Soru Redmi note 9s Arayüz pişmanlığı

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Mi 8 lite kullanıcısıydım. Batarya performansından dolayı 9s ye geçtim ancak arayüzü rezillik. Yarım MIUI arayüz mü olur. MIUI mesajlar , takvim , arama ( telefon çevirici) ve kişiler yok. Google in uygulamaları var. Google in kendi kişiler ve çevirici uygulaması 1 kişiden 3-4 tane gösteriyor. Whatsapp , sim ve diger hesaplar varsa aynı kişiden 3-5 tane dolduruyor. MIUI nin kendi uygulamasında bu sorun yoktu. Google in kişiler uygulamasında hesapları gösterimden kaldırarak 1 den fazla göstermesini düzelttim ama çevirici uygulamasında hala sorun aynı . Simgeleri bile sinir bozucu uyumsuz bu cihaza. Takvim uygulamasının simgesinin bile sürekli 31 i gösterişi ayrı sinir bozucu.

MIUI mesajlar takvim arama çeviriciyi yükledim APK olarak ancak çalışmayı durdurdu diyor. Googlenin lanet uygulamalarını kaldırmayı bırak devre dışı da yapamıyorum rootsuz.

Xiaomi kaç paraya uygulamaları yerine googlenin kileri tercih etti yada bu uygulamaları sadece mi serisine özel mi yapıyor artık. Her iki durumda da 50 cent dolar fazla almak için değer mi . Yavaştan MIUI arayüz premium mi oluyor.

İnanın bu küçük ayrıntılar aldığıma pişman etti.

Edit : daha da gıcık tarafı saf android de (Mia1 mia2 lite) bile bu uygulamalar devre dışı bırakılıyor. Başka alternatif uyguluma kullanabiliyorsunuz. Ancak MIUI de rom atmadan bu Google uygulamalarından kurtulamıyorsunuz

Son düzenleme:

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
Eu Rom candır. Sonunda redmi arayüzünden kurtulmuş bulunuyorum. Redmi arayüzünde pişmanlık yaşayan arkadaşlar geçiş yapın degecektir.

Oyla:

1cskndlgr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cskndlgr
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
46
sorun çözüldü mü bilmiyorum ama bu uygulama ile devredışı bırakabilirsin...

Oyla:

Jujuju

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
jjuju
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
12
Eu romda bu bahsettiğiniz sorunlar mevcutmu

Oyla:

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
sorun çözüldü mü bilmiyorum ama bu uygulama ile devredışı bırakabilirsin...
Proyu biliyorum, bu sadece bazı Google programlarını devre dışı bırakmaya yarıyor . Yani işe yaramıyor

Oyla:

Klcgl19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
9
Proyu biliyorum, bu sadece bazı Google programlarını devre dışı bırakmaya yarıyor . Yani işe yaramıyor
custom rom kur hocam stabil cihaz istiyorsan apple kullanacaksın rom vs işleriyle uğraşmak istemiyorsan bu cihazları almanın bi mantığı yok

Oyla:

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
evet şuanlık hem performans hem rom çeşitliliği açısından çok memnun ediyor 2 3sene kullanırım gibime geliyor inşallah bi sıkıntısı çıkmazsa
Bende babama almıştım sağlamlığına diyecek yok gibi duruyor. Oyunda oynamadığı için cihaz yorulmuyor. Bende Mi Note 10 Cihazımdan çok memnunum kamerası ile olay olup çıkınca kısa zamanda bir çok yazılım desteği bulma imkanım oldu.

Oyla:
Üst Alt