- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Redmi Note 9 pr
- Konular
- 2
Şuan 7.7 beta yükledim sorun olursa her zaman ki gibi yazarım
Hocam size tavsiyem beta olan kernel yüklemeyin zaten beta test versiyonu olduğu için yüzde doksan hata oluyor ancak stabillerde o kadar sorun olmuyor ben şuan 7.6 stabil deyim hiçbir sorun yokKullanmayı bıraktım ben. İşe geç kaldım telefon gece kapanmiş siyah ekran tabiki alarm da çalmadı. İki üç ay beklicem kurmak için cok riskli
Hocam hepsini denedim stabil versiyonları da denedim ama hep aynı ya İnternette girerken ya Google maps ta ya fotoğraf çekerken ya aramadarda telefon kapanıp açılıyor yada siyah ekranda kalıyorHocam size tavsiyem beta olan kernel yüklemeyin zaten beta test versiyonu olduğu için yüzde doksan hata oluyor ancak stabillerde o kadar sorun olmuyor ben şuan 7.6 stabil deyim hiçbir sorun yok
Bu sabah benimde başıma geldi bu yavKullanmayı bıraktım ben. İşe geç kaldım telefon gece kapanmiş siyah ekran tabiki alarm da çalmadı. İki üç ay beklicem kurmak için cok riskli
Sadece rom mu kurdunuz benim cihazımdan 1 haftada 2 kere sabah uyandığımda kapanmış tıKullanmayı bıraktım ben. İşe geç kaldım telefon gece kapanmiş siyah ekran tabiki alarm da çalmadı. İki üç ay beklicem kurmak için cok riskli
Evet wipe yapmadan romu tekrar kurdum. Eski haline döndüSadece rom mu kurdunuz benim cihazımdan 1 haftada 2 kere sabah uyandığımda kapanmış tı
Hocam en garanti orjinal kernel e dönmek dediğiniz gibi bazen en önemli zamanda cihaz ya kapanıyor yada siyah ekranda kalabiliyor eğer işiniz çok önemliyse zaten bu şekilde kernel denemenizi pek tavsiye etmem çünkü stabil diye yayınlanan sürümde bile hata oluyor hem de hiç beklemediğiniz ve hiç olmaması gereken zamandaHocam hepsini denedim stabil versiyonları da denedim ama hep aynı ya İnternette girerken ya Google maps ta ya fotoğraf çekerken ya aramadarda telefon kapanıp açılıyor yada siyah ekranda kalıyor