hocam ona gerek yok ota dosyasını indir direk telefonun iç ayarlarından güncelleme kısmından indirdiğiniz ota dosyasını seçin kurun zaten drek otadan gelir güncelleme haricen burdan dosya indirme ne gerek yokkiÜstad stock roma döndüm bu recovry dosyasını yüklemek istedim.ama orada 3 bölüm var reboot, menü wipe data bide başka bir şey vardı onu unutum yani install kısmı yok
Diğerini ömceden indirmiştim internet kısıtlı belki bu şekilde yapılır diye düşündüm.hocam ona gerek yok ota dosyasını indir direk telefonun iç ayarlarından güncelleme kısmından indirdiğiniz ota dosyasını seçin kurun zaten drek otadan gelir güncelleme haricen burdan dosya indirme ne gerek yokki
anladım kardeşimDiğerini ömceden indirmiştim internet kısıtlı belki bu şekilde yapılır diye düşündüm.
ses kaydetme özelliği aktif hocam mesaj ve arama xiomi uygulamasıYükleyen var mı bunu? Varsa ses kaydetme özelliği aktif mi? Bir belirtin ona göre yükleyeceğim.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah dostum. Geçelim miui 12 üzerine. Eu rom güzeldi olmadı döneriz. Sıkıldım beklemekten eu romu.anladım kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ses kaydetme özelliği aktif hocam mesaj ve arama xiomi uygulaması
kardeşim ilk bütün mıuı 12 sürümleri kararlı beta olarak çıkar zaten zamanla zaten güncelleme gelicektir otada recovery olanda kararlı beta zaten mıuı 12 henüz kararlı değil hiç bir platformdaOta romu beta rom mu? Yükleniyor beta testing uyarısı veriyor... Boşuna mı formatladik teli.
Kullanılan Font: AbelMerhabalar kullandığınız fontun adı nedir? Gayet iyi çünkü