Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Arkadaşlar bu romda VoWifi kullanabilen varmı ? Bende ne ettiysem aktif olmadı.
Volte aramadan bahsediyorsanız o tamamen kullandınız operatöre baglı oraya bir kısa mesaj atıp aktif etmeniz gerekir

bayir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ata
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Meslek
Anestezi Teknikeri
Konular
11
Volte aramadan bahsediyorsanız o tamamen kullandınız operatöre baglı oraya bir kısa mesaj atıp aktif etmeniz gerekir
Hocam sen nasıl bir kralsın ya :) İnternetten hemen baktım direk aktif oldu 1 saattir araştırıyordum. Allah ne muradın varsa versin :)

miui99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Savaş
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
3
Öncelikle aslan568 hocama çok tşk ediyorum bu kadar hızlı mesajlara yanıt verdiği için. Bahsi geçen romu bugün itibariyla kurdum ve kurmak isteyenlere de tavsiyem VAKİT GEÇİRMEDEN KURUN.. Tam istediğim gibi bir tele sahip oldum. Açıkçası telefonumdan soğumaya başlamıştım ama bu rom ile tekrar bağlandım :) Emeği geçenlere tşkler forumdaşlar.
Hocam öncelikle yeni romunuz hayırlı olsun. Ayrıca aslan568 hocama da katkılarından dolayı bende teşekkür ediyorum. Bu Roma geçmeden önce kullandığınız rom neydi. Bende de orjinal global stock rom mevcut. Bazı arkadaşlarda sıkıntı çıktığı için açıkcası cesaret edemiyorum. Telefon Türkiye garantili.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam öncelikle yeni romunuz hayırlı olsun. Ayrıca aslan568 hocama da katkılarından dolayı bende teşekkür ediyorum. Bu Roma geçmeden önce kullandığınız rom neydi. Bende de orjinal global stock rom mevcut. Bazı arkadaşlarda sıkıntı çıktığı için açıkcası cesaret edemiyorum. Telefon Türkiye garantili.
Hocam bunu kurmak için bootloader kilidini açmak gerekiyor tabi buda garantiyi bozar Türkiye cihazlarında sahsen ben garantiyi bozdum global roma daha fazla katlanamazdım :$

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
joyeuse için şuan için en iyi rom hangisi pil performansı ve özelleştirme bakımından

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
miui 11 göre pil performansı düştüğünü söylüyorlar ondan dolayı miui 12 yüklemek istiyorum ama pilden dolayı sıkıntılı olduğu duydum greeshan 11.03 yüklü şuan telefonda onu kullanıyorum

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
miui 11 göre pil performansı düştüğünü söylüyorlar ondan dolayı miui 12 yüklemek istiyorum ama pilden dolayı sıkıntılı olduğu duydum greeshan 11.03 yüklü şuan telefonda onu kullanıyorum
Hocam pil olarak tabiki mıuı 11 ile 12 arasında dağlar kadar fark var zamanla gelecek olan güncellemeler ile illaki bu sorunlar halledilecektir su aşamada kesinlikle mıuı 11 daha iyi şarj ve performans olarak ama eu rom mıuı 12 de dahi kendini açık ara belli ediyor hocam şarj olarak performans olarak

miui99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Savaş
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
3
Hocam bunu kurmak için bootloader kilidini açmak gerekiyor tabi buda garantiyi bozar Türkiye cihazlarında sahsen ben garantiyi bozdum global roma daha fazla katlanamazdım :$
Üstadım garantiyi düşündüğüm filan yok. Samsung telefonumu aldığım akşam root lamıştım ama bu note 9 pro dan hele hele stock rom olduğu için bu işlem esnasında sıkıntı olur diye korkuyorum. Brick mevzusundan korkuyorum. Yoksa bende rootsuz telefonu telefondan saymayanlardanım

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Üstadım garantiyi düşündüğüm filan yok. Samsung telefonumu aldığım akşam root lamıştım ama bu note 9 pro dan hele hele stock rom olduğu için bu işlem esnasında sıkıntı olur diye korkuyorum. Brick mevzusundan korkuyorum. Yoksa bende rootsuz telefonu telefondan saymayanlardanım
Hocam riskli ama ne yaptığınızı biliyorsanız ve verilen rehbere uyarsanız bir sorun olmaz xiomi cihazlarda hard brick sıkıntılı oluyor evet Samsung'ta öyle bişey yoktuki hard soft her türlü kurtarılıyor cihaz

Üst Alt