MIUI 11 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom (Joyeuse) V11.0.7.0 İndirme Bağlantıları

okansozdemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
okan
Cihazım
note 9 pro
Konular
0
hocam bişey soracaktım yapı numarasını değiştirmek zararlı mı ?

MuRo123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5
Konular
0
Bu global kararlıya miui12 verilmeyecek galiba. Ben Tr kararlıya geçmek istiyorum da, bootlodaer kilidini açmadan tr eski sürüm yüklesem yükseltsem olur mu acaba mi flash ile ??

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Bu global kararlıya miui12 verilmeyecek galiba. Ben Tr kararlıya geçmek istiyorum da, bootlodaer kilidini açmadan tr eski sürüm yüklesem yükseltsem olur mu acaba mi flash ile ??
hocam kilidi açmadan mi flash ile yazılım yüklenmez

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Vallaha Bekleye Bekleye Ummaca Olduk Bl kilidi de 666 Saat Veriyor Ne Kadar Sorunlu Telefonmuş Bu Note 9 Pro lar ya
hocam xiomitoolv2 bu programı deneyin uzun süre bekleme vermiyor diye biliyorum bunu indir bunun içinde entegre olarak mi.unlcok tool var o daha erken sürede açmana yarıyor

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
22
Dostum siz olayı yanlış anlıyorsunuz adamlar güncelleme bölgelerine verdiler sorunları gördüler ve şimdi o sorunları düzeltip global versiyona verecek yani pil sorunu kasma sorunu olan bir cihaz olmayacak sadece sabır

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Dostum siz olayı yanlış anlıyorsunuz adamlar güncelleme bölgelerine verdiler sorunları gördüler ve şimdi o sorunları düzeltip global versiyona verecek yani pil sorunu kasma sorunu olan bir cihaz olmayacak sadece sabır
kardeşim yanlış bilgilendirme yapmayın global rom o dediğiniz gibi olmuyor global rom bölgeler romlarla birebir aynıdır hiç.bir farkı yoktur stabilte olayı zamanla gelicek olan güncellemeler ile sağlanıcak aman global çıktı bu cok stabil sorunsuz diye birşey yoktur bunu aklınızdan çıkarın note 9 pronun romlarının geç çıkmasının sebebi çin tabanlı olmaması en büyük etken bu ve öncelik olarak bölge dagıtımı yapılıyor suan note 9 proda Birtek Eea Rom kaldı onada mıuı 12 gelince hemen ardından global gelicek lütfen iyice arastırmadan denemeden yorum yapmayın global rom deyince kafanızda cok büyük beklentiler olmasın ilk sürüm suanki bölgesel romlarla aynı olucak sonraki gelen güncellemeler ile stabilite olcak note 9 s Global rom çıktı ve bölgesel sorunlar hala globalde mevcut note 8 var elimde mıuı 12 global geldi aynı sorunlar var mi.note 10 lite kullanan arkadaşlar global versiyon aynı sorunlar var ilk sürümler sorunlu olur global bölgesel felan farketmez Yes~~

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
hocam xiomitoolv2 bu programı deneyin uzun süre bekleme vermiyor diye biliyorum bunu indir bunun içinde entegre olarak mi.unlcok tool var o daha erken sürede açmana yarıyor
Yaptım hocam 2 programlada denedim sonuç aynı

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Yaptım hocam 2 programlada denedim sonuç aynı
walla hocam bu uzun süre vermesi olayında tam net bir çözüm yok bana kalırsa sıfırdan bir mi hesap açın en bastan baska maile baska tele kayıtlı o hesap.ile kilit açma başvurusu yapın tabi program olarak xiomitoolsv2 kullanın bide bunu deneyin

Üst Alt