MIUI 12 Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) Kararlı Endonezya Rom V12.0.2.0.QJZIDXM İndirme Bağlantısı

asgtr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Asg
Cihazım
Resmi Note 9 Pr
Konular
0
kilidiniz açık ve root vardır muhtemelen gayet normal bu hocam enteresan olan bişey yok ?
Root ile işim olmadı trwp de yok şuan.

Eu romda düzelmişti bu sorun. Bootloader açıktı. Romda sorun var. Normal değil. Düzeltirler ama kim bilir ne zaman. Geçen aylarda eu romda da yazmıştım. 11.0.5 sorunluydu 7 de düzeltildi.

Hayır bu sertifika yüzünden Google play koruması devre dışı kalıyor ve 3. Parti uygulamaları ile kim bilir ne yükleniyor.

Yükleyecekler bunu göz önüne alsın. Nette araştırdığımda pro versiyonun play sertifikası daha onaylanmamış. Büyük olasılık onaylanınca ota ile düzeltirler.

Xiaomi.eu romu bu yüzden iyi, adamlar sorunları da yazıyor. Biraz daha kurcalayalım bakalım başka ne sıkıntı var.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
12 ye geçtim Şu ekran kısa yolları vardı onu nasıl ekrana getiriyoruz.

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Fastboot4 gb mı ?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
evet 4gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tam ekran hareketleri
ekran ayarlarından
Hocam bu rom global cihazlara yükleniyor mu ve Eu romdan iyimi sizce kullandınız mı ? Sizin paylaştığıniz eu rom kullanıyorum gayet güzel tavsiye edermisniz aceba ?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam bu rom global cihazlara yükleniyor mu ve Eu romdan iyimi sizce kullandınız mı ? Sizin paylaştığıniz eu rom kullanıyorum gayet güzel tavsiye edermisniz aceba ?
hocam joyeuse olan her cihaza yüklenir evet globale yüklenir ama tavsiye etmem çünkü bunlar mıuı 12 olarak ilk sürümler beta kararlı romlar cok stabil değil şarz ve performans yerlerde geziyor suan için geçmek pişmanlık olur ayrıca hiç bir stock romda eu romdaki performansı kaliteyi
özelleştirmeyi bulamazsınız hocam bu Endonezya rom global stock romla birebir aynı tek farkı arama ve mesaj uygulaması xiominin orjinal uygulamaları baska farkı yok global romdan ben mıuı 12 eu rom beklemenizi tavsiye ederim cok kalmadı bu hafta içinde gelmesi çok yüksek ihtimal

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
[
hocam joyeuse olan her cihaza yüklenir evet globale yüklenir ama tavsiye etmem çünkü bunlar mıuı 12 olarak ilk sürümler beta kararlı romlar cok stabil değil şarz ve performans yerlerde geziyor suan için geçmek pişmanlık olur ayrıca hiç bir stock romda eu romdaki performansı kaliteyi
özelleştirmeyi bulamazsınız hocam bu Endonezya rom global stock romla birebir aynı tek farkı arama ve mesaj uygulaması xiominin orjinal uygulamaları baska farkı yok global romdan ben mıuı 12 eu rom beklemenizi tavsiye ederim cok kalmadı bu hafta içinde gelmesi çok yüksek ihtimal

Çok teşekkür ediyorum hocam :)

Abisdogan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi 4
Konular
2
Merhaba şuan cihazda global 11.07 rom var cihaz kaçak imeili atıldı sorum şudur endonozya miui 12 rom direk fastboot ile yüklersem herhangi bir sorun ile karşılaşır miyim twrp yok.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Merhaba şuan cihazda global 11.07 rom var cihaz kaçak imeili atıldı sorum şudur endonozya miui 12 rom direk fastboot ile yüklersem herhangi bir sorun ile karşılaşır miyim twrp yok.
twrp gerek yok mi flash tool ile direk fastboot dosyasını kurabilirsiniz herhangi Bir sorun olmaz imei gitmez imei sadece cihazın iç ayarlarından fabrika ayarı yaparsan gider omu harici rom atmak yazılım atmak imei götürmez

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
twrp gerek yok mi flash tool ile direk fastboot dosyasını kurabilirsiniz herhangi Bir sorun olmaz imei gitmez imei sadece cihazın iç ayarlarından fabrika ayarı yaparsan gider omu harici rom atmak yazılım atmak imei götürmez
Evet denenmiş kanıtlanmıştır IMEI gitmiyor içiniz rahat olsun hiç olmadı efs yedigi alın rock~~

Üst Alt