslında ayarlar, ana ekran düzeni yedeği için daha güzel bir yöntem var şöyle adım adım yazayım.

>>Ayarlar
>>Cihazım
>>Yerel / On This Device
>>Yedekle
>>Sistem
>>Hangi Ayarları Yedekleyeceğimizi Seçiyoruz

Yedekleme işlemine başlıyoruz Alınan Yedek >>Dahili Depolama
>>MIUI
>>backup
Klasöründe tutuluyor backup klasörünü bilgisayara yada harici belleğe aktarıyoruz yeni roma geçtiğimizde ve ya sıfırlama yaptığımızda backup klasörünü dahili bellekteki MIUI klasörünün içine atıyoruz

>>Ayarlar
>>Cihazım
>>Yerel / On This Device
>>Yedeklemeri Yönet
Kısmından aldığımız yedeği seçip yüklüyoruz

Yedek Oluşturulabilinenler Listesi için SS

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu şekilde yedekleme yapmayı biliyorum hocam eyvallah
Ama güvenemiyorum ben sorunumu buraya yazana kadar bi çözüm bulamamıştım ama buraya yazınca beyin fırtınası yapıyorsunuz ister istemez ve sorunu çözdüm aslında sorun değil küçük bir dokunuş hatası benden kaynaklı ilginiz ve bilginiz için kendi adıma teşekkür ederimiyi forumlar

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Bu şekilde yedekleme yapmayı biliyorum hocam eyvallah
Ama güvenemiyorum ben sorunumu buraya yazana kadar bi çözüm bulamamıştım ama buraya yazınca beyin fırtınası yapıyorsunuz ister istemez ve sorunu çözdüm aslında sorun değil küçük bir dokunuş hatası benden kaynaklı ilginiz ve bilginiz için kendi adıma teşekkür ederimiyi forumlar
Rica ederim iyi forumlar ve hayırlı bayramlar.
Bu arada ben uygulamarı Swift Backup ile yedekliyorum Ayarlarıda anlattığım gibi yapıyorum çok pratik ve hızlı oluyor şimdiye kadar hiç problem yaşamadım hatta Miui11 de aldığım ayarların yedeğini Miui12 yede uyguladım hata vermedi bilginiz olsun.

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Rica ederim iyi forumlar ve hayırlı bayramlar.
Bu arada ben uygulamarı Swift Backup ile yedekliyorum Ayarlarıda anlattığım gibi yapıyorum çok pratik ve hızlı oluyor şimdiye kadar hiç problem yaşamadım hatta Miui11 de aldığım ayarların yedeğini Miui12 yede uyguladım hata vermedi bilginiz olsun.
Aynen bende Miui 11 den Miui 12 ye geçirdim sorun olmadı iyi bayramlar

gerenimo57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
2 defa denedim ve ikisinde de twitter yedek aldı ama geri yüklemedi. DAha doğrusu yükledi ama şifre ekranı ile geldi. Aynı şekilde TB da yedeklemiyor ee ne farkı var o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi tekrar denedim. Uygulama, Veri, DAhili veri şeklinde 3 bölümü de yedekleyip geri yükledim. Sonu aynı, şifre ekranında kaldı.

Son düzenleme:
Üst Alt