şarj ve perfonmans anlamında kesinlikle mıuı 11 daha iyi şu aşamadaPeki sizce eu miui 11 mi daha iyi eu miui 12 mi ?
Teşekkür ederim hocam.şarj ve perfonmans anlamında kesinlikle mıuı 11 daha iyi şu aşamada
Hocam şimdi ben miui 12 eu rom sizin paylaştığınız şekilde yükledim lakin endonezya roma geçmek istiyorum miui 11.0.3 bu görseldeki siteden indirip orange fox ile direk wipe data yapıp romu da sd karttan flashlasam geçer mi ? (imei işlemi görmüş cihaz) Teşekkür ederim.global rom çıkana kadar yayınlanmaz v11.0.3 Endonezya fastboot yükleyip otadan v12 sürümü çekebilirsiniz
Hocam recovery olan versiyonunu indirip orange fox ile kurulumu yapabilirsiniz 3 çeşiti var fastboot/ota/recovery size lazım olan recovery versiyonuHocam şimdi ben miui 12 eu rom sizin paylaştığınız şekilde yükledim lakin endonezya roma geçmek istiyorum miui 11.0.3 bu görseldeki siteden indirip orange fox ile direk wipe data yapıp romu da sd karttan flashlasam geçer mi ? (imei işlemi görmüş cihaz) Teşekkür ederim.
Walla hocam ben süpriz bekliyorum işin açığı mıuı 12.5 sürümünü bekliyor sanırım global rom android 11 ile gelirse yeni gelen güncelleme hiç şaşırmamMIUI 12 geldiğinden beri güvenlik güncellemesi almadı (Global 12.0.1) acaba TR, ID romuna geldiği gibi bize ne zaman gelecek?