Sohbet Samsung dan Miui ye Geçmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

habib723

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
9
Miui arayuzu daha cok gelistirilmeli yazilim ekibi samsungda daha iyi fakat iki firmada cok gec veriyor guncellemeleri
Onun disinda biraz daha ugrasilsaydi daha cok yeni ozellik verselerdi miui 11 tartismasiz dahw iyiydi. Hatalarin olmasi normal fakat sizin bahsettiginiz cihaz amirql gemileri. Piyasada 1300tlye sifirini alabileceginiz note 6 pro ile ikinci eli 1700 civarinda olan s7yi karsilastirmak akil isi mi? Orasina siz kararverin
Ya karşılaştırma doğru olmamış olabilir kusura bakmayın ancak hakaret neden edildi onu anlamadım...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

habib723

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
9
tabiki hocam bende kötülemiyorum zaten.sonuçta note 5 de mi 8 lite dan kötü bir telefon performans olarak vede baya eski.ben diyorum ki siz mi 8 lite yerine note 9 a geçseydiniz mi 8 litedan 2-3 kat daha fazla deneyim ve kalite alacaktınız fiyatıyla doğru orantılı olarak.yani mi8 lite ın note 5den iyi olması şuanki üst düzey samsunglardanda iyi olduğu anlamına gelmiyor onu anlatmaya çalışıyorum
Kusura bakmayınız yanlış karşılaştırma yaptığım için...

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Note 5 dediğiniz cihaz kaç yaşında da daha yeni çıkmış bir xiaomi modeli ile karşılaştırıp, Samsung gibi bir devi Xiaomi gibi bir markanın arkasına atabiliyorsunuz? S10'u bırak S8'deki premium hissiyat bile Xiaomi'nin hiç bir modelinde yok. Bir tek CC9 kullanmış birisi olarak o cihazda kavisli ekrandan mıdır nedir biraz bi zengin hissettiriyordu cihaz.

Bu arada en az Mi9 falan almazsanız S8'den sonra Xiaomi üzer hocam. Miui ve canavar işlemcilere aldanmayın. Gerçek bir amiral gemisi kullanıyorsunuz, kesinlikle f/p amiral gemisi katili denilen cihazlar ile aynı klansmanda değilsiniz diye düşünüyorum. Bütçe varsa S10'a geçin, yoksa Xiaomi modellerini düşünün bence.
Kavisli ekran ne kadar premium da hissettirse işk düşürmede gümlüyor ve en kotü 1500 fiyat çekiyorlar.. note fan edition kullandım.. daha edge ekrana tövbe ettim

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Sözümona burada bir şey yazıldıysa doğru da olmayabilir ancak kişi, başkasına cahil diyecek kadar alçaldıysa kusura bakmasın o kişinin kendisi cahildir ki adap ahlak öğrenememiştir... İnsan doğru bir şey demediği için uygun bir dil kullanmayıp hakaret eden zata aynen dediklerini iade ediyorum...

ben herhangi bir şahısa bu sözü söylemedim hakaret de etmedim,dikkatli okuyun.genel bir ortada dolaşan kitleye söyledim.en korkulacak insan modelide cahil insan modelidir zaten .cahil sifatina eristigi konumda, fikir yuruttugu konuyla ilgili olarak aslinda dunyadan habersizdir, birsey bilmedigini de bilmedigi icin herseyi yapma ve soyleme gucune sahip oldugunu zanneder.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Cidden cok bos yapilmis bu konuda Samsung daha stabil sunuyor dogru arayuzu size gore daha guzeldir eyvallah. Fakat xiaomi de orta segment cihaza 3 guncdlleme garanti. Custom rom destegi ucsuz bucaksiz. A10 gibi bir cihaza one ui2 verip s8e vermeyen firmayla karsilastirma yapamazsin

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Xiaomi nin eski cihazları güncelleme aldığı için özellik olarak yeni cihazlara yakın oluyor ama performans olarak amiral gemilerine yetişemez sonuçta donanım belli Samsung ın sıkıntısı güncelleme vermemesi amiral gemisi bile olsa vir süre sonra güncelleme vermeyip geride kalabiliyor

habib723

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
9
ben herhangi bir şahısa bu sözü söylemedim hakaret de etmedim,dikkatli okuyun.genel bir ortada dolaşan kitleye söyledim.en korkulacak insan modelide cahil insan modelidir zaten .cahil sifatina eristigi konumda, fikir yuruttugu konuyla ilgili olarak aslinda dunyadan habersizdir, birsey bilmedigini de bilmedigi icin herseyi yapma ve soyleme gucune sahip oldugunu zanneder.
Anladım ustam iyi forumlar...

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Anladım ustam iyi forumlar...

sizede.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cidden cok bos yapilmis bu konuda Samsung daha stabil sunuyor dogru arayuzu size gore daha guzeldir eyvallah. Fakat xiaomi de orta segment cihaza 3 guncdlleme garanti. Custom rom destegi ucsuz bucaksiz. A10 gibi bir cihaza one ui2 verip s8e vermeyen firmayla karsilastirma yapamazsin
hocam güncelleme cihazın performansına göre verilmez zaten.2 yıl süresi vardır.s8'in 2 yılı dolduğu(android 8 ve 9 aldı) için güncelleme almayacak.a10 daha bu sene çıktı.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
sizede.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam güncelleme cihazın performansına göre verilmez zaten.2 yıl süresi vardır.s8'in 2 yılı dolduğu(android 8 ve 9 aldı) için güncelleme almayacak.a10 daha bu sene çıktı.
Hocam biri a10 biri s8 yani sizce de sacma degilmi ? S8 yani amiral gsmisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt