Sohbet Samsung dan Miui ye Geçmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Ya ezbere mi konuşuyorsunuz bana mı öyle geliyor. İPhone da geri hareketi yapınca herhangi bir grafiksel tasarım yok. Xiaomi de var bu tasarım. Ayrıca anlamadığım bu konu da şu. Madem bu kadar kötü sizin gözünüzde bu forumda ne işiniz var
xiaomi'nin kullandığı değil hocam.gerçekten bu nasıl fanboyluk anlam veremiyorum sanki xaiomi yapmış gibi,o özelliği tüm telefonlar apple'dan geçirdiler ve tasarım olayıda görecelidir şu attığın resimdeki tasarıma nasıl güzel dediğini anlamıyorum ama sana kalmış birşey sevebilirsin bence pixel oxygen one ui ve ios daki sadelik olması gereken birşey.yoksa neden en büyük firmalar bunu tercih etsin ki?

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Ya ezbere mi konuşuyorsunuz bana mı öyle geliyor. İPhone da geri hareketi yapınca herhangi bir grafiksel tasarım yok. Xiaomi de var bu tasarım. Ayrıca anlamadığım bu konu da şu. Madem bu kadar kötü sizin gözünüzde bu forumda ne işiniz var
Ya hocam siz mi anlamıyorsunuz bilmiyorum ama ben telefona birşey söylemiyorum sadece yazılımın kötü olduğunu söylüyorum ama ısrarla iyi olduğunu söylüyorsunuz ve custom rom kullaniyorsunuz. :) Bilgi eksikliğiniz olmasına rağmen bazı şeyler yazıyorsunuz farkettiniz mi bilmiyorum ama ben forumda ve burada bilmediğim, görmediğim, kullanmadığım hiçbir şey hakkında yorum yapmadım.Yapmamda.

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Olayın custom rom ile ne alakası var. Samsung arayüz çok iyi olduğu için mi onlarca rom var xda da. Sizin fikir sabit ben ne desem boş. Ayrıca bilmediğim hicbirsey yazmadım. Okurken eksik okuyorsunuz muhtemelen. Neyse hocam ben acıktım yemek yemem lazım :)
Ya hocam siz mi anlamıyorsunuz bilmiyorum ama ben telefona birşey söylemiyorum sadece yazılımın kötü olduğunu söylüyorum ama ısrarla iyi olduğunu söylüyorsunuz ve custom rom kullaniyorsunuz. :) Bilgi eksikliğiniz olmasına rağmen bazı şeyler yazıyorsunuz farkettiniz mi bilmiyorum ama ben forumda ve burada bilmediğim, görmediğim, kullanmadığım hiçbir şey hakkında yorum yapmadım.Yapmamda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve ben samsung kullanırken de custom rom kullanıyordum facepalm~~

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Herşeyi olduğu gibi anlatmak ve söylemek kötü yorum degil kullanıcı iyiliğine bir harekettir hocam.Karari kendisi verir.Mi band 4 e 6-7 aydır sadece 4-5 Türkçe karakter gelememiş olması xiaomi'nin yazilimdaki vasatliginin en büyük örneği değil midir?
Vasatlığın en büyük örneği ama gidip Xiaomi'nin ürünlerini kullanıyorum clap~~ Canı gönülden tebrik ediyorum Her şeyi olduğu gibi anlatmak kötülemek veya yerin dibine sokmak mı ? 2 yıldan daha fazla bir zaman dilimi içerisinde çıkmış cihazlarına bile güncelleme veriliyor bunuda göz önünde bulundurun tabi sizin gözünüz bunları görmeyecek kadar kısık neyse zırvalamaya gerek yok arkadaş kararını yazdı uzatmanın anlamı yok

