MIUI 11 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom (Joyeuse) V11.0.7.0 İndirme Bağlantıları

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Ustam MIUI 11.0.2.0 Tr romunu kurdum otada güncelleme yok ben sayfada paylasılan oto 700 küsür mb olanı mı yoksa recovery olan 2 küsür gb tımı ındırecem . 1. olanı denedim cihaz yetkili hesap mı ne diyor yazılım onaylanmadı diyor
Recovery olan MIUI 12.0.2.0 Tr yi indireceksin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ustam MIUI 11.0.2.0 Tr romunu kurdum otada güncelleme yok ben sayfada paylasılan oto 700 küsür mb olanı mı yoksa recovery olan 2 küsür gb tımı ındırecem . 1. olanı denedim cihaz yetkili hesap mı ne diyor yazılım onaylanmadı diyor
bunu bir dene

kalora06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Note9pro
Cihazım
Note9pro
Konular
1
cilgingitar Ustam eline koluna sağlık sorunsuz otadan gösterdim dediğin dosyayı sorunsuz geçtim .

nech

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nech
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
merhaba arkadaslar,
cihazım note 9 pro,gecen hafta imei repair yaptım. mevcutta global rom v11.07 var. otamatik güncelleme alması ve rootu (twrp) kaldırmak için mi flash tool ile tekrardan aynı romu yüklemek istiyorum.
ilk sayfada bulunan linklerden hangisni indirmeliyim? ve yeni imei silinir mi? son olarak açık olnan bootloader kilidi kapanır mı?

bilgilendirirseniz yardımcı olursanız sevinirim

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
merhaba arkadaslar,
cihazım note 9 pro,gecen hafta imei repair yaptım. mevcutta global rom v11.07 var. otamatik güncelleme alması ve rootu (twrp) kaldırmak için mi flash tool ile tekrardan aynı romu yüklemek istiyorum.
ilk sayfada bulunan linklerden hangisni indirmeliyim? ve yeni imei silinir mi? son olarak açık olnan bootloader kilidi kapanır mı?

Faastbot yazanı indirirsen mi flash tool ile cok rahat yüklersin rar olarak inerse pcye 7zip ile ayıkla onları komple taşı başka dosyaya o dosyayı mi flash tola göstermen yeterli olur

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
merhaba arkadaslar,

fastboot olan versiyonu indirin konuda belirtilen rehber ile kurulumu yapabilirsiniz imei silinmeez merak etmeyin mi flash tooldan clean all flash seçeneği seçili olmalı lock seçeneğini seçmeyin yoksa cihaz kilitlenir zaten mi flash tool ile kurulum rehberindede yazıyor bu bilgiler ordan bakabilirsiniz ve son olarak cihazın iç ayarlarında fabrika ayarlarına sıfırla diye bir seçenek var onı yapmadıgınız sürece imei ye hiç bişi olmaz ons dikkat edin yeterli

nech

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nech
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
fastboot olan versiyonu indirin konuda belirtilen rehber ile kurulumu yapabilirsiniz imei silinmeez merak etmeyin mi flash tooldan clean all flash seçeneği seçili olmalı lock seçeneğini seçmeyin yoksa cihaz kilitlenir zaten mi flash tool ile kurulum rehberindede yazıyor bu bilgiler ordan bakabilirsiniz ve son olarak cihazın iç ayarlarında fabrika ayarlarına sıfırla diye bir seçenek var onı yapmadıgınız sürece imei ye hiç bişi olmaz ons dikkat edin yeterli
Faastbot yazanı indirirsen mi flash tool ile cok rahat yüklersin rar olarak inerse pcye 7zip ile ayıkla onları komple taşı başka dosyaya o dosyayı mi flash tola göstermen yeterli olur

ilginiz için teşekkür ederim.şu an dosyayı indiriyorum. inşallah sorunsuz yaparım

nech

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nech
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0

7zip ile ayıkla dediğim zaman " .tar" uzantılı 6gb boyutunda zip'li bir dosya oluşuyor ve mi flash'tan dosyayı seçeceğim zaman görünmüyor.

ekte bulunan ekran görüntüsünde,hangi seçenekten işlemi yapmam lazım?

Ekli dosyalar

• rom V11.jpg
    rom V11.jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 7

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
7zip ile ayıkla dediğim zaman " .tar" uzantılı 6gb boyutunda zip'li bir dosya oluşuyor ve mi flash'tan dosyayı seçeceğim zaman görünmüyor.

ekte bulunan ekran görüntüsünde,hangi seçenekten işlemi yapmam lazım?
Dosyaları ayıkla secenegini tıkla ama önce kendi pcde klasör oluştur sonra oraya ayıkla ayıklandıkdan sonra mi flashdan direk dosyayı göster işlem tamamdır hocam mi flashda temiz kurulumu secmeyi unutmayın buna dikkat et

Üst Alt