Kernel Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Kararlı Agni Kernel Miatoll Sürüm Mıuı-Aosp (Kararlı & Beta)

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Üstadım eu mui 12 joyuse kurdum kernel olarak da önerdiğiniz 7.5 stabil kurdum.cihazda günde 5 defa donma ve reset sorunu yaşıyorum cihazım note 9 pro global
hocam kerneli kurmadan önce orjinal kerneli yedeği aldıysanız ki konuda bunu özellikle belirttim yedek alın diye o yedeğe geri dönün agni kernelde olmadık zamanalrda bu problemler oluyor magisk manager modülü var o bile fayda etmiyor

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Üstadım eu mui 12 joyuse kurdum kernel olarak da önerdiğiniz 7.5 stabil kurdum.cihazda günde 5 defa donma ve reset sorunu yaşıyorum cihazım note 9 pro global
Hocam bu zip dosyasını magisk ile yükleyin kapanma ve donma sorunu olmuyor normalde bende de kapanma ve donma oluyordu arkadaş bu eklentiyi önerdi bende yükledim bir daha kapanma olmadi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam kerneli kurmadan önce orjinal kerneli yedeği aldıysanız ki konuda bunu özellikle belirttim yedek alın diye o yedeğe geri dönün agni kernelde olmadık zamanalrda bu problemler oluyor magisk manager modülü var o bile fayda etmiyor
Hocam magisk modülünden sonra kapanma ve donma sorunu olmadı

Ekli dosyalar

• AGNi_RandomRebootProtect_module_MIATOLL.zip
    3,5 KB · Görüntüleme: 8

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam bu zip dosyasını magisk ile yükleyin kapanma ve donma sorunu olmuyor normalde bende de kapanma ve donma oluyordu arkadaş bu eklentiyi önerdi bende yükledim bir daha kapanma olmadi

hocam bunu konuya dahil edeli baya oldu çok bir çok arkadaş işe yaramadığını söyledi ama benimde kafam karıştı iyice

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
hocam bunu konuya dahil edeli baya oldu çok bir çok arkadaş işe yaramadığını söyledi ama benimde kafam karıştı iyice
Hocam normalde bende de kapanma oluyordu bu modülden sonra 2 gündür kapanma sorunu yok ama tekrar kapanirsa yine buraya yazarım

lokalanestezi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
note9pro
Konular
0
yedek olarak twrp den tüm yedeklerim elimde mevcut üstadım ama kernel i de yedekledim mi tam emin degilim.bugun daha cok olmaya basladı hatta instagram uygulamasında iken kapanıp acılıyor ve hesaplarımdan cıkış yapıyor

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
yedek olarak twrp den tüm yedeklerim elimde mevcut üstadım ama kernel i de yedekledim mi tam emin degilim.bugun daha cok olmaya basladı hatta instagram uygulamasında iken kapanıp acılıyor ve hesaplarımdan cıkış yapıyor
hocam kapanma sorunu için konudam agisk modülü var bunu bir deneyin isterseniz

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
konu baglantısı nı atabilir misiniz üstadım

Hocam dosya burda isterseniz indirebilirsiniz

konu baglantısı nı atabilir misiniz üstadım

Ekli dosyalar

• AGNi_RandomRebootProtect_module_MIATOLL.zip
    3,5 KB · Görüntüleme: 1
Üst Alt