Kernel Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Kararlı Agni Kernel Miatoll Sürüm Mıuı-Aosp (Kararlı & Beta)

f0x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sam
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
0
Galiba nazar değdi kaç gündür kapanmayan telefon gün içinde 2 defa kendiliginden kapandı. (7.6 stabil)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 7.6 stabilde de hata açılışını yapmış oldum gece kapanmış sabah alarm çalmadı geç kalıyordum az kalsın şimdilik orjinale devam ke
Orijinal eu rom kerneli bumudur bilginiz var mı

Ekli dosyalar

• IMG_20210114_154819.jpg
    IMG_20210114_154819.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Galiba nazar değdi kaç gündür kapanmayan telefon gün içinde 2 defa kendiliginden kapandı. (7.6 stabil)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orijinal eu rom kerneli bumudur bilginiz var mı
Evet hocam orjinal doğrudur kendimde agni kernel yüklemeden önce orjinal yedek aldığım için şuan orjinale geri döndüm agni de cihazın ne zaman kapanacağı belli olmuyor tam olmadik zamanda kapanıp can sıkabiliyor onun için ben şuan orjinaldeyim zaten orijinal ile agni arasında ahım şahım bir fark yok

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33

AGNi kernel v7.7 kararlı MIATOLL (MIUI Q / AOSP Q-R) güncellendi eu romda yada diğer romlarda aldığınız orjinal romun kernel yedeği varsa önce orjinal kernel yedeğine geri dönün ardından bu sürümü kurun yeniden başlatma sorunu veya kapanma sorunu bu yüzden oluyormus önce orjinal kernel yedeğine dönmek gerekiyormuş​

• Beğen
Tepkiler: f0x

KrAll5759

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
3

AGNi kernel v7.7 kararlı MIATOLL (MIUI Q / AOSP Q-R) güncellendi eu romda yada diğer romlarda aldığınız orjinal romun kernel yedeği varsa önce orjinal kernel yedeğine geri dönün ardından bu sürümü kurun yeniden başlatma sorunu veya kapanma sorunu bu yüzden oluyormus önce orjinal kernel yedeğine dönmek gerekiyormuş​

Abi ben her seferinde orjinal kernele dönüp tekrar agni kurdum maalesef bunla alakası yok.

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16

hocam kernel yedeğini pithblack twrp den almıştım daha sonra orangefox yükledim yedek gözükmüyor orjinal kerneli nasil yükleyebilirim?

• Beğen

f0x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sam
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
0
hocam kernel yedeğini pithblack twrp den almıştım daha sonra orangefox yükledim yedek gözükmüyor orjinal kerneli nasil yükleyebilirim?
Dün aynı sıkıntıyı yaşadım. Orangefox üzerinden pitchblack kurdum yedeği geri yükledim. Sonra tekrar orangefox kurdum bu şekilde çözüme ulaşabildim.

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
Dün aynı sıkıntıyı yaşadım. Orangefox üzerinden pitchblack kurdum yedeği geri yükledim. Sonra tekrar orangefox kurdum bu şekilde çözüme ulaşabildim.
teşekkürler şimdi deniyecem.

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
malesef tarih gözüküyor ama içindeki dosyalar gitmiş

• Beğen

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Hocam orjinal kernel deydim 7.7 stabil yükledim ve 1 saat sonra siyah ekran ve cihaz kapandı peki şaşırdım mı tabiki de hayır

Üst Alt