Yardım Sim kart aktivasyon sorunu

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
[font='Open Sans', sans-serif]Merhaba arkadaşlar gün itibari ile avea olan hattımı vodafone taşıdım ve sonrasında ise mi hesabım senkronize etmeyi kesti senkronize etmeya çalıştığımda ise sim kart aktivasyonu başarısız "sunucudan telefon numarası alınamadı" diye bir uyarı almaktayım. Aynı zamanda mi mesajlaşma da aktif edilmiyor. Hesaptan çıkış yapıp yeniden giriş yapabiliyorum fakat bir türlü aktivasyon başarılı olmuyor. Konu hakkında yardımcı olabilecek birileri varsa çok memnun olurum.

[font='Open Sans', sans-serif]Not : Vodafone ile görüşüp yurt dışı olan tüm servisleri aktif ettirdim cihazı fastboot modunda yeniden kurdum sonuç aynı. Sim kartı defalarca çıkarıp yeniden taktım her açılışta sim kartınız değişmiş gibi görünüyor şimdi aktif etmek ister misiniz doğrulama SMS gönderilecek uyarısını aldım aktif et SMS gönder dedim sonuç hala aynı. 

[font='Open Sans', sans-serif]http://i.hizliresim.com/EYO9P9.png

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

anymph

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
Arayacağım yarın. Teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ayarlar mi hesabı kısmına girip mi hesabınızdan çıkış yapın. Geliştirici seçenekleri açıp oem unlock aktifleştirin. Cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayın. Kurulumda mi hesabı girmeyin. Şebeke gelecek mi bakın.

Oyla:

anymph

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
Ayarlar mi hesabı kısmına girip mi hesabınızdan çıkış yapın. Geliştirici seçenekleri açıp oem unlock aktifleştirin. Cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayın. Kurulumda mi hesabı girmeyin. Şebeke gelecek mi bakın.

Olmadı, maalesef. Yalnız dikkatimi çeken şöyle bir durum oldu. Şu an eski telefonumdan yazıyorum. Çift hat kullanılabiliyor bu telefonumda ve iki slot için iki farklı IMEI numarası atanmış. Xiaomi de ise iki slot için tek IMEI atanmış. Alakalı mıdır bilemiyorum ama, yine de bahsedeyim dedim...
Başka bir yolumuz var mı acaba?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Olmadı, maalesef. Yalnız dikkatimi çeken şöyle bir durum oldu. Şu an eski telefonumdan yazıyorum. Çift hat kullanılabiliyor bu telefonumda ve iki slot için iki farklı IMEI numarası atanmış. Xiaomi de ise iki slot için tek IMEI atanmış. Alakalı mıdır bilemiyorum ama, yine de bahsedeyim dedim...
Başka bir yolumuz var mı acaba?
İmeileri btk dan sorguladınız mı?

Oyla:
Üst Alt