Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

Xiaomiadamindibidir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 9 pro
Konular
3
teşekkür ederim, bir sorum daha var bu romdan birini indircem ama kullanan arkadaşlar sizce hangisi ne yönden iyi miuı 11 vs miuı 12 bu konudakini indircem veya bi tavsiye varsa daha iyisi falan onu indireyim.

emrahgklu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
Video da izleyerek aynısını yaptım ama sürekli orange ekrana geliyor. çözemedim

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
aga bu romlardan sence hangisi iyidir miui 11 mi yoksa 12 mi çünkü 12 de sorunlar çıkıyor global 12.0.3 kararlı sürümde çok sıkıntılı.
Eu mıuı 12 rom tavsiye ederim mıuı 11 arayüz ve özelliklik olarak tat vermiyor mıuı 12 eu romu kur keyfine bak

Xiaomiadamindibidir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 9 pro
Konular
3
Eu mıuı 12 rom tavsiye ederim mıuı 11 arayüz ve özelliklik olarak tat vermiyor mıuı 12 eu romu kur keyfine bak
aga sabahtan beri deniyorum şu tek tuşla twrp yükleme denedim sendeki gibi olmuyor uzun süre fastboot ekranında bekliyor bişey olmuyor o cmd de yazan adımları da uyguladım driverlar da kuruluydu. neden olmuyor anlamadım oraya kadar herşey normal son twrp yazma sırasında telefon yok gibi görünüyor galiba anlamadım. konu sahibi de cevap yazmıyor Trabzonlu arkadaş. Bi de benim pcde nedense telefon depolama görünmüyor sağ tık özellikler yapınca gözküyor da normalde görünmüyor sadece nedense;

Ekli dosyalar

• resim_2021-05-12_034138.png
    resim_2021-05-12_034138.png
    4,2 KB · Görüntüleme: 5

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
aga sabahtan beri deniyorum şu tek tuşla twrp yükleme denedim sendeki gibi olmuyor uzun süre fastboot ekranında bekliyor bişey olmuyor o cmd de yazan adımları da uyguladım driverlar da kuruluydu. neden olmuyor anlamadım oraya kadar herşey normal son twrp yazma sırasında telefon yok gibi görünüyor galiba anlamadım. konu sahibi de cevap yazmıyor Trabzonlu arkadaş.
Benim konuda detaylıca anlattım öncelikle sunu belirteyim cihazın kilidi açıkmı kilit kapalıysa ne twrp nede eu romu kuramazsınız kilit açıksa sıkıntı tok tek tuş twrp yükleme. Aracını yönetici olarak değil normal açın cihazı fastboot modunda pc ye bağlayın araçtan fastboot seçeneğini seçin kilit açıksa sorunsuz kurması lazım twrp yi

Xiaomiadamindibidir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 9 pro
Konular
3
Benim konuda detaylıca anlattım öncelikle sunu belirteyim cihazın kilidi açıkmı kilit kapalıysa ne twrp nede eu romu kuramazsınız kilit açıksa sıkıntı tok tek tuş twrp yükleme. Aracını yönetici olarak değil normal açın cihazı fastboot modunda pc ye bağlayın araçtan fastboot seçeneğini seçin kilit açıksa sorunsuz kurması lazım twrp yi
dostum her dediğin var bende. şu driver olarak ne kurmam lazım onun linki var mı ? qualcomm driverını kuruyorum ama 2 seçenek veriyor ve rar dosyasında 32 ve 63 bit versiyonlar var benim pc 64 bit onu mu seçeyim? bir de qualcomm kurarken ethernet mı yoksa wan mı seçeyim ?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
dostum her dediğin var bende. şu driver olarak ne kurmam lazım onun linki var mı ? qualcomm driverını kuruyorum ama 2 seçenek veriyor ve rar dosyasında 32 ve 63 bit versiyonlar var benim pc 64 bit onu mu seçeyim? bir de qualcomm kurarken ethernet mı yoksa wan mı seçeyim ?
Hocam driver sorunu değil sizinki driverları Windows kendisi kurar zaten sizin atladığınız bir yol var mutlaka konuda mevcut olan videoyu adım adım takip ederek kurulumu yapın pc 64 bit ise tabiki 64 versiyonu kuracaksınız qualcom içinde ethernet seçin Ama ben bunlardan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum farklı usb kablosu deneyin farklı usb soketleri deneyin 2.0 varsa ordan deneyin 3.0 genelde sorun çıkartıyor

Xiaomiadamindibidir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 9 pro
Konular
3
Hocam driver sorunu değil sizinki driverları Windows kendisi kurar zaten sizin atladığınız bir yol var mutlaka konuda mevcut olan videoyu adım adım takip ederek kurulumu yapın pc 64 bit ise tabiki 64 versiyonu kuracaksınız qualcom içinde ethernet seçin Ama ben bunlardan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum farklı usb kablosu deneyin farklı usb soketleri deneyin 2.0 varsa ordan deneyin 3.0 genelde sorun çıkartıyor
iki girişten de denedim aynı. ethernet seçip yükledim yine aynı. videoda ne yaptıysan tek tek yaptım o 2 kere yanlış yapımın da dahil :) yani sırf önceden yüklü olan twrp sildim diye mi bu sorun neymiş böyle.

Üst Alt