- Adım
- ali
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 0
Fiyat olarak genellikle xiaomi öne çıkıyor ama beni rahatsız eden misal mi5 cihazım varken band 20 sıkıntısı vardı. Şuan mi 8 lite var bunda da en fazla şikayet edilen nokta şebeke çekim kalitesi. Mi note 3 vardı arkadaşımda telefonla konuşurken karşı tarafın sesini zor duyuyordu. Bu tür saçma problemleri olabiliyor. Aslında basit problemler ama çok can sıkıyor. Samsung da var mıdır bilmiyorum bu tür şeyler. Birde şu arayüzde reklam olayı vardı o da can sıkıcıydı. Xiaomi fiyatına göre güzel cihazıları var , ama çoğu insan root yapmak ,eu rom yüklemek , yada kamera kalitesini arttırmak için gcam yüklemek ,şebek sorunu için cihazda farklı yazılımlar kullanmak istemiyor, yada çok anlamıyor bu işlerden. Benim için bunlar pek sıkıntı değil, az çok elimden de gelir bu işler. İşte samsung orta ve üst modellerinde genelde bu tür sıkıntılar daha az oluyor. Üst seviye bir alet alsam , fiyat da çok problem değilse samsung , huawei bakardım. Ama verilecek fiyat kısıtlıysa , az biraz araştırma yaparak düzgün bir xiaomi modeli alırdım. Arkadaşın dediği gibi sadece işlemci , ram e bakıp alet çok mantıklı değil.