MIUI 11 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom (Joyeuse) V11.0.7.0 İndirme Bağlantıları

nech

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nech
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
Dosyaları ayıkla secenegini tıkla ama önce kendi pcde klasör oluştur sonra oraya ayıkla ayıklandıkdan sonra mi flashdan direk dosyayı göster işlem tamamdır hocam mi flashda temiz kurulumu secmeyi unutmayın buna dikkat et

yine7zip ile "dosyaları ayıkla" seçeneğinden masaüstünde oluşturduğum klasörde; oluşan klasörün içinde yine ".tar" uzantılı dosya çıktı.

Ekli dosyalar

• rom V11_.jpg
    rom V11_.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 9

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
yine7zip ile "dosyaları ayıkla" seçeneğinden masaüstünde oluşturduğum klasörde; oluşan klasörün içinde yine ".tar" uzantılı dosya çıktı.
Arcconvert indir hocam buradan tar dosyasını sec hemen altında dosya biçimlerini göreceksin ordan rar olanı sec ve degiştir

coolsevgim23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Cihazımda IMEI repair işlemi yapıldı, Şu an rootlu ve twrp yüklü. Miui Global 11.0.7.0 QJZMIXM yüklü. Bu haliyle otadan geldiğinde global miui 12 alamayacağım. Telefona mi flashtan fastboot v11.0.7.0 yükleyerek twrp ve rootu iptal edeceğim. Yalnız biraz beklesem globale geldiğinde miui 12 fastboot rom bu şekilde yükleyebilir miyim? Bir de otadan global miui 12 dağıtılmaya başladığında ne kadar bir süre sonra fastboot rom yayınlanıyor.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Cihazımda IMEI repair işlemi yapıldı, Şu an rootlu ve twrp yüklü. Miui Global 11.0.7.0 QJZMIXM yüklü. Bu haliyle otadan geldiğinde global miui 12 alamayacağım. Telefona mi flashtan fastboot v11.0.7.0 yükleyerek twrp ve rootu iptal edeceğim. Yalnız biraz beklesem globale geldiğinde miui 12 fastboot rom bu şekilde yükleyebilir miyim? Bir de otadan global miui 12 dağıtılmaya başladığında ne kadar bir süre sonra fastboot rom yayınlanıyor.
Hocam şuan mi flash ile fastboot romuna geçerseniz ota üzerindem sıkıntısız güncelleme alırsınız.
Güncelleme çıktıktan sonra fastboot romu 10 25 gün sonra falan çıkıyor diye biliyorum (öyle dikkatimi çekti)

coolsevgim23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Hocam şuan mi flash ile fastboot romuna geçerseniz ota üzerindem sıkıntısız güncelleme alırsınız.
Güncelleme çıktıktan sonra fastboot romu 10 25 gün sonra falan çıkıyor diye biliyorum (öyle dikkatimi çekti)
Teşekkürler

nech

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nech
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
Arcconvert indir hocam buradan tar dosyasını sec hemen altında dosya biçimlerini göreceksin ordan rar olanı sec ve degiştir
3 farklı biçimde dosyayı çıkartma rağmen aynı hatayı aldım "not catch checkpoint...". Araştırmam sonucu ,keşke ilk denemde arastirsaydim.
Şöyle bir video var
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hataya rağmen cihaz sorunsuz açıldı. Twrp menüsü gitti,root'da gitt. (önceden bankaların mobil uygulamalari root uyarısı veriyordu. Artık vermiyor. ) Yabancı bir forum sitesinde uyarıyı dikkate almayın deniyordu. Üç defa üst üste hatalinca artık bu haliyle, hata veren şekliyle, kullanmaya başladım.
Acaba bir güncelleme de sorun olur mu? Ustalar yorum yaparsa sevinirim.
Hatanın çözümünün nasıl gidebileceğinizi gisteren fotoğrafları yükledim. checkpoint satiri silinecek.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunu da belirteyim IMEI işleminden sonra Netfilx hatası verdi. Cihazınız için uygun değildir diye.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
3 farklı biçimde dosyayı çıkartma rağmen aynı hatayı aldım "not catch checkpoint...". Araştırmam sonucu ,keşke ilk denemde arastirsaydim.
Şöyle bir video var
Hataya rağmen cihaz sorunsuz açıldı. Twrp menüsü gitti,root'da gitt. (önceden bankaların mobil uygulamalari root uyarısı veriyordu. Artık vermiyor. ) Yabancı bir forum sitesinde uyarıyı dikkate almayın deniyordu. Üç defa üst üste hatalinca artık bu haliyle, hata veren şekliyle, kullanmaya başladım.
Hatanın çözümünün nasıl gidebileceğinizi gisteren fotoğrafları yükledim. checkpoint satiri silinecek.

Şunu da belirteyim IMEI işleminden sonra Netfilx hatası verdi. Cihazınız için uygun değildir diye.
Hocam almış olduğunuz hata önemli değildir herhangi bir sıkıntı olmaz.

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Vallaha bıktırdılar güya yeni çıktı bu alet. Bu gidişle android 11 i de 13 duyurulduğunda alırız.

Ugurcan1996

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Vallaha bıktırdılar güya yeni çıktı bu alet. Bu gidişle android 11 i de 13 duyurulduğunda alırız.
Yeni cihaz diye bunu aldım keşke Mİ 9T alsaydım diyorum şimdi ben cihazı aldığımda Mİ 9T ile fiyatı aynı gibiydi

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
Şöyle bir video var

Tamam zaten usta usta bu durum cıktıgı anda tel kendini otomatik yeniden başlatması ve kurulumu tamamlaması lazım dı bu kadar zaten işlem o Google sertifikası dan kaynaklıdır hocam

Üst Alt