Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Cihazınız joyouse ise doğru adrestesiniz
Peki global ota için başka şeyler de indiriliyormus. Normal custom rom kurar gibi kurulmuyormus sanırım. Driver vs. Bu doğru mu ? Öyleyse ne yapmam gerek yönlendirirseniz sevinirim hocam.

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Peki global ota için başka şeyler de indiriliyormus. Normal custom rom kurar gibi kurulmuyormus sanırım. Driver vs. Bu doğru mu ? Öyleyse ne yapmam gerek yönlendirirseniz sevinirim hocam.
Hocam eu rom un ota dosyası olmadığı için o şekilde yani ota üzerinden zaten yukleyemezsiniz bu romu yüklemek için . Sayfada kurulum talimatları var oradan adım adım ilerleyip kurabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben eu kurduktan sonra ota güncelleme alicak dimi. Ayarlardan bı tıkla yuklenicek ? Ancak orange Fox yüklü bende. Onu silmem mi gerekiyor ?
Hocam eu romda güncellemeler otadan gelmiyor malesef güncelleme olduğunda bu konuya Yeni güncel versiyon ekleniyor ve buradan indirip twrp ile yüklüyorsunuz onun için de twrp yi silmeyin kalsın

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Bu link vermiyor.mail adresi istiyor

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Hocam eu rom un ota dosyası olmadığı için o şekilde yani ota üzerinden zaten yukleyemezsiniz bu romu yüklemek için . Sayfada kurulum talimatları var oradan adım adım ilerleyip kurabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam eu romda güncellemeler otadan gelmiyor malesef güncelleme olduğunda bu konuya Yeni güncel versiyon ekleniyor ve buradan indirip twrp ile yüklüyorsunuz onun için de twrp yi silmeyin kalsın
Eu yu kurdum. Rezalet hangi uygulamaya tiklasam açılırken ki pencefe animasyonunda ve arka plana atarken felaket kasıyor takılıyor. Hiç uğraşmayıp globale geri dönmeyi düşünüyorum. Endonezya da olabilir. Endonezya yüklersem ota güncelleme alır mı ?

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Eu yu kurdum. Rezalet hangi uygulamaya tiklasam açılırken ki pencefe animasyonunda ve arka plana atarken felaket kasıyor takılıyor. Hiç uğraşmayıp globale geri dönmeyi düşünüyorum. Endonezya da olabilir. Endonezya yüklersem ota güncelleme alır mı ?
Alır hocam

bayir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ata
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Meslek
Anestezi Teknikeri
Konular
11
aslan568 Hocam güncelleme geldi sanırım sizde kontrol edebilirmisiniz.

Serkanpro

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan Dere
Cihazım
redmi note 7pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
20
aslan568 Hocam güncelleme geldi sanırım sizde kontrol edebilirmisiniz.

Hocam bu sürümü dün geceden beri kullanıyorum ben temiz kurulum yapma imkanım olmadığı için direk yükledim rehber silindi Google daki kişiler gelmiyor bir sürü bug oluştu aklınızda olsun

mhmtsyk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
Mi6
Konular
12
Hocam bu sürümü dün geceden beri kullanıyorum ben temiz kurulum yapma imkanım olmadığı için direk yükledim rehber silindi Google daki kişiler gelmiyor bir sürü bug oluştu aklınızda olsun
Tekrar temiz kurulum ile yüklemeyi sağlayabilirseniz daha sağlıklı olabilir.

Üst Alt