Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

acekiller

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Volte aramadan bahsediyorsanız o tamamen kullandınız operatöre baglı oraya bir kısa mesaj atıp aktif etmeniz gerekir
hocam bende rom yüklemek isterim ama direk twrp yükleyince bootlopa düşüyor ve miflash üzerinden temiz kurulum yapmak gerektiriyor orange fox yüklüycem ama yükleyemiyorum olsun stabil twrp çıkmasını beklicem :D

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam sen nasıl bir kralsın ya :) İnternetten hemen baktım direk aktif oldu 1 saattir araştırıyordum. Allah ne muradın varsa versin :)
Sağolun hocam güzel yorumlarınız için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bende rom yüklemek isterim ama direk twrp yükleyince bootlopa düşüyor ve miflash üzerinden temiz kurulum yapmak gerektiriyor orange fox yüklüycem ama yükleyemiyorum olsun stabil twrp çıkmasını beklicem :D
Hocam sizin bu twrpler ile probleminiz nedir orange fox ta pitchblack twrpde sorunsuz çalışıyor siz stock rom kullanıyorsunuz ve cihaz bootloba düşüyor demi çözüm basit orange foxu kurun hangi stock romu kullanıcaksanız o romun recovery olan versiyonunu indirip yeniden sıfırdan kurulum yapın hem twrp hemde stock roma geçiş yapmış olursunuz

Son düzenleme:

acekiller

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Sağolun hocam güzel yorumlarınız için

Hocam sizin bu twrpler ile probleminiz nedir orange fox ta pitchblack twrpde sorunsuz çalışıyor siz stock rom kullanıyorsunuz ve cihaz bootloba düşüyor demi çözüm basit orange foxu kurun hangi stock romu kullanıcaksanız o romun recovery olan versiyonunu indirip yeniden sıfırdan kurulum yapın hem twrp hemde stock roma geçiş yapmış olursunuz
yok hocam direk normal twrp kurucam ve sonra orange fox kurucam ama işte twrp kurulu değil kurup orange kurucam ama twrp ekranına gidemiyince bootlopa düşüyor :D

cilgin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
3
Hocam öncelikle yeni romunuz hayırlı olsun. Ayrıca aslan568 hocama da katkılarından dolayı bende teşekkür ediyorum. Bu Roma geçmeden önce kullandığınız rom neydi. Bende de orjinal global stock rom mevcut. Bazı arkadaşlarda sıkıntı çıktığı için açıkcası cesaret edemiyorum. Telefon Türkiye garantili.
Bundan onca endonezya kullanıyordum hocam

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
yok hocam direk normal twrp kurucam ve sonra orange fox kurucam ama işte twrp kurulu değil kurup orange kurucam ama twrp ekranına gidemiyince bootlopa düşüyor :D
Hocam by Trabzonlu arkadasın paylaştıgı twrp yi denediniz mi pc den tek tuş belki o işe yarar ama çok enteresan bu konudaki gayet güzel çalışıyor kuran herkes sorunsuz kurdu acaba sizin pc de sorun olabilir mi hocam

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
Aslan hocam arkadaşımın cihazıda note 9 pro ama eu rom kurulu orijinal dediğiniz işlemleri yaptık romu kurduk ama açılışta nedense orijinal eeu romu ile açılıyor neden acana

acekiller

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Hocam by Trabzonlu arkadasın paylaştıgı twrp yi denediniz mi pc den tek tuş belki o işe yarar ama çok enteresan bu konudaki gayet güzel çalışıyor kuran herkes sorunsuz kurdu acaba sizin pc de sorun olabilir mi hocam
yok hocam onu denemedim driverlarda kurulu fasboot moduna alınca aygıt yöneticisinde bootlader modunda oldugu gozukuyor bu aksam denicem olursa orange foxu yükleyip devam edicem :D

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
yok hocam onu denemedim driverlarda kurulu fasboot moduna alınca aygıt yöneticisinde bootlader modunda oldugu gozukuyor bu aksam denicem olursa orange foxu yükleyip devam edicem :D
Hadi bakalım belki o işe yarar sizin cihazda oda olmazsa pcden kaynaklı bence

Aslan hocam arkadaşımın cihazıda note 9 pro ama eu rom kurulu orijinal dediğiniz işlemleri yaptık romu kurduk ama açılışta nedense orijinal eeu romu ile açılıyor neden acana
Hocam mümkün değil kurulum da hata veriyordur kurmuyor dur eu romu bir yerde bir eksiklik var muhtemelen orange fox twrp kurun cihaza onunla deneyin birde pitchblack ile ilgili bir problemde olabilir

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76

Hocam mümkün değil kurulum da hata veriyordur kurmuyor dur eu romu bir yerde bir eksiklik var muhtemelen orange fox twrp kurun cihaza onunla deneyin birde pitchblack ile ilgili bir problemde olabilir
Vallahi hocam kendi cihazımada kurdum dün bir sıkıntı olmadı cihaz eeu orjinal siz bir yerde sadece global tr cihazları içindir yazmışsınız bu roma ondan olabilir mi benimki global rom vardı sıkıntısız kuruldu ama arkadaş global romdan eeu roma geçmişti

acekiller

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
10

hocam bi hayırlısıyla twrp yükliyim ondan sonra Allahın izniyle yapıcam

Üst Alt