Sohbet Samsung dan Miui ye Geçmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Amiral gemisi bir cihazdan sonra benzer performans istiyorsanız Mi 9 veya Mi 9T Pro serisini tercih edebilirsiniz.Bütçe konusunda sıkıntı var ise Mi 9T veya Redmi Note 8 Pro alt klasmanda ki fiyat performans cihazları olarak gündelik kullanım için ideal donanıma sahip.
Katılıyorum, ayrıca tebrik ederim çok doğru bir karar bu.

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
S8 plus ve s9 kullanırken one ui 1 vardı. Çok sığ ve sıradan Bi arayüz. Ve bu arada one ui 2 de 1 kullandıkları ekran hareketlerinden vazgeçip direk xiaomi nin kullanıldığı hareklere geçmiş olmaları çok tuhaf olmuş clap~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Su güzelliği hiçbir samsung telefonun kilit ekranında göremezsiniz.

Son düzenleme:

KaRmalok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Samsung s8 plus
Konular
1
Arkadaşlar genel olarak gecmemem kanısına vardım yorumlardan. Biraz daha bekleyelmşu 108mp olayida beni cezbetti ama kalitesi nasıldır bilemedm şimdilik o ne ki 2 yi bekleyeceğim bakalim

Cemre Hanım

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cemre
Cihazım
xiaomi mi max 3
Konular
10
S8 plus ve s9 kullanırken one ui 1 vardı. Çok sığ ve sıradan Bi arayüz. Ve bu arada one ui 2 de 1 kullandıkları ekran hareketlerinden vazgeçip direk xiaomi nin kullanıldığı hareklere geçmiş olmaları çok tuhaf olmuş clap~~

Bayıldım baya güzel. Tema mi bu ??

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Bayıldım baya güzel. Tema mi bu ??

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75

xiaomi'nin kullandığı değil hocam.gerçekten bu nasıl fanboyluk anlam veremiyorum sanki xaiomi yapmış gibi,o özelliği tüm telefonlar apple'dan geçirdiler ve tasarım olayıda görecelidir şu attığın resimdeki tasarıma nasıl güzel dediğini anlamıyorum ama sana kalmış birşey sevebilirsin bence pixel oxygen one ui ve ios daki sadelik olması gereken birşey.yoksa neden en büyük firmalar bunu tercih etsin ki?

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Arkadaşlar genel olarak gecmemem kanısına vardım yorumlardan. Biraz daha bekleyelmşu 108mp olayida beni cezbetti ama kalitesi nasıldır bilemedm şimdilik o ne ki 2 yi bekleyeceğim bakalim
Kötü yorumlar ile etki altına alınmış bir kişi daha ;( Söylendiği gibi kötü hiçbir şey yok karar senin ama aklının bir köşesinde One Plus bulunsun inanılmaz iyi telefonları var sonraki telefonum kesinlikle One Plus olacak Xiaomi'ye kitlenip kalma Samsung'a hiç kalma

KaRmalok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Samsung s8 plus
Konular
1
Tartışmaya girmeden anlatayım. S9 da geçtim mi 9t ye. Samsung kullanacaksınız ayda bir format atmadan kullanamazsınız çünkü samsunsung touchwiz de dahil olmak üzere kullandığı tüm arayüzler( one ui) balon gibi şişmesi ile meşhurdur. Gelelim ekran yönüne iki markada da belli modellerde amoled ekran kullanıyor. Fakat Samsung ekran keskinligi yönünü s 10 da bile halledemedi. Yani herşey donanım bilmem ne değil. Tasarım olarak zaten farka girmiyorum bile. Samsung markasını severim o ayrı. Kalite yönünden gerçekten çok iyi işler yapıyor. Fakat bu onu lider yapmaz. Reklamlara ve arge çalışmalısına harcadığı parayı benden çıkartmaya hakkı yok. Xiaomi ucuz evet ama kalitesiz olduğu için değil. Kendi harcamalarını bizim cebimizden çıkarmadığı için ucuz.
Samsung da biseyler eksik ya tam Anlatamiyrm ama böyle bi kalitesizlik mi desem tasarım mi desem bir iphone gibi değil mate pro gibi değil bana çok sade geliyor ha 9 ay sisti format attım atmasam kaplumbağa gibiydi mesela bu iphonede asla olmaz soğudum telden

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Kötü yorumlar ile etki altına alınmış bir kişi daha ;( Söylendiği gibi kötü hiçbir şey yok karar senin ama aklının bir köşesinde One Plus bulunsun inanılmaz iyi telefonları var sonraki telefonum kesinlikle One Plus olacak Xiaomi'ye kitlenip kalma Samsung'a hiç kalma
Herşeyi olduğu gibi anlatmak ve söylemek kötü yorum degil kullanıcı iyiliğine bir harekettir hocam.Karari kendisi verir.Mi band 4 e 6-7 aydır sadece 4-5 Türkçe karakter gelememiş olması xiaomi'nin yazilimdaki vasatliginin en büyük örneği değil midir?

KaRmalok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Samsung s8 plus
Konular
1
Samsundanda soğudum abicim format atmasam e250 gibi çok yavaşlamıştı bide amiral gemisi yani bunu kaça satarm bilmiyrm ama en az 3.buçuk bini var o civarlara yine bi tel bakicam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt