Sohbet Samsung dan Miui ye Geçmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRmalok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Samsung s8 plus
Konular
1
Aradığınız telefon kamera mı yoksa performans odaklı mı ?
Öncelik kamera gece modu olsun canlı odak olsun performans 2.plan ha eskilerden max payne gta gibi oyunları telden oynamayı seviyrm ama öncelik kamera ve video performansi.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Öncelik kamera gece modu olsun canlı odak olsun performans 2.plan ha eskilerden max payne gta gibi oyunları telden oynamayı seviyrm ama öncelik kamera ve video performansi.
Huawei P30'a bir göz atın.

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24
Bende ondan diyorum gemi gemidir sonucta alt yapi saglam ama simdi dusuncem mate 20 pro gibi ama arastrma icindeyim hic belli olmaz note 9 da olabilr ama neden o kadar para vereyim böyle fiyat perf telefonlari varken ama isde araştırıp kullanıcılardan bilgi almak daha dogru
S8 plus ve mi9t pro arasinda matematiksel degil de kullanici deneyimi kiyaslamasi yapayim. S8 plus Pubg 60 fps acmiyor gfx ile aciliyor. Boylece fazla isiniyor ekranda el terliyor ve telefon kasmaya basliyor. Bu yüzden satip mi9t pro aldim. Dogrudan 60 fps destekliyor fakat bu cihaz da 10 dakika sonra isinmis oluyor ve o iphonedeki gibi oynama hissiyati (dokunmatik algisi) kayboluyor. Simdi burada sorsan sd855 var ve antutu skoruna bakarsak mi9 t pronun s10dan falan iyi olmasi lazim ama sorarsan s8 plustan sadece birazcik iyi hatta bir arkadasimizin yorumlarda bahsettigi premium hissiyati yok dogru hatta s8 plusun iyi oldugu noktalar var mesela ekran

hunterbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adnan
Cihazım
mi9
Konular
2
Sürekli Samsung kullanıp ilk defa mi 9 a geçen biri olarak, Samsung un en çok aradığım kısmı galeri uygulaması. xiaomi nin galeri uygulamasına hala alışamadım ve bence yetersiz

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Evet oda olabilr onun tek sikintisida sterio hoparlör u olmaması ama kamera efsane
Ben hoparlörü neredeyse hiç kullanmıyorum.Hep kulaklıkla yani çok sorun değil ama şunu söyleyebilirim birinin sesi fazla diğeri az çıkan stereolar daha beter.

KaRmalok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Samsung s8 plus
Konular
1
S8 plus ve mi9t pro arasinda matematiksel degil de kullanici deneyimi kiyaslamasi yapayim. S8 plus Pubg 60 fps acmiyor gfx ile aciliyor. Boylece fazla isiniyor ekranda el terliyor ve telefon kasmaya basliyor. Bu yüzden satip mi9t pro aldim. Dogrudan 60 fps destekliyor fakat bu cihaz da 10 dakika sonra isinmis oluyor ve o iphonedeki gibi oynama hissiyati (dokunmatik algisi) kayboluyor. Simdi burada sorsan sd855 var ve antutu skoruna bakarsak mi9 t pronun s10dan falan iyi olmasi lazim ama sorarsan s8 plustan sadece birazcik iyi hatta bir arkadasimizin yorumlarda bahsettigi premium hissiyati yok dogru hatta s8 plusun iyi oldugu noktalar var mesela ekran
Mı 9t kullanmadım hiç ama pubg de dediğin gibi 10 dakka sonra ekrana dokundgmda titreme oluyor haklisin ama donma hiç yasamadm ki ben kameraya önem veriyrm zaten bikac telefon incelemesi yapicam bakalm s8 plus kaça satarm acaba 2. El 1 sene garantisi var bilgnz varmı acaba

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24
Dibine not: Snapdragon bu cihazda biraz renaulta mercedes motoru oturtmak gibi olmus

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
:)))) bencede cik oturmuş snapdragon vs diyorlar ama iphone da 5 mp kamerasi bazi telefonlarn 24 mp kamerasndan cok iyi olayi rakamlara indirgememek lazm kullanici deneyimleri benm icin cok önemli
O 64 MP'ler 108MP'ler aldanmamak lazım.O kameraları Samsung üretiyor ama kendi kullanmıyor :)

KaRmalok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Samsung s8 plus
Konular
1
Hocam yok yanlış anlamayın. Markadan herhangi bir gelirim yok. Eski telefonum sizinki ile aynıydı. Bu arada sorduğunuz Bi soruya da cevap vereyim 6 ay garanti kalmıştı 2000 liraya satmıştı ben. 2 filan oldu. Ama baya temizdi benim s8 plus. Şimdi ne kadara gider bilmiyorum. Asıl konuya gelecek olursak eğer imkanınız varsa Bi teknoloji mağazasına gidip kıyas yapın. En doğru kararı siz vereceksiniz. Ben mi 9t kullanıyorum. Ve en ufak Bi şikayetim yok. S 10 e ile kıyas yapılan Bi telefon. Ve emin olun s8 plus tan sonra çok iyi gelecek. Ama en önemli konu şu miui arayüzü samsung tan çok ama çok farklı. Bilginiz olsun.
Bilgi için teşekkürler illaki youtube den araştırıcam ama kullanıcı yorumlarına önem veriyrm en kısa zamanda satıp karar vericem Hayrli aksamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt