Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

Bisruni

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Note 9 pro
Konular
1
Herkese iyi forumlar bir şey sormak istiyorum mıuı 11 i mi tavsiye edersiniz 12 mi. Görsellikten ziyade performans ve özellikle pilin uzun süre dayanmasını istiyorum. Bu hususta hangisini tavsiye edersiniz. Veya bu rom dışında tavsiye ettiğiniz başka bir rom var mı pil ve performans için en az 11-12 saat ekran süresi alabileceğim?

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
12 yi tavsiye ederim bygreeshan romunu

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Herkese iyi forumlar bir şey sormak istiyorum mıuı 11 i mi tavsiye edersiniz 12 mi. Görsellikten ziyade performans ve özellikle pilin uzun süre dayanmasını istiyorum. Bu hususta hangisini tavsiye edersiniz. Veya bu rom dışında tavsiye ettiğiniz başka bir rom var mı pil ve performans için en az 11-12 saat ekran süresi alabileceğim?
Miui 11 tabi ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi aosp rom isterseniz onlarda şarjınız bitmez.

MuRo123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5
Konular
0
Eu 12.0.3 romdayım. Otada 12.0.1 gözüktü. İndiriyorum şuan. Sorunlu mu sorunsuz mu acaba bilen var mı?

Bisruni

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Note 9 pro
Konular
1
Miui 11 tabi ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi aosp rom isterseniz onlarda şarjınız bitmez.
Hangi AOSP romu tavsiye ederseniz xtenden şarjı sömürüyor DotOs fena değildi pixelexperince de şarjı çok yiyor

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Hangi AOSP romu tavsiye ederseniz xtenden şarjı sömürüyor DotOs fena değildi pixelexperince de şarjı çok yiyor
Hocam ben çoğunu denedim Evolution X güzel stabil ve resmi olarak sunuyorlar, Resurrection Remix OS da güzel ama resmi sitesinde yok unofficial olarak burda mevcut aosp olarak Redmi Note 9 Pro da sadece bunlar güzel geldi bana hem özelleştirme fazla hemde ram performans konusunda iyi cilgingitar hocam da bilgili aosp konusunda onun profilinde bulabilirsiniz konular mevcut.

ejderha01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adım
Cihazım
cihazım
Konular
3
arkadaşlar global rom a dönmek istiyorum, nasıl geçebilirim geri rica etsem link vs ekleyebilir misiniz

ukayl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9 Pro
Konular
13
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar ota dan bu güncelleme uyarısı geldi. Yapan varmı acaba ? Konuya baktın aslan hocam bir güncelleme yapmamış. Bilgi verirseniz sevinirim.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar ota dan bu güncelleme uyarısı geldi. Yapan varmı acaba ? Konuya baktın aslan hocam bir güncelleme yapmamış. Bilgi verirseniz sevinirim.
hocam android 11 sürümü yayınlandı ancak sorunlu diye duydum o yüzden konuda güncelleme yapmadım

Üst Alt