Rom RevOS Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro 20.1.31_v11

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
arkadaşlar kullandıgım diğer romlarda (eu beta - stabil ve mi room) wifi kesilmesi sıkıntısı yaşıyordum oyun oynadıgım için beni çok etkiliyordu bu roma geçeli 1 hafta oldu bu sıkıntı ortadan kalktı sıkıntısız kullanıyorum wifiye kesilme olmuyor bilginize
Hocam ekran suresi nasıl artış oldu mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önce format data yapıp ardından 4 wipe sonrası romu kurdum. dalvik ve cache yapıp magiskide kurarak cihazı açmaya çalıştım ama sürekli fastboot ekranına attı açamadım sistemi

Son düzenleme:

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26

Farkettiğim degişiklikler
-Power menüşü degişmiş
-MicroG Cihazda kurulu geliyor ayarlarda seçenekleri mevcut
-Yotube vanced yüklü geliyor
-Kamera açma sesine koyun sesi eklenmiş
-Özelleştirilmiş sistem duvar kagıtları mevcut
-Çekim wifi çubugu sola alınmış
-Saat ana ekrandan ayrıldıgında durum çubugunda ortada beliriyor
-Google playda diğer markaların sertifikasyonları açık geliyor örnek sony music uygulamasını google playdan kurabiliyorsunuz-Samsung uygulamalarıda görünüyor ama çalışmıyor Htc geneli çalısıyor

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu rom stabil olanı çok iyi onda da always dsapler saat de renkli bildirim yok maalesef stabil yeni güncelleme tarihi belli mi ?

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46

önce format data yapıp ardından 4 wipe sonrası romu kurdum. dalvik ve cache yapıp magiskide kurarak cihazı açmaya çalıştım ama sürekli fastboot ekranına attı açamadım sistemi
Hocam Twrp deyken yazıcağım şekilde yapın Rom kurma işlemini.
Kesinlikle ROM dosyasını hemen atmayın. 2.adımda atacaksınız rom zip dosyasını.

1- Wipe -> format data -> yes yazıyoruz. Format işlemi bittikten sonra, twrp ana ekrana gelip

Reboot ->recovery diyoruz twrp yeniden başlıyor.

Twrp ana ekrana geldikten sonra yükleyeceğimiz rom ve magisk 19.3 zip dosyasını Pcden telefon hafızasına atıyoruz. Tekrar twrp ana ekrana gelip,

2- Wipe -> advanced wipe -> 4 wipe yapıyoruz (dalvik,cache,system,data) dedikten sonra twrp ana ekrana gelip install kısmından önce rom dosyasını daha sonrada magisk 19.3 dosyasını yüklüyoruz...

İlk açılış 10 dk sürebilir, heyecan ve panik yapmıyoruz...

Wisenky

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aldous
Cihazım
mi
Konular
23
Peki dedigim sonucu almak icin nasil bir yol izlemek gerek? Yani bir suru uygulma kurmak ayar yapmak vs ile ugrasmak istemiyorum. Mi cloud a yedek alsam en az 15uygulamayi almıyor. Bastan ugrasiyorum saatlerce.. 3wipe ile romu yukledikten sonra sadece data yi restore etsem?
İnternal storage'ı android klasörünü zipleyin pcye atın boş bi zamanda migrate app ile uygulamaları taşırsınız hatalı olan uygulamaları storedan yüklersiniz en son ziplediğiniz android klasörünü kes yapıştır değiştir ile datayı kurtarırsınız

Jujuju

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
jjuju
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
12

hocam ben oyun oynuyorum o yüzden ekran süresi 6 saat civarı veriyor ama evet ekran süremde artış oldu 4-5 saat arası alıyordum genelde
şöyle göstereyim hocam 1 buçuk saat pubg den sonra kalan şarj

Ekli dosyalar

• 88442066_2750675275253685_4926613400189927424_n.jpg
    88442066_2750675275253685_4926613400189927424_n.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 41

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Hocam Twrp deyken yazıcağım şekilde yapın Rom kurma işlemini.
Kesinlikle ROM dosyasını hemen atmayın. 2.adımda atacaksınız rom zip dosyasını.

1- Wipe -> format data -> yes yazıyoruz. Format işlemi bittikten sonra, twrp ana ekrana gelip

Reboot ->recovery diyoruz twrp yeniden başlıyor.

Twrp ana ekrana geldikten sonra yükleyeceğimiz rom ve magisk 19.3 zip dosyasını Pcden telefon hafızasına atıyoruz. Tekrar twrp ana ekrana gelip,

2- Wipe -> advanced wipe -> 4 wipe yapıyoruz (dalvik,cache,system,data) dedikten sonra twrp ana ekrana gelip install kısmından önce rom dosyasını daha sonrada magisk 19.3 dosyasını yüklüyoruz...

İlk açılış 10 dk sürebilir, heyecan ve panik yapmıyoruz...
hocam birebir bu şekilde yaptım tek fark olarak magisk 20.3 vardı son sürüm onu yükledim onunla ilgili olabilir mi? başta Redmi yazısı geliyor sonra fastboota düşüyordu

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
hocam birebir bu şekilde yaptım tek fark olarak magisk 20.3 vardı son sürüm onu yükledim onunla ilgili olabilir mi? başta Redmi yazısı geliyor sonra fastboota düşüyordu
Onla alakalı olmuyabilir. Sen bir daha romu yüklemeyi dene ama bu sefer magisk olmadan. Rom yüklenince Magiski tekrar kurabilirsin. Ayrıca şunuda söylim Rom yüklemelerinde en sorunsuz Magisk 19.3 hocam.

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Onla alakalı olmuyabilir. Sen bir daha romu yüklemeyi dene ama bu sefer magisk olmadan. Rom yüklenince Magiski tekrar kurabilirsin. Ayrıca şunuda söylim Rom yüklemelerinde en sorunsuz Magisk 19.3 hocam.
tamam hocam teşekkür ederim. en son global 11.0.5 yükledim onunla da açmayınca fastboot tan miui 10.3.4 e geri döndüm. miui 11 in hatasız tam stabil sürümü çıkana kadar güncellemeyi düşünmüyorum

Jujuju

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
jjuju
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
12
merak edenler için 4 buçuk saat oyun + bluetooth kulaklık ile aldıgım ekran süresi diğer romlardan aldıgım sürelerin çok üstünde

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 38
  • 2.jpg
    2.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 3.jpg
    3.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 34
Üst Alt