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Şimdi emin oldum okurken eksik okuyorsunuz. Ben xiaomi dan aldı demedim. O mesajı tekrar okuyun. One ui 1 de uygulamadan geri gitmek için sağ alt köşeden yukarı doğru çekiyorsunuz. One ui 2 de ise tıpkı xiaomi de olduğu gibi sağ veya sol kenardan çekmeniz gerekiyor. Ve bu geri çekme hareketini yaparken de çıkan grafik tamamı ile xiaomi nin aynısı. Belli ki siz samsung da kullanmiyorsunuz. Yoksa bilirdiniz eski sürümde geri hareketinin alttan yukarı doğru çekildiğini. Eksik bilgi ve eksik okuma ile cevap yazmayın.
Şuan One UI 2.0 tekrar baktım ve Saf androiddeki gibi alttaki çubuğu sürükleyince diğer uygulamaya geçiyor.Ha yandan da eklemiş olabilirler onu bilemiyorum ama alttan sağa sola çekme efekti kesin.

habib723

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
9
Bu konu ne kadar uzadı böyle

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Vasatlığın en büyük örneği ama gidip Xiaomi'nin ürünlerini kullanıyorum clap~~ Canı gönülden tebrik ediyorum Her şeyi olduğu gibi anlatmak kötülemek veya yerin dibine sokmak mı ? 2 yıldan daha fazla bir zaman dilimi içerisinde çıkmış cihazlarına bile güncelleme veriliyor bunuda göz önünde bulundurun tabi sizin gözünüz bunları görmeyecek kadar kısık neyse zırvalamaya gerek yok arkadaş kararını yazdı uzatmanın anlamı yok
Kötüye kötü demek bu kadar zor olmamalı bence.Ne kadar ucuz olursa olsun.Vasatligin en büyük örneği ise neden kötüleme me karşı çıktınız ki ? Söylediklerim yanlış mı? Hepsi bende olan şeyler

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24
Arkadaşlar samsung s8 plus kullanıcısı olarak miui ye geçmeyi düşünüyorum bu clasmanda tavsiyelerinizi alabilirmiyim takasa da açığım şuan 12 aylık telefonum ve sikintin yok 1 sene garantisi devam etmekte görüşlerinizi bekliyorum saygilar
Ben de s8+ kullaniyordum. Mi9t proya gectim. 3 ay kadardir kullaniyorum. Objektif bir sekilde dusuncelerimi aktarayim. Fiyat perf. Karsilastirmasi yaparsan mantikli secim olur. Fakat bu xaomi mukemmel demek degil. Fiyatina gore iyi. Mesela mi 9t pro snapdragon 855 yonga kumesine sahip fakat bence uretmesi gereken performansin bence altinda gpu bench vb. Degerler sadece kagit uzerinde cihaz olmasi gerekenden daha fazla isiniyor ve performansa olumsuz katkisi var. Cihaz yeterince optimize degil. Ayrica ekran dokunmatigi de kotu. Pubg fln oynayan anlar

KaRmalok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Samsung s8 plus
Konular
1
Ben de s8+ kullaniyordum. Mi9t proya gectim. 3 ay kadardir kullaniyorum. Objektif bir sekilde dusuncelerimi aktarayim. Fiyat perf. Karsilastirmasi yaparsan mantikli secim olur. Fakat bu xaomi mukemmel demek degil. Fiyatina gore iyi. Mesela mi 9t pro snapdragon 855 yonga kumesine sahip fakat bence uretmesi gereken performansin bence altinda gpu bench vb. Degerler sadece kagit uzerinde cihaz olmasi gerekenden daha fazla isiniyor ve performansa olumsuz katkisi var. Cihaz yeterince optimize degil. Ayrica ekran dokunmatigi de kotu. Pubg fln oynayan anlar
Bende ondan diyorum gemi gemidir sonucta alt yapi saglam ama simdi dusuncem mate 20 pro gibi ama arastrma icindeyim hic belli olmaz note 9 da olabilr ama neden o kadar para vereyim böyle fiyat perf telefonlari varken ama isde araştırıp kullanıcılardan bilgi almak daha dogru

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Bende ondan diyorum gemi gemidir sonucta alt yapi saglam ama simdi dusuncem mate 20 pro gibi ama arastrma icindeyim hic belli olmaz note 9 da olabilr ama neden o kadar para vereyim böyle fiyat perf telefonlari varken ama isde araştırıp kullanıcılardan bilgi almak daha dogru
Aradığınız telefon kamera mı yoksa performans odaklı mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt