- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Redmi Note 9 pr
- Konular
- 2
Bende gergin odası ancak bugün gece kapandı7.6 kapanma sorunu var. Her gün bir kere yaşıyorum
Bende gergin odası ancak bugün gece kapandı7.6 kapanma sorunu var. Her gün bir kere yaşıyorum
Orijinal eu rom kerneli bumudur bilginiz var mıHocam 7.6 stabilde de hata açılışını yapmış oldum gece kapanmış sabah alarm çalmadı geç kalıyordum az kalsın şimdilik orjinale devam ke
Evet hocam orjinal doğrudur kendimde agni kernel yüklemeden önce orjinal yedek aldığım için şuan orjinale geri döndüm agni de cihazın ne zaman kapanacağı belli olmuyor tam olmadik zamanda kapanıp can sıkabiliyor onun için ben şuan orjinaldeyim zaten orijinal ile agni arasında ahım şahım bir fark yokGaliba nazar değdi kaç gündür kapanmayan telefon gün içinde 2 defa kendiliginden kapandı. (7.6 stabil)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orijinal eu rom kerneli bumudur bilginiz var mı
Abi ben her seferinde orjinal kernele dönüp tekrar agni kurdum maalesef bunla alakası yok.AGNi kernel v7.7 kararlı MIATOLL (MIUI Q / AOSP Q-R) güncellendi eu romda yada diğer romlarda aldığınız orjinal romun kernel yedeği varsa önce orjinal kernel yedeğine geri dönün ardından bu sürümü kurun yeniden başlatma sorunu veya kapanma sorunu bu yüzden oluyormus önce orjinal kernel yedeğine dönmek gerekiyormuş
hocam kernel yedeğini pithblack twrp den almıştım daha sonra orangefox yükledim yedek gözükmüyor orjinal kerneli nasil yükleyebilirim?AGNi kernel v7.7 kararlı MIATOLL (MIUI Q / AOSP Q-R) güncellendi eu romda yada diğer romlarda aldığınız orjinal romun kernel yedeği varsa önce orjinal kernel yedeğine geri dönün ardından bu sürümü kurun yeniden başlatma sorunu veya kapanma sorunu bu yüzden oluyormus önce orjinal kernel yedeğine dönmek gerekiyormuş
Dün aynı sıkıntıyı yaşadım. Orangefox üzerinden pitchblack kurdum yedeği geri yükledim. Sonra tekrar orangefox kurdum bu şekilde çözüme ulaşabildim.hocam kernel yedeğini pithblack twrp den almıştım daha sonra orangefox yükledim yedek gözükmüyor orjinal kerneli nasil yükleyebilirim?
teşekkürler şimdi deniyecem.Dün aynı sıkıntıyı yaşadım. Orangefox üzerinden pitchblack kurdum yedeği geri yükledim. Sonra tekrar orangefox kurdum bu şekilde çözüme ulaşabildim.
malesef tarih gözüküyor ama içindeki dosyalar gitmişDün aynı sıkıntıyı yaşadım. Orangefox üzerinden pitchblack kurdum yedeği geri yükledim. Sonra tekrar orangefox kurdum bu şekilde çözüme ulaşabildim.