MIUI 11 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom (Joyeuse) V11.0.7.0 İndirme Bağlantıları

Erdc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Noye 9 s
Konular
0
Hocam cihaz açılmıştı. Ama sonrasında restart etmem gerektiğinde yine mi açılış ekranında titreyerek kaldı. Başka bir sorun mu var anlayamadım. O yüzden tekrar romu uygulamadan bilgisayara indirdim. Ama sonrasında uygulamanın diğer ekranlarına devam etmedim. Bootloader kilidi aç seçenkleri vs. geldi. Yanlışlıkla kitlemeyelim. Devam etmedim. Sonuçta rom yüklü, cihaz açılmıştı ama kapatınca tekrar açılmadı. Servis yolu göründü sanırım. İlginize çok teşekkür ederim

kalora06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Note9pro
Cihazım
Note9pro
Konular
1
Güncelleme 20 sinde gelmeyecekmiydi dostlar bi güncelleme verecekler milleti hac yolu gözler gibi bekletiyorlar .

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Güncelleme 20 sinde gelmeyecekmiydi dostlar bi güncelleme verecekler milleti hac yolu gözler gibi bekletiyorlar .
walla dedikleri tarih 20 sinden sonra dagıtalacak bu ay içinde tüm modellere mıuı 12 gelicek dediler ekim ayı sonuna kadar

sipsile

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şeref
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Böyle bir hata aldım. Ancak kurulum tamamlandı. Cihaz açıldı.

kalora06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Note9pro
Cihazım
Note9pro
Konular
1
walla dedikleri tarih 20 sinden sonra dagıtalacak bu ay içinde tüm modellere mıuı 12 gelicek dediler ekim ayı sonuna kadar
Redmi Note 9 Pro - Global Joyeuse benim cihaz üstadım bu mitool ile fasboot da Türkiye için yayınlanwn son sürümü bootloder kilidini kaldırmadan kursam sıkıntı olurmu cihaz yurt dışı imeiş işlemi yapılmış ama ben bootloder kilidini hariç herşeyi silip fotmatlamıstım son sürüm global Roma Türkiye sürümü de aynı yüklesek bi sıkıntı olurmu yoksa az daha sabır ota ya düşmesi yakındır mı dersin .

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Redmi Note 9 Pro - Global Joyeuse benim cihaz üstadım bu mitool ile fasboot da Türkiye için yayınlanwn son sürümü bootloder kilidini kaldırmadan kursam sıkıntı olurmu cihaz yurt dışı imeiş işlemi yapılmış ama ben bootloder kilidini hariç herşeyi silip fotmatlamıstım son sürüm global Roma Türkiye sürümü de aynı yüklesek bi sıkıntı olurmu yoksa az daha sabır ota ya düşmesi yakındır mı dersin .
otayı bekleyin Türkiye romunu kurmanız mümkün değil fastboot modu yok kilit açmak lazım kurmak için global güncelle me bekleyin derim

kalora06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Note9pro
Cihazım
Note9pro
Konular
1
otayı bekleyin Türkiye romunu kurmanız mümkün değil fastboot modu yok kilit açmak lazım kurmak için global güncelle me bekleyin derim
Peki ustam şöyle olurmu tr romunun eski 11 sürümünün fastboot romunu kursam onun uzerinden ota güncellemesi alsan nasıl olur . Yani globalden tr roma sorunsuz geçermi .

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Peki ustam şöyle olurmu tr romunun eski 11 sürümünün fastboot romunu kursam onun uzerinden ota güncellemesi alsan nasıl olur . Yani globalden tr roma sorunsuz geçermi .
Geçer ben şu an bu şekilde MIUI 11.0.2.0 Tr sürümünü mi flahla flaşlayıp sistem güncelleme kısmından da MIUI 12 recovery indirdiğim dosyayı seçip güncelledim sorunsuz. Hatta bugün MIUI 12.0.2 güncellemesi geldi

kalora06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Note9pro
Cihazım
Note9pro
Konular
1
Geçer ben şu an bu şekilde MIUI 11.0.2.0 Tr sürümünü mi flahla flaşlayıp sistem güncelleme kısmından da MIUI 12 recovery indirdiğim dosyayı seçip güncelledim sorunsuz. Hatta bugün MIUI 12.0.2 güncellemesi geldi
Hocam cihaz imei işlemli o yüzden ince eleyip sık sokuyorum tabiri caizse o zaman global için beklemek yersiz hem cihaz tr cihazı olur aksam deneyip tecrübemi aktarırım

kalora06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Note9pro
Cihazım
Note9pro
Konular
1
Ustam MIUI 11.0.2.0 Tr romunu kurdum otada güncelleme yok ben sayfada paylasılan oto 700 küsür mb olanı mı yoksa recovery olan 2 küsür gb tımı ındırecem . 1. olanı denedim cihaz yetkili hesap mı ne diyor yazılım onaylanmadı diyor

Üst Alt