Zannediyorum arkadaş yanlış yazmış... "MIUI destekli" değil "MIUI Türkiye Destekli" cihazlar. Burada kast edilen bizleriz
Tüm mesajlarınızı tek tek alıntılamak istemedim ancak yazdıklarınıza kısaca cevap vermeye çalışayım. Sitemizin telefon satışları Cepport firması üzerinden yapılmaktadır ve Cepport üzerinden satın alınan tüm cihazlara destek vermekteyiz. Bu aslında tek bir mesajla anlatılabilecek kadar yüzeysel değil ancak ülkemize girişi yapılacak cihazlara karar verilmesinden 2 yıllık yasal garanti süresi sonuna kadar her aşamada Xiaomi kullanıcılarının yanında olmaya çalışıyoruz. Biraz daha açmam gerekirse bildiğiniz üzere Xiaomi Çin merkezli ve bazı cihazları ülkemizde kullanılmaya uygun değil. İthalatı yapılacak cihazlar belirlenirken alanında uzman arkadaşlarımız gelecek cihazları Cepport yetkilileri ile istişare ederek belirliyor. Satışa çıkma tarihi, cihazların fiyatları, teknik servis firmasının belirlenmesi, müşteri bilgilendirmesi gibi satışa başlamadan önceki süreçlerde hem danışmanlık hem de forum kullanıcılarının istek ve beklentilerinin aktarılmasında aracılık görevi üstleniyoruz. Satış esnasında ve sonrasında yaşanabilecek sorun ve sıkıntılarda bizler yine buradayız. Gerek Cepport, gerek resmi kurumlar gerekse de yetkili teknik servis yetkilileri ile sürekli temas halindeyiz ve kullanıcılarımızın sorunlarının mümkün olan en kısa sürede çözülmesi için çabalıyoruz. Kullanıcılarımız pek çok problemi servise göndermeden bizlerle temasa geçerek evlerinde rahatça çözebiliyorlar. Servisteki cihazlarla ilgili yaşanabilecek sorunlar ilk elden takip edilebiliyor. THH'ye gerek kalmadan değişim veya iade alan kullanıcılarımızı forumumuzdaki konularından siz de takip edebilirsiniz...
Kusura bakmayın kısaca cevap vermeye çalışayım demiştim ama pek çok ayrıntıya girmememe rağmen son derece uzun bir mesaj oldu. Hatta yazdıkça daha da aklıma geliyor ancak daha fazla uzatmayacağım. Bizler bu kadar emek verip ülkemizde distribütörler de dahil hemen hiç bir firmanın sun(a)madığı desteği Xiaomi kullanıcılarına sunmaya çalışırken sizin bunu içi boş bir algı operasyonu olarak tanımlamanız beni gerçekten üzdü. Aklınızdaki soruları tam olarak çözmese de umuyorum yazılan "MIUI Türkiye Destekli" ibaresinin içi boş bir algı operasyonu olmadığını biraz olsun anlatabilmişimdir.