Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
iki girişten de denedim aynı. ethernet seçip yükledim yine aynı. videoda ne yaptıysan tek tek yaptım o 2 kere yanlış yapımın da dahil :) yani sırf önceden yüklü olan twrp sildim diye mi bu sorun neymiş böyle.
Bilmiyorum yüzde 90 pcden kaynaklı bir problem var ama emin değilim sorun ne tek tek deneyip sorunu kendiniz bulmanız gerekiyor bu zamana kadar sizin gibi sorun yaşayan olmadı hiç

Xiaomiadamindibidir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 9 pro
Konular
3
Bilmiyorum yüzde 90 pcden kaynaklı bir problem var ama emin değilim sorun ne tek tek deneyip sorunu kendiniz bulmanız gerekiyor bu zamana kadar sizin gibi sorun yaşayan olmadı hiç
reis twrp yükledim açıldıydı ama sonra raboot sistem yaptım şimdi nası gircem yeniden mi kurmam lazım ??

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
reis twrp yükledim açıldıydı ama sonra raboot sistem yaptım şimdi nası gircem yeniden mi kurmam lazım ??
Hocam twrp yi kurup neden reboot sistem yapıyorsunuzki direkt olarak eu romu kurmanız en sonunda format data yapıp kurulumu tamamlamanız gerekiyordu videoda olduğu gibi stock rom oldugu için twrp silinmiştir reboot sistem yapınca yeniden twrp kurun bu sefer twrp modunda iken video da anlattığım şekilde romu kurun

Mrzgzmss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mirza
Cihazım
Note9 pro,Mi8SE
Konular
1
mıuı 12.0.2 eu rom stabil kullanıyorum 12.3.0 a geçmeli miyim?Güncellersem verilerim ve uygulamalarım silinir mi?İyi bayramlar,iyi akşamlar.

iskader

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
İK
Konular
0
12.0.2 de kapanma hatası almıştım, güncelleme yaptığım için olmuş olabilir. 12.0.3 ile sıfır kurulum yaptım stabil sıkıntı yok. Yanlız eu rom dan bahsediyorum yanlış olmasın

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

omerbostan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba, sizlerle yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum.

Bende rom arayışı içerisinde idim ve en son otomatik arama ses kaydı özelliği olduğu için bana bu romu önermişlerdi.
("joyeuse_id_global_images_V12.0.4.0.QJZIDXM_20210115.0000.00_10.0_global_f0df0939df" tam olarak bu.)

Güncelleme ile şu anki romum MIUI Global 12.0.5.0 (QJZIDXM) ve tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Ben bu telefondan bir beyaz ve birde gri renkten iki adet aldım ve kayıt işlemlerini yaptırdım. Yaşadığım sorun pil ile alakalı. Kurulan programlar ve cihaz ayarları gibi düzenlemeleri iki cihazdada neredeyse bire bir aynı ayarda ve kullanım şeklide aynı olacak şekilde test ettim. Sim kart değişikliğide dahil. Gri olan telefon ile oldukça az kullanım oranında yaklaşık 2,5 gün kadar gitti. Ama beyaz telefon ile biraz daha fazla kullanmama rağmen 5,5 günden biraz daha fazla gitti. Beyaz olan eğer hiç kullanmazsam pil oranı sabah 8 den akşam gece 12 ye kadar %96-94 civarında kalıyordu. Gri olan ise %80-75 arasında kalıyordu. Durumdan şüphelendiğim için tekrardan kayıt işlemlerini yeni baştan sıfırdan ayarlattım düzelttirdim ve ciddi manada gri telefonda düzelme oldu. Oda şimdi beyaz telefon kadar iyi gitmeye başladı.

Ne gibi düzenleme yapıldığını bilmiyorum çünkü sorma şansım olmadı ama wifi ile şebeke ayarları parametrelerinde yazılımsal bir takım düzenlemeler yapıldığı düşünüyorum.

Şu an standart eski klasik telefon gibi alo deyip mesajlaşma ve çok aşırı az olmak kaydı ile diğer (banka, harita, web sitesi gibi) uygulama kullanımı ile 5 gün gidiyor. Pil tasarrufu veya ultra pil tasarrufu ile karanlık mod aktif değil. Normal kullanıma göre bende 3 ile 4 gün arasında gidiyor. Bu kullanıma göre değişir elbette. Sonuç olarak eğer telefonunuz hiç kullanmadan dahi gün sonunda piliniz %80 lerde kalıyorsa bir sorun var olabilir.

Herkese selamlar ve saygılar diliyorum.

iskader

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
İK
Konular
0
Arkadaşlar selamlar eşimin redmi note 9 garantili cihazı var ve eu rom yüklü. Telefon wifi de uzun süre kullanıldıktan sonra mesela evden çıkınca nobil veriye geçmiyor. Ancak telefon açılıp kapandıktan sonra mobil veri kullanılabiliyor. Daha önce bu sorunu yaşayan oldumu acaba.

En son 12.0.3 sürümünü temiz kurulum yaparak yükledim. Daha önceki sürümlerde de bu sorun vardı.

Başka bildiğim sıkıntısı yok sırf bu yüzden endonezya romunu denemek zorunda kalacağım galiba

morpheus55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Arkadaşlar selamlar eşimin redmi note 9 garantili cihazı var ve eu rom yüklü. Telefon wifi de uzun süre kullanıldıktan sonra mesela evden çıkınca nobil veriye geçmiyor. Ancak telefon açılıp kapandıktan sonra mobil veri kullanılabiliyor. Daha önce bu sorunu yaşayan oldumu acaba.

En son 12.0.3 sürümünü temiz kurulum yaparak yükledim. Daha önceki sürümlerde de bu sorun vardı.

Başka bildiğim sıkıntısı yok sırf bu yüzden endonezya romunu denemek zorunda kalacağım galiba
Hocam ben uzun süre eu kullandım böyle bir sorun yoktu. Eu daki animasyon takılmaları yüzünden greeshan 12.0. 3 romuna geçtim bir aydır kullanıyorum. Onda da bahsettiğiniz sorun yok. Bir de benim size bir sorum olacak eu 12. 0. 3 sürümünde animasyon takılması kasması vs. sorun var mı?

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Hocam ben custom romdan eu ya gecicem. Note 9 pro joyuse idi sanırım. Sizin bu link mi benim cihaza uygun ?

Üst Alt