Kernel Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Kararlı Agni Kernel Miatoll Sürüm Mıuı-Aosp (Kararlı & Beta)

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Şuan 7.7 beta yükledim sorun olursa her zaman ki gibi yazarım

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Arkadaşlar 7.7 beta da cihaz siyah ekranda kaldı 7.6 stabile devam rn9pro

İsko68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsko
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
0
Kullanmayı bıraktım ben. İşe geç kaldım telefon gece kapanmiş siyah ekran tabiki alarm da çalmadı. İki üç ay beklicem kurmak için cok riskli

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Kullanmayı bıraktım ben. İşe geç kaldım telefon gece kapanmiş siyah ekran tabiki alarm da çalmadı. İki üç ay beklicem kurmak için cok riskli
Hocam size tavsiyem beta olan kernel yüklemeyin zaten beta test versiyonu olduğu için yüzde doksan hata oluyor ancak stabillerde o kadar sorun olmuyor ben şuan 7.6 stabil deyim hiçbir sorun yok

İsko68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsko
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
0
Hocam size tavsiyem beta olan kernel yüklemeyin zaten beta test versiyonu olduğu için yüzde doksan hata oluyor ancak stabillerde o kadar sorun olmuyor ben şuan 7.6 stabil deyim hiçbir sorun yok
Hocam hepsini denedim stabil versiyonları da denedim ama hep aynı ya İnternette girerken ya Google maps ta ya fotoğraf çekerken ya aramadarda telefon kapanıp açılıyor yada siyah ekranda kalıyor

KrAll5759

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
3
Bu sabah benimde başıma geldi bu yav

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
Sadece rom mu kurdunuz benim cihazımdan 1 haftada 2 kere sabah uyandığımda kapanmış tı

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Arkadaşlar stabil versiyonda da bazen hata olabiliyor mesela ben 6.4 ü ilk yüklediğim zaman hiç bir hata ile karşılaşmadım ama daha sonra başka bir sürümden 6.4 e geçtiğimde siyah ekran hatası aldım boyle durumlarda yapılacak en güzel şey orjinal kernel e geri dönmek tabi yedemk aldıysanız yoksa sıfırdan romu yuklemekten başka çare olacağını sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hepsini denedim stabil versiyonları da denedim ama hep aynı ya İnternette girerken ya Google maps ta ya fotoğraf çekerken ya aramadarda telefon kapanıp açılıyor yada siyah ekranda kalıyor
Hocam en garanti orjinal kernel e dönmek dediğiniz gibi bazen en önemli zamanda cihaz ya kapanıyor yada siyah ekranda kalabiliyor eğer işiniz çok önemliyse zaten bu şekilde kernel denemenizi pek tavsiye etmem çünkü stabil diye yayınlanan sürümde bile hata oluyor hem de hiç beklemediğiniz ve hiç olmaması gereken zamanda

f0x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sam
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
0
7.6 kararlı da 3 gündür kullanıyorum henüz bir problem yaşamadım.

Üst Alt