Rom RevOS Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro 20.1.31_v11

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
hocam ben zaten 20.1.31 kullanıyorum stabil olanı sanırsam gayet memnunum geçmicem şimdilik ekran süresi yeterince iyi
Betayı yükledim 20.2.26 olanı. Gayet iyi. Yalnız açılış animasyonu ve duvar kağıtları falan hoş değil. Keşke sadece stokta kalsaydılar. Değiştirmekte başarılı olacağımı bilsem değişirim kesin. Bu tabi bu benim görüşüm. Ayrıca kamera açılışı animasyonunda çıkan sesleri de çok kötü buldum. Batarya konusu harbi efsane. Mi-room denemeden bunu diyorum onu bilemem. Ama EU stabilden kesinlikle iyi. Bildirim konusunda sıkıntı yaşayanlar wp instagram gibi bildirim almak istediğiniz uygulamalar için başlangıçta çalıştır ayarını yapın ve pil tasarrufu ayarını da kısıtlama yok diye ayarlayın. Başka bir ayara gerek yok. EU tabanlı olduğu için sertifikası L1 zaten unutmadan diyeyim. Bu arada ben rootsuz kullanıyorum. Gerek duymuyorum. Volte ve Vowifi için arama kısmına *#*#86583#*#* ve *#*#869434#*#* yapın sonra ayarlardan açın Volte ve vowifiyi, hemen açılır açılmazsa da yeniden başlatın. Kolay gelsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız şunu söylemem lazım. Stabil de var mı bilmiyorum ama betada bi çıtır hasar var
Özellikle Son uygulamalardan menüye geçerken ve kilit ekranındayken direk olarak wp konuşmasına basıp geçerken o geçişte bulanıklığa bağlı olarak animasyonlarda takılma yapıyor. Moral bozucu mu değil, olmasa güzel olurdu o ayrı. Stabil kullananlar da bilgi verirse sevinirim.

Son düzenleme:

Jujuju

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
jjuju
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
12
Betayı yükledim 20.2.26 olanı. Gayet iyi. Yalnız açılış animasyonu ve duvar kağıtları falan hoş değil. Keşke sadece stokta kalsaydılar. Değiştirmekte başarılı olacağımı bilsem değişirim kesin. Bu tabi bu benim görüşüm. Ayrıca kamera açılışı animasyonunda çıkan sesleri de çok kötü buldum. Batarya konusu harbi efsane. Mi-room denemeden bunu diyorum onu bilemem. Ama EU stabilden kesinlikle iyi. Bildirim konusunda sıkıntı yaşayanlar wp instagram gibi bildirim almak istediğiniz uygulamalar için başlangıçta çalıştır ayarını yapın ve pil tasarrufu ayarını da kısıtlama yok diye ayarlayın. Başka bir ayara gerek yok. EU tabanlı olduğu için sertifikası L1 zaten unutmadan diyeyim. Bu arada ben rootsuz kullanıyorum. Gerek duymuyorum. Volte ve Vowifi için arama kısmına *#*#86583#*#* ve *#*#869434#*#* yapın sonra ayarlardan açın Volte ve vowifiyi, hemen açılır açılmazsa da yeniden başlatın. Kolay gelsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız şunu söylemem lazım. Stabil de var mı bilmiyorum ama betada bi çıtır hasar var
Özellikle Son uygulamalardan menüye geçerken ve kilit ekranındayken direk olarak wp konuşmasına basıp geçerken o geçişte bulanıklığa bağlı olarak animasyonlarda takılma yapıyor. Moral bozucu mu değil, olmasa güzel olurdu o ayrı. Stabil kullananlar da bilgi verirse sevinirim.
yok hocam ben herhangi bir donma takılma vs birşeye rastlamadım

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Yolu yazmayı unutmuşum Es File Tarzı bir dosya yöneticisine root yetkisi verin . Kök dizinden dosya yöneticisi ile dosyaları : system/media/audio/ui klasöründeki Lock.ogg ve unlock.ogg dosyalarını alın .
Alırsam size mutlaka atarım hocam çok teşekkür ederim

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
global romda geceden sabaha yaklaşık 8 saatlik bekleme süresinde (bt ve wireless açık) %5 gibi azalma oluyor. revosta bu bekleme süresinde harcanan şarj nedir inceleyen var mı?

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
global romda geceden sabaha yaklaşık 8 saatlik bekleme süresinde (bt ve wireless açık) %5 gibi azalma oluyor. revosta bu bekleme süresinde harcanan şarj nedir inceleyen var mı?
Tüm gün BT ve wifi açık bu sonuçları aldım hocam ben gece ne kadar düşmüş bilmiyorum ama günüm geri kalanında oldukça iyi (parlaklik manuel %60)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-03-12-18-31-44-286_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-03-12-18-31-44-286_com.miui.securitycenter.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2020-03-12-18-31-31-789_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-03-12-18-31-31-789_com.miui.securitycenter.jpg
    111,4 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2020-03-12-18-31-27-937_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-03-12-18-31-27-937_com.miui.securitycenter.jpg
    260,7 KB · Görüntüleme: 41

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Magisk üzerinden yükledim vanced ve micro g yi. Ama sürekli durduruldu hatası aldım. Sonra vazgeçip kaldırdım bu seferde tüm Google hesaplarından çıkış yaptı ve Google play e girişi engelledi. Hiç bı sekilde Google hesabını cihaza tanitamadigim için tekrar globale döndüm. En iyi custom rom buysa ben bidaha globalden vazgeçmiyorum :)

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
Magisk üzerinden yükledim vanced ve micro g yi. Ama sürekli durduruldu hatası aldım. Sonra vazgeçip kaldırdım bu seferde tüm Google hesaplarından çıkış yaptı ve Google play e girişi engelledi. Hiç bı sekilde Google hesabını cihaza tanitamadigim için tekrar globale döndüm. En iyi custom rom buysa ben bidaha globalden vazgeçmiyorum :)
Şanssızlıklar sizi bulmuş hocam. İlerleyen zamanlarda tekrar sans vermeyi düşünün bence

Üst Alt