MIUI 11 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom (Joyeuse) V11.0.7.0 İndirme Bağlantıları

Erdc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Noye 9 s
Konular
0
Miflash ile rom yüklediğimde açılmamıştı. Twrp sonradan yükledim. Ama şimdi dediğinizi tekrar yapıp miflash ile tekrar rom yükleyip twrp kurmadan açılmasını bekleyeceğim. Sizi de bilgilendiririm. Teşekkür ederim.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Miflash ile rom yüklediğimde açılmamıştı. Twrp sonradan yükledim. Ama şimdi dediğinizi tekrar yapıp miflash ile tekrar rom yükleyip twrp kurmadan açılmasını bekleyeceğim. Sizi de bilgilendiririm. Teşekkür ederim.
hocam romu sorunsuz kurdunuz dan emin olun gerekirse forumdaki rehberlerden bilgi alarak yapın

Erdc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Noye 9 s
Konular
0
Son durumda 11.0.7.0 joyuse romu miflash ile bilgisayarda "succes" mesajı alarak başarılı olarak yükledim. Sonrasında Redmi açılış ekranında kalıyor, 1 kere titreyerek kapanıp aynı ekrana geliyor ve bunu sürekli tekrarlıyor. Yarım saat bekledim durum aynı. Ses açma ve güç tuşuna bastığımda aldığım ekran resmi ektedir. Forumda bu sorun ile ilgili bir bilgiye ulaiamadım. Ustaların yardımını bekliyorum. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 16031287398915408274854113825968.jpg
    16031287398915408274854113825968.jpg
    512,8 KB · Görüntüleme: 6

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Son durumda 11.0.7.0 joyuse romu miflash ile bilgisayarda "succes" mesajı alarak başarılı olarak yükledim. Sonrasında Redmi açılış ekranında kalıyor, 1 kere titreyerek kapanıp aynı ekrana geliyor ve bunu sürekli tekrarlıyor. Yarım saat bekledim durum aynı. Ses açma ve güç tuşuna bastığımda aldığım ekran resmi ektedir. Forumda bu sorun ile ilgili bir bilgiye ulaiamadım. Ustaların yardımını bekliyorum. Teşekkürler.
hocam sua attın ekran görüntüsü var ya twrp ekranı orda bak wipe data yazıyor onu bi yap üstüne gel ses tusuyla sonra güç tusuna bas
sonra yeniden baslat bakalımm ne tepki verecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sua attın ekran görüntüsü var ya twrp ekranı orda bak wipe data yazıyor onu bi yap üstüne gel ses tusuyla sonra güç tusuna bas
sonra yeniden baslat bakalımm ne tepki verecek
eğer sonuç değişmezse bu dediğim yaptıktan sonra Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme Resimli Anlatım burdan xiomitoolv2 indir bide yazılımı bununla yükle cihaza

Erdc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Noye 9 s
Konular
0
Ayrıca bootlader kilidi açık. Redmi açılış sayfasında da kilit simgesi açık olarak görüyorum. Twrp kapatma seçeneği olduğu için onu yüklemiştim. Aksi durumda cihazı pili bitene kadar kapatamıyorum.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Ayrıca bootlader kilidi açık. Redmi açılış sayfasında da kilit simgesi açık olarak görüyorum. Twrp kapatma seçeneği olduğu için onu yüklemiştim. Aksi durumda cihazı pili bitene kadar kapatamıyorum.
hocam dediklerimi yaptınız mı

Erdc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Noye 9 s
Konular
0
Evet hocam. Xiaomitool v2 programını pc'ye kurdum. Çalıştırınca sürücüleri yükledi. Sağda telefonun brick olduğu seçeneği seçtiğim anda devam etmeden daha önce fastboot ile kurmuş olduğum romun açılış ekranı telefonda geldi ve kurulumu yapabildim. Nasıl oldu bilemiyorum ama bu program sanki telefonda birşeyi tetikledi ve açılış ekranınını ilk defa geçerek kurulumu tamamladım. Allah razı olsun teşekkürlerimi sunarım değerli üstadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam. Xiaomitool v2 programını pc'ye kurdum. Çalıştırınca sürücüleri yükledi. Sağda telefonun brick olduğu seçeneği seçtiğim anda devam etmeden daha önce fastboot ile kurmuş olduğum romun açılış ekranı telefonda geldi ve kurulumu yapabildim. Nasıl oldu bilemiyorum ama bu program sanki telefonda birşeyi tetikledi ve açılış ekranınını ilk defa geçerek kurulumu tamamladım. Allah razı olsun teşekkürlerimi sunarım değerli üstadım.
Maalesef telefon kapatılıp açılınca gene başlangıç mi ekranında kaldı. Xiaomitool v2 programı ile yeni rom kurmak istediğimde fastboot ile cihazı gördü. Ancak devam ettiğimde cihaz seçenekleri arasında note 9 pro yok ve devam edemedim o yüzden.

Son düzenleme:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
ne demek kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hayırlı olsun :)

Erdc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Noye 9 s
Konular
0
Uygun olmayan bir rom seçip başlattım (note 8) sonra da abort seçtim. Sonra ses açma ve güç tuşlarına basarak recovery moda almamı istedi. Bu modda pcsuite seçtim ve otomatik olarak benim note 9 pro ile uyumlu joyuse romunu indirmeye başladı. Devam ediyorum.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Uygun olmayan bir rom seçip başlattım (note 8) sonra da abort seçtim. Sonra ses açma ve güç tuşlarına basarak recovery moda almamı istedi. Bu modda pcsuite seçtim ve otomatik olarak benim note 9 pro ile uyumlu joyuse romunu indirmeye başladı. Devam ediyorum.
hocam cihaz açıldıysa niye bastan rom indiriyorsunuz onu anlamadım

Üst Alt