Rom RevOS Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro 20.1.31_v11

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
Hocam suan revos da degilim evulotion kullaniyorum ama en son surumunu indirip kurabilirsin en son onu denedim ve sarj suresi gayet iyi Yes~~
Başka bir forumda da şu an senin kullandığın romun şarj süresi baya iyi diyorlar. Aosp sanırım bahsettiğin evulotion x..
Revos rom senin şu an kullandığın romdan da mı iyi şarj süresi veriyor?

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Başka bir forumda da şu an senin kullandığın romun şarj süresi baya iyi diyorlar. Aosp sanırım bahsettiğin evulotion x..
Revos rom senin şu an kullandığın romdan da mı iyi şarj süresi veriyor?
Bu evulotion x i kurali daha fazla olmadi hocam bir kac saat oldu sarj sureleri hemen hemen ayni denilebilir ama bu romda ozellestirme fazla oldugu icin belki pixel expirence bir tik daha iyi sarj suresi sunabilir onda ozellestirme yok diye biliyorum

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
Bu evulotion x i kurali daha fazla olmadi hocam bir kac saat oldu sarj sureleri hemen hemen ayni denilebilir ama bu romda ozellestirme fazla oldugu icin belki pixel expirence bir tik daha iyi sarj suresi sunabilir onda ozellestirme yok diye biliyorum
Anladım hocam. Şimdi bende EU stabil kurulu. Emin olmak için soruyorum. Kurulum adımları dışında başka bir şey yapmam lazım mı sorun çıkmaması için. Ayrıca K20 Pro mu görünecek cihaz yine?

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Anladım hocam. Şimdi bende EU stabil kurulu. Emin olmak için soruyorum. Kurulum adımları dışında başka bir şey yapmam lazım mı sorun çıkmaması için. Ayrıca K20 Pro mu görünecek cihaz yine?
Suan bende mi 9t pro gozukuyor aospda normal cihazin gozukuyor miui tabanli cogu romda k20 pro gozukuyor diye biliyorum hocam yanlisim varsa diger hocalar duzeltsin.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Suan bende mi 9t pro gozukuyor aospda normal cihazin gozukuyor miui tabanli cogu romda k20 pro gozukuyor diye biliyorum hocam yanlisim varsa diger hocalar duzeltsin.
Su an mi room son betayı kullanıyorum hocam . Cihaz Mİ logosu ile açılıyor. Ayarlarda Mi 9 T Pro ve Camera Filigranında Mİ 9 T pro olarak görünüyor

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Su an mi room son betayı kullanıyorum hocam . Cihaz Mİ logosu ile açılıyor. Ayarlarda Mi 9 T Pro ve Camera Filigranında Mİ 9 T pro olarak görünüyor
Onu son guncelleme ile getirmislerdi yanlis hatirlamiyorsam hocam revos da k20 pro gozukuyordu

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Hocam bu revos un kilit sesi mirom da kullanma imkanımız yokmu

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Yolu yazmayı unutmuşum Es File Tarzı bir dosya yöneticisine root yetkisi verin . Kök dizinden dosya yöneticisi ile dosyaları : system/media/audio/ui klasöründeki Lock.ogg ve unlock.ogg dosyalarını alın .

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
Revos Ve Eu çin tabanlı hocam. Öğrendim. Ayrıca L1 sertifikasının sonradan devşirilen romlar arasında yalnızca bu ikisinde olması da bundan kaynaklanıyor.

Üst Alt