Hangi romdan geçtiniz acaba ve miroom son sürümde kamera fligranı ve açılış ds mi9tpro ve mi yazısı geliyor revosda var mı?ben geçtim revosa arkadaşlar ekran süresini paylaşıcam bu aksam
Farklı miui romdan geciste Twrpden Dalvik, cache ve system backup alip 3wipe yaparak rom kursak ve ardindan aldigimiz backup i restore edip sistemi sonra baslatsak, su anki uygulamalar ve ayarlar revos a aktarilmis olarak mı açılır?
Hadi bakalım hocam İyi deneyimler.ben geçtim revosa arkadaşlar ekran süresini paylaşıcam bu aksam
Peki dedigim sonucu almak icin nasil bir yol izlemek gerek? Yani bir suru uygulma kurmak ayar yapmak vs ile ugrasmak istemiyorum. Mi cloud a yedek alsam en az 15uygulamayi almıyor. Bastan ugrasiyorum saatlerce.. 3wipe ile romu yukledikten sonra sadece data yi restore etsem?Dediğin yöntem tavsiye edilen bir yöntem değil, muhakkak hata verir.
Peki dedigim sonucu almak icin nasil bir yol izlemek gerek? Yani bir suru uygulma kurmak ayar yapmak vs ile ugrasmak istemiyorum. Mi cloud a yedek alsam en az 15uygulamayi almıyor. Bastan ugrasiyorum saatlerce.. 3wipe ile romu yukledikten sonra sadece data yi restore etsem?