Nasıl bir sıkıntıKlavye temasında sıkıntı çekiyorum. Nasıl hallettiniz arkadaşlar
varsayılan klavye karanlık temalı. düzelteyim diyorum aydınlık olanı seçiyorum bu sefer de karanlık modda klavye karanlık olmuyorNasıl bir sıkıntı
Mi9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır bulunmuyorRevosta mi tarayıcı (browser) ve mi mail uygulaması var mı? Mi 6 kullanırken yoktu.
Teşekkür ediyorum hocam. O zaman ben Escobar Hocanın romuna devam edeyim bir çok özelleştirme var.Hayır bulunmuyor
Netflix Hd sorunu yok demişsiniz merak ettim. L1 sertifikası mi var yoksa içinde gömülü modlu netlfix mi varGaleri sorunu yok, Netflix HD sorunu yok, pil çok daha iyi, animasyonlar daha başarılı, kamera eu ve miroom a nazaran çok daha iyi iş çıkarıyor, diğer romlarda kilitlenme donma kasma gibi sorunları az da olsa yaşıyorsun ama bunda hiç yok.
Saymakla bitmez yani global kararlı sürüme kafa tutar
L1 sertifikası varNetflix Hd sorunu yok demişsiniz merak ettim. L1 sertifikası mi var yoksa içinde gömülü modlu netlfix mi var
Bu sorun değil ki klavye teması, ana tema ile bağlantısız çalışıyor. (Tabi bu durum manuel tema seçersen oluşuyor.)varsayılan klavye karanlık temalı. düzelteyim diyorum aydınlık olanı seçiyorum bu sefer de karanlık modda klavye karanlık olmuyor
Eu romlarda hallediyordum. Bunda sistem varsayılanı diye seçmiyor o yüzden seçili klavyeyi göremiyorumBu sorun değil ki klavye teması, ana tema ile bağlantısız çalışıyor. (Tabi bu durum manuel tema seçersen oluşuyor.)