Kernel Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Kararlı Agni Kernel Miatoll Sürüm Mıuı-Aosp (Kararlı & Beta)

MuRo123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5
Konular
0
Hocam orjinal kernel deydim 7.7 stabil yükledim ve 1 saat sonra siyah ekran ve cihaz kapandı peki şaşırdım mı tabiki de hayır
bu bağlantıdaki zip dosyasını telefona flashlarsanız sanırım düzeliyor bu kapanma ve reset atma olayı. İlk sayfada bulunan güncelle takip bağlantısından gördüm. 2 gün oldu yükleyeli. Daha henüz yeniden başlatma donma gibi bir sorun yaşamadım. Bakalım işe yarıyor gibi. Denemenizi tavisye ederim.

KrAll5759

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
3
bu bağlantıdaki zip dosyasını telefona flashlarsanız sanırım düzeliyor bu kapanma ve reset atma olayı. İlk sayfada bulunan güncelle takip bağlantısından gördüm. 2 gün oldu yükleyeli. Daha henüz yeniden başlatma donma gibi bir sorun yaşamadım. Bakalım işe yarıyor gibi. Denemenizi tavisye ederim.
Otomatik olarak ekleniyordu sanki bu modül son sürümlerde hocam

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Hocam yüklemeye çalıştım ancak hata verdi yüklenip yuklenmedigini bilmiyorum güncelleme işlemi hatayla sona erdi

Son düzenleme:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33

MuRo123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5
Konular
0
Ben bunu yüklediğimden beri kapanma olmadı. İsteyen deneyebilir. Şimdilik bir sorun yok bende.

Üst Alt