Kernel Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Kararlı Agni Kernel Miatoll Sürüm Mıuı-Aosp (Kararlı & Beta)

lokalanestezi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
note9pro
Konular
0
Hocam ben cihaz tekrar kapandı yani modül bende işe yaramadı onun için önce magiskten modülü kaldırıp daha sonra magiski kaldiracam
Bende şu anlık bi durum yok kullanıyorum cihazı zorluyorum bakalım ne olcak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben cihaz tekrar kapandı yani modül bende işe yaramadı onun için önce magiskten modülü kaldırıp daha sonra magiski kaldiracam
Magisk kurulu olduğunda cihaz güvenliği açısından problem olduğunu düşünüyor musunuz?

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Bende şu anlık bi durum yok kullanıyorum cihazı zorluyorum bakalım ne olcak

Magisk kurulu olduğunda cihaz güvenliği açısından problem olduğunu düşünüyor musunuz?
Aynen hocam cihazda magisk varsa indirdiğiniz dosyalari ince elemelisiniz her önünüze gelen bağlantıya tıklar her önünüze gelen dosyayı veya play store den uygulama indirirseniz büyük sıkıntı yaşayabilirsiniz kötü amaçlı yazılımlar hesaplarınızı ve şifrelerinizi çok kolay bir şekilde ele geçirebilir çünkü cihazınızda magisk var kötü amaçlı yazılım bunu farkedip tüm izinleri ele geçiriyor ve antivirüs yazılımını bile atlatıyor onun için ben isim yoksa cihazda magisk bulundurmuyorum

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Aynen hocam cihazda magisk varsa indirdiğiniz dosyalari ince elemelisiniz her önünüze gelen bağlantıya tıklar her önünüze gelen dosyayı veya play store den uygulama indirirseniz büyük sıkıntı yaşayabilirsiniz kötü amaçlı yazılımlar hesaplarınızı ve şifrelerinizi çok kolay bir şekilde ele geçirebilir çünkü cihazınızda magisk var kötü amaçlı yazılım bunu farkedip tüm izinleri ele geçiriyor ve antivirüs yazılımını bile atlatıyor onun için ben isim yoksa cihazda magisk bulundurmuyorum
hocam xiomi cihazda magisk olsun veya olmasın kilidi açtıgınız anda birinci dereceden risk grubundasınız umarımım bunu biliyorsunuzdur facepalm~~

KrAll5759

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
3
hocam xiomi cihazda magisk olsun veya olmasın kilidi açtıgınız anda birinci dereceden risk grubundasınız umarımım bunu biliyorsunuzdur facepalm~~
Hocam bu her cihazda böyle değil mi kilit acinca risk grubunda olma olayı

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33

lokalanestezi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
note9pro
Konular
0
tabiki öyle kilit açıldıgı zaman root olsun veya olmasın her yönden cihaz risk grubuna düşer
Global ve IMEI atılmış cihaza mi flash ile global orijinal rom yükleyip kilidi kapatsak sıkıntı olurmu aslan hocam

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Biliyorum hocam ancak yurt dışı IMEI li bir cihaz kullanıp da bootloader kilidi kapatmak mantıksız olur hele birde custom rom kullaniyorsak zaten eu romda bootloader kilitlenmiyor kilitlenen cihazlar da brick olabiliyor

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Global ve IMEI atılmış cihaza mi flash ile global orijinal rom yükleyip kilidi kapatsak sıkıntı olurmu aslan hocam
hiç bişi olmaz bizzat kendim denedim imei oldugu gibi kalıyor cihazın kilidini kapattım orjinal haline geri dönderdim

Biliyorum hocam ancak yurt dışı IMEI li bir cihaz kullanıp da bootloader kilidi kapatmak mantıksız olur hele birde custom rom kullaniyorsak zaten eu romda bootloader kilitlenmiyor kilitlenen cihazlar da brick olabiliyor
hocam zaten custom romda kapatamazsınız kilidi orjinal stock rom kurup kilidi kapatabilirsiniz imei reair olsun yada olmasın bizzat kendim denedim hiç bişi olmuyor imeide gitmiyor cihaz orjinal kilitli haline geri dönüyor

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Kapatırsanız IMEI gitmez yalnız tekrar kilit açıldığında gider bilginiz olsun.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Kapatırsanız IMEI gitmez yalnız tekrar kilit açıldığında gider bilginiz olsun.
yok hocam gitmiyor ben uzaktan baglantı ile bir arkdasa mi flash tool ile yazılım attım kilidini kapattık yanlıslıkla sonra bu arkadas yeniden kilidi açtı kendisi hiç bişi olmadı imei ye yani bana öyle dedi imei gitmedi ne açmada ne kapatmada ama tabi genede belli olmaz

Üst Alt