- Adım
- Murat
- Cihazım
- Note9pro
- Konular
- 1
Bunu yüklüyüp ondan sonra globals geçebilir miyiz
geçersin global çıkınca mş flash tool ile fastboottan yüklersinBunu yüklüyüp ondan sonra globals geçebilir miyiz
Tüh yola cikmadan 11 i kurup otayla yüklerim demistim. Şimdi 4g ile indirip köyde kuracağım. Neyse teşekkürler bağlantı için.Fastboot rom İndirme bağlantısı konuya eklenmiştir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam teşekkürler işten dolayı bakamadımFastboot rom İndirme bağlantısı konuya eklenmiştir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Google sertifika sorunu var. Yüklemeyin eu rom gelsin anında geçeceğim.Arkadaşlar globale göre endonezya romunun sıkıntıları varmı. veya 12 ile düzeldimi Şarj %20 altında donma sikayeti vardı, Netflix de sıkıntı varmı.
Google sertifika sorunu var. Yüklemeyin eu rom gelsin anında geçeceğim.
Widewine l1 sertifikası var ama Google sertifikada sorun var. Pişman oldum kurduğuma. Neyse eu rom çıktığı an formatlar kurarım. Cloud Back-Up ile birebir ayarlarım ana ekranım geri geliyor
kilidiniz açık ve root vardır muhtemelen gayet normal bu hocam enteresan olan bişey yok ?Google sertifika sorunu var. Yüklemeyin eu rom gelsin anında geçeceğim.
Widewine l1 sertifikası var ama Google sertifikada sorun var. Pişman oldum kurduğuma. Neyse eu rom çıktığı an formatlar kurarım. Cloud Back-Up ile birebir ayarlarım ana ekranım geri geliyor.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi