Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
aslan568 Hocam güncelleme geldi sanırım sizde kontrol edebilirmisiniz.

Aynen hocam bana da gelmiş guncellemelerde kontrol edince çıkıyor hatta buraya ekran görüntüsünü de atayım ancak benim anlamadığım nokta gelen güncelleme 12.0.1 RJZMIXM bende yüklü olan versiyon MIUI 12.0.3.0 QJZMIXM şimdi bunun arasındaki fark ne birisi QJZ ile başlıyor diğeri RJZ arasındaki fark ne bilen varsa lütfen aydınlatsın ben de yükleyip buraya yazarım artısını eksisini

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-05-26-22-15-09-095_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2021-05-26-22-15-09-095_com.android.updater.jpg
    194,1 KB · Görüntüleme: 25

iskader

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
İK
Konular
0
Android 11, Red Valvet Cake olarak isimlendirildi. Android 10'a Q ismi verilmişti.

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
Yeni guncellemeyi kuran var mı ?
Sıkıntısı falan varsa yazar mısınız

Serkanpro

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan Dere
Cihazım
redmi note 7pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
20
Yeni guncellemeyi kuran var mı ?
Sıkıntısı falan varsa yazar mısınız
Ben ilk başta temiz kurulum yapmadan kurmuştum daha sonra temiz kurulumla da kurdum fakat Google hesabındaki kişiler bir türlü gözükmedi YouTube WhatsApp gibi uygulamaları kullanamadım

bayir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ata
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Meslek
Anestezi Teknikeri
Konular
11
Ben ilk başta temiz kurulum yapmadan kurmuştum daha sonra temiz kurulumla da kurdum fakat Google hesabındaki kişiler bir türlü gözükmedi YouTube WhatsApp gibi uygulamaları kullanamadım
Temiz kuruluma rağmen böyle hata veriyorsa hiç denemek istemiyorum o zaman :)

mogun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MÜCAHİT
Cihazım
MAX 3
Meslek
Öğretmen
Konular
1
Son sürümü yükledim. Kurulum yaptıktan sonra ön belleği temizle demeden sistemi yeniden başlattım. Ön belleği temizle demem gerek miydi emin olamadım. Sanki cihaz ağırlaşmış gibi hissettim. Bunun dışında sorun göremedim.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam bu sürümü dün geceden beri kullanıyorum ben temiz kurulum yapma imkanım olmadığı için direk yükledim rehber silindi Google daki kişiler gelmiyor bir sürü bug oluştu aklınızda olsun
hocam o android 11 sürümü sorunlu olması bence gayet normal şuan için dah yeni gncellemeleri beklemenizi tavsiye ederim rom sorunlu oldugu için konuyu güncellemeyi düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son sürümü yükledim. Kurulum yaptıktan sonra ön belleği temizle demeden sistemi yeniden başlattım. Ön belleği temizle demem gerek miydi emin olamadım. Sanki cihaz ağırlaşmış gibi hissettim. Bunun dışında sorun göremedim.
android 10 versiyondan güncelleme ile android 11 sürüme geçtiğiniz için sorun bug problem olması olası çünkü pilot sürüm olarak yayınlandı bu demek oluyorki rom stabil değil

mogun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MÜCAHİT
Cihazım
MAX 3
Meslek
Öğretmen
Konular
1
hocam o android 11 sürümü sorunlu olması bence gayet normal şuan için dah yeni gncellemeleri beklemenizi tavsiye ederim rom sorunlu oldugu için konuyu güncellemeyi düşünmüyorum

android 10 versiyondan güncelleme ile android 11 sürüme geçtiğiniz için sorun bug problem olması olası çünkü pilot sürüm olarak yayınlandı bu demek oluyorki rom stabil değil

Konu için teşekkür ederim hemşehrim. Cihazı 1 yıl önce almıştım. Ama kişilerin ve arama geçmişi bilgisi malum orjinal yazilimda son 2 aya kadar gözüküyor. Mesleğim itibariyle 6 ay önce yaptığım arama bilgisi benim için çok önemliydi. O yüzden başlığından istifade ettim 15 gün önce hazırladığın klavuzla sorunsuz EU ya geçiş yaptım. 15 gün sorunsuz kullandım. Telefonda sistemi güncelle butonunu tıklayip güncel romu indirdim. Anlattığın gibi güncelledim. Su ana kadar bir hata ile karşılaşmadım. Ama sanki eski hızından biraz uzaklaşmış gibi hissettim.

Sahi ya android 11'e geçiş yaptik. İnşallah sıkıntı çıkmaz. Sanırım eski bilgilerim beni yanıltmiyorsa artık teknik olarak eski sürüme android 10'a dönüş yolu kapandı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Konu için teşekkür ederim hemşehrim. Cihazı 1 yıl önce almıştım. Ama kişilerin ve arama geçmişi bilgisi malum orjinal yazilimda son 2 aya kadar gözüküyor. Mesleğim itibariyle 6 ay önce yaptığım arama bilgisi benim için çok önemliydi. O yüzden başlığından istifade ettim 15 gün önce hazırladığın klavuzla sorunsuz EU ya geçiş yaptım. 15 gün sorunsuz kullandım. Telefonda sistemi güncelle butonunu tıklayip güncel romu indirdim. Anlattığın gibi güncelledim. Su ana kadar bir hata ile karşılaşmadım. Ama sanki eski hızından biraz uzaklaşmış gibi hissettim.

Sahi ya android 11'e geçiş yaptik. İnşallah sıkıntı çıkmaz. Sanırım eski bilgilerim beni yanıltmiyorsa artık teknik olarak eski sürüme android 10'a dönüş yolu kapandı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yok twrp varsa kilit açıksa her türlü eski sürüme dönebilirsin

Üst Alt