Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
hocam ilk çıktıgından beri deneyimledim bu kerneli hem sürekli güncelleme alıyor hemde gerçekten şarj ve perfonmans açısından çok ama çok fazla etki gördüm mutlaka denemeniz lazım farkı anlıcaksınız zaten
Kurdum bile teşekkür ederim

iskader

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
İK
Konular
0
Üstad kolay gelsin, Esimin Telefonuna rehber ile kurulum yaptım. Çok şükür temiz şekilde yüklendi,
Sadece twrp yi ptbr yaparken reboot recovery yerine reboot system yaptım başa döndüm tekrar yaptım.

eu romları kendi minote 3 telefonumda da yıllardır kullanırım, redmi note 9 pro da da gayet iyi oldu.

Kerneli şimdilik denemedim, şu haliyle gayet iyi düşüyor yedekleri aldım belki denerim.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
2 aydır greeshan rom kullanıyordum. Bu romu denemek istedim sorunsuz pil süresi de güzel görünüyor şu an batarya %60 ekran süresi 6.30 saat verdi. Tek rahatsız olduğum tarafı animasyonlar kapalı olduğu halde akıcı değil sanki rom arada geçişler de takılma oluyor temiz kurulum yaptığım halde. Başka yapılacak birşey var mı acaba.
Bendede yeni üst menü çubuğu çok yavaş çalışıyor özellikle yeniden başlatınca cihazı sanırım üzerinde oynanmış olduğu için rom

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Üstad kolay gelsin, Esimin Telefonuna rehber ile kurulum yaptım. Çok şükür temiz şekilde yüklendi,
Sadece twrp yi ptbr yaparken reboot recovery yerine reboot system yaptım başa döndüm tekrar yaptım.

eu romları kendi minote 3 telefonumda da yıllardır kullanırım, redmi note 9 pro da da gayet iyi oldu.

Kerneli şimdilik denemedim, şu haliyle gayet iyi düşüyor yedekleri aldım belki denerim.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Kerneli denemenizi tavsiye ederim ama tabi gene boot dtbo yedeklerini alın memnun kalmazsanız kolay bir şekilde orijinal Kernele dönebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede yeni üst menü çubuğu çok yavaş çalışıyor özellikle yeniden başlatınca cihazı sanırım üzerinde oynanmış olduğu için rom
Hocam kerneli deneyin tavsiye ederim hız performans için baya etkili yedeklerinizi alıp kerneli flashlayın cihaza

Son düzenleme:

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
Bu romu kurdum fakat hızlı şarj özelliği kayboldu bir ayarı varmı acaba?çok yavaş şarj oluyor.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Bu romu kurdum fakat hızlı şarj özelliği kayboldu bir ayarı varmı acaba?çok yavaş şarj oluyor.
yok hocam hızlı şarj öyle yazılımla kaybolan bir özellik değil size öyle geliyordur şarja taktıgınızda çıkan hızlı şarj animasyonu bile yeterli zaten hızlı şarj oldgunu yanlısınız var

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
yok hocam hızlı şarj öyle yazılımla kaybolan bir özellik değil size öyle geliyordur şarja taktıgınızda çıkan hızlı şarj animasyonu bile yeterli zaten hızlı şarj oldgunu yanlısınız var
Zaten çıkmıyor hızlı şarj yazısı hocam,ayrıca hızlı şarda 5300 ma ile şarj oluyordu şimdi 3300 ma geçmiyor bir sorun var.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Zaten çıkmıyor hızlı şarj yazısı hocam,ayrıca hızlı şarda 5300 ma ile şarj oluyordu şimdi 3300 ma geçmiyor bir sorun var.
hocam bilemiyorum kullandıgnız priz şarj aleti şarj kablosu bunlar hep bir etken o animasyon cıkmıyorsa ve hızlı şarj olmuyorsa bu yazılımsal bir sorun değil taktıgınız prizden şarj adaptöründen veya şarj kablosundan kaynaklı olabilir yazılımda böyle bir kısıtlama söz konusu değil

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
hocam bilemiyorum kullandıgnız priz şarj aleti şarj kablosu bunlar hep bir etken o animasyon cıkmıyorsa ve hızlı şarj olmuyorsa bu yazılımsal bir sorun değil taktıgınız prizden şarj adaptöründen veya şarj kablosundan kaynaklı olabilir yazılımda böyle bir kısıtlama söz konusu değil
Pardon hocam turbo şarj olmuyor hızlı değil yanlış yazdım,anmasyon çıkıyor turbo şarj olmuyor,şarj aletim 33 watt orj devamlı kullandığım alet

Üst Alt