Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

miui99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Savaş
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
3
Hocam riskli ama ne yaptığınızı biliyorsanız ve verilen rehbere uyarsanız bir sorun olmaz xiomi cihazlarda hard brick sıkıntılı oluyor evet Samsung'ta öyle bişey yoktuki hard soft her türlü kurtarılıyor cihaz
Eyvallah üstadım sağolun. Dediğiniz gibi rehbere harfiyen uyulduğu taktirde kesinlikle sıkıntı çıkmaz mı? Ayrıca note 9 pro için resmi twrp çıkmış olsa risk ortadan kalkarmı? Bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Eyvallah üstadım sağolun. Dediğiniz gibi rehbere harfiyen uyulduğu taktirde kesinlikle sıkıntı çıkmaz mı? Ayrıca note 9 pro için resmi twrp çıkmış olsa risk ortadan kalkarmı? Bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın.
Hocam risk her zaman vardır resmi twrp mevzusu değil bu suanki twrpler gayet güzel çalışıyor sadece rehberi harfiyen uygulamak lazım bilgisayarınızda tüm driverrlar sorunsuz kurulu olması lazım bunlar eksiksiz olursa hiç.bir problem yasamadan eu roma yada hangi Roma geçmek isterseniz geçebilirsiniz

miui99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Savaş
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
3
Hocam risk her zaman vardır resmi twrp mevzusu değil bu suanki twrpler gayet güzel çalışıyor sadece rehberi harfiyen uygulamak lazım bilgisayarınızda tüm driverrlar sorunsuz kurulu olması lazım bunlar eksiksiz olursa hiç.bir problem yasamadan eu roma yada hangi Roma geçmek isterseniz geçebilirsiniz
Tamam üstadım değerli katkılarınız için teşekkür ederim

Mustafa Eren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Eren
Cihazım
Note9Pro
Konular
2
Ben bu verdiğiniz sürümü kurdum çok da memnunum 2 3 haftadır kullanıyorum daha ileri sürümlere güncellememe gerek var mı sizce

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Ben bu verdiğiniz sürümü kurdum çok da memnunum 2 3 haftadır kullanıyorum daha ileri sürümlere güncellememe gerek var mı sizce
daha ileri sürüm çıkmadı henüz hocam bu rom global romdan düzenleniyor global roma güncelleme gelince bunada hemen geliyor

Mustafa Eren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Eren
Cihazım
Note9Pro
Konular
2
daha ileri sürüm çıkmadı henüz hocam bu rom global romdan düzenleniyor global roma güncelleme gelince bunada hemen geliyor
Ha pardon çok bilmediğim için bi de eu rom olunce öyle sanmıştım tekrar teşekkürler işinizi iyi yapıyosunuz

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
2 aydır greeshan rom kullanıyordum. Bu romu denemek istedim sorunsuz pil süresi de güzel görünüyor şu an batarya %60 ekran süresi 6.30 saat verdi. Tek rahatsız olduğum tarafı animasyonlar kapalı olduğu halde akıcı değil sanki rom arada geçişler de takılma oluyor temiz kurulum yaptığım halde. Başka yapılacak birşey var mı acaba.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
2 aydır greeshan rom kullanıyordum. Bu romu denemek istedim sorunsuz pil süresi de güzel görünüyor şu an batarya %60 ekran süresi 6.30 saat verdi. Tek rahatsız olduğum tarafı animasyonlar kapalı olduğu halde akıcı değil sanki rom arada geçişler de takılma oluyor temiz kurulum yaptığım halde. Başka yapılacak birşey var mı acaba.
Var Hocam Az önce Mükemmel Bir Kernel Paylaştım Yeni Konuda Kernel - Redmi Note 9 Pro-Note 9s Agni Kernel Miatool Sürüm bu kerneli indirip flashlayın twrpden farkı görceksiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kernel - Redmi Note 9 Pro-Note 9s Agni Kernel Miatool Sürüm Eu Kararlı Romu Dahada Kararlı Hale Getiren Kernel Geldi angel~~

Son düzenleme:

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
Var Hocam Az önce Mükemmel Bir Kernel Paylaştım Yeni Konuda Kernel - Redmi Note 9 Pro-Note 9s Agni Kernel Miatool Sürüm bu kerneli indirip flashlayın twrpden farkı görceksiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kernel - Redmi Note 9 Pro-Note 9s Agni Kernel Miatool Sürüm Eu Kararlı Romu Dahada Kararlı Hale Getiren Kernel Geldi angel~~
Aslan ustam çok sevindim teşekkür ederim indirdim birazdan kuracağım,acaba performans,batarya dostumu dengeli kernelmi bilgin varmı acaba?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Aslan ustam çok sevindim teşekkür ederim indirdim birazdan kuracağım,acaba performans,batarya dostumu dengeli kernelmi bilgin varmı acaba?
hocam ilk çıktıgından beri deneyimledim bu kerneli hem sürekli güncelleme alıyor hemde gerçekten şarj ve perfonmans açısından çok ama çok fazla etki gördüm mutlaka denemeniz lazım farkı anlıcaksınız zaten

Üst Alt