Kernel Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Kararlı Agni Kernel Miatoll Sürüm Mıuı-Aosp (Kararlı & Beta)

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
hocam dosyayı indirdim .yükleme konusunda twrp den magisk 2.1 yükleyip sonrada dosyayı flash yaparak mı kurdunuz.
Hocam magiski flasladiktan sonra magisk e girip öyle yukledim yani magisk ile yuklenecek

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
hocam dosyayı indirdim .yükleme konusunda twrp den magisk 2.1 yükleyip sonrada dosyayı flash yaparak mı kurdunuz.
hayır hocam bu modül twrp ile kurulmaz magisk manager ile kurulur cihazınız rootlu ve magisk manager kurulu olması gerekmekte ardından magisk managere girip + işaretine tıklayıp indirdiğiniz dosyayı seçip kurmanız lazım başka türlü kurulmaz

lokalanestezi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
note9pro
Konular
0
hayır hocam bu modül twrp ile kurulmaz magisk manager ile kurulur cihazınız rootlu ve magisk manager kurulu olması gerekmekte ardından magisk managere girip + işaretine tıklayıp indirdiğiniz dosyayı seçip kurmanız lazım başka türlü kurulmaz
cihaz root lu üstadım magisk manager i verdiginiz apk dan mı yükleyip bu dosyayı kurcam yoksa twrp ile magisk yükleyip sonra magiskten mi yükliycem orayı anlamadım :) kusura bakmayın cok ugrastırıyorum sizide

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
cihaz root lu üstadım magisk manager i verdiginiz apk dan mı yükleyip bu dosyayı kurcam yoksa twrp ile magisk yükleyip sonra magiskten mi yükliycem orayı anlamadım :) kusura bakmayın cok ugrastırıyorum sizide
hocam cihaz rootlu ise zaten magisk manager kuruludur cihazınızda eger uygulamalar arasında magisk manger yoksa önce magisk manager 20.4 zip dosyasını indirip twrpden flashlayın ardından magisk managerı açıp + işaretine tıklayıp indridmiş oldugunuz dosyayı seçin kednisi direkt kurar zaten sonra cihazı yeniden baslatın işlem bu kadar

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Hocam magisk maneger zip dosyasını twrp ile flashlayin

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33

lokalanestezi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
note9pro
Konular
0
tabiki olur hocam magiski kaldırırsanız haliyle kurmus oldugunuz modülde gider magisk durmak zorunda modülün etkili çalımşası için
kaldırırken modüller de kaldırılır diye uyarı veriyor da üstad
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaldırırken modüller de kaldırılır diye uyarı veriyor da üstad
durdugunda güvenlik açısından bi sıkıntı olur mu?

Üst Alt