MIUI 11 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom (Joyeuse) V11.0.7.0 İndirme Bağlantıları

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
evet hocam işte bunlar c klasörüne bunların hepsini çıkarın sonra kurulumu yapın :) sonunda anlaşabildik
hocam bir sorum daha olacaktıyurtdışı kayıtlı telefon imei de sıkıntı cıkarmı bide twrp gider mi

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
hocam bir sorum daha olacaktıyurtdışı kayıtlı telefon imei de sıkıntı cıkarmı bide twrp gider mi
twrp tabiki gider bu global rom yeniden twrp yüklemeniz gerekebilir ama bakın imei olarak garanti veremem sorumluluk size ait ama zannetmiyorum imeiye bişi olcagını imei öyle kolay kolay bozulan bişey değil ama bana sorarsanız yazılımı kurmadan twrpden bi efs yedegi alın nolur nolmaz

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
twrp tabiki gider bu global rom yeniden twrp yüklemeniz gerekebilir ama bakın imei olarak garanti veremem sorumluluk size ait ama zannetmiyorum imeiye bişi olcagını imei öyle kolay kolay bozulan bişey değil ama bana sorarsanız yazılımı kurmadan twrpden bi efs yedegi alın nolur nolmaz
efs yedegini nasıl alınır hocam valla cok soru sordum kusura bakmayın gari ALLAH sizden razı olsun valla cok yardımcı oldunuzflower~~clap~~

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
efs yedegini nasıl alınır hocam valla cok soru sordum kusura bakmayın gari ALLAH sizden razı olsun valla cok yardımcı oldunuzflower~~clap~~
hocam suan yazılımı henüz yüklemediniz demi cihazı twrp moduna alın ses açma güç tusuna aynı anda basılı tutarak gelen ekranda backup yazan yere tıklayın ordan sadece efs yazan yerin tiki kalsın geri kalanların tikini kaldırın sonra sonra asada kaydırma işareti var onu saga dogru çektnmi efs yedegi dahili depolama kısmına twrp klasörü backup adı altında kaydolur o klasörün içinde efs felan bişeyler yazar zaten onu komple o klasörü bilgisayara atın sonra yazılımı mi flash tool ile kurabalirsiniz

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
hocam suan yazılımı henüz yüklemediniz demi cihazı twrp moduna alın ses açma güç tusuna aynı anda basılı tutarak gelen ekranda backup yazan yere tıklayın ordan sadece efs yazan yerin tiki kalsın geri kalanların tikini kaldırın sonra sonra asada kaydırma işareti var onu saga dogru çektnmi efs yedegi dahili depolama kısmına twrp klasörü backup adı altında kaydolur o klasörün içinde efs felan bişeyler yazar zaten onu komple o klasörü bilgisayara atın sonra yazılımı mi flash tool ile kurabalirsiniz
bunlar demi hocam flower~~

Ekli dosyalar

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    93,9 KB · Görüntüleme: 6

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
sen bir harikasın hocam valla ellerine saglık Allah razı olsun valla clap~~flower~~
hepimizden kardeşim umalım imeiye bişey olmasın olcagını düşünmüyorum ama biz garantiye aldık bunu uçarsada twrp ile repair yapılır sen bi romu yolla baaklım cihaza ne olacak imei uçucakmı ucmucakmı bakalım

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
hepimizden kardeşim umalım imeiye bişey olmasın olcagını düşünmüyorum ama biz garantiye aldık bunu uçarsada twrp ile repair yapılır sen bi romu yolla baaklım cihaza ne olacak imei uçucakmı ucmucakmı bakalım
imei duruyor hocam Allah razı olsun telefon acıldı sapasaglam kurulum yapıyom şimdi clap~~

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
imei duruyor hocam Allah razı olsun telefon acıldı sapasaglam kurulum yapıyom şimdi clap~~
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın bu arada sürekli güncelleme alsın cihazım diyorsanız twrp ve root yapmanızı tavsiye etmiyorum ayın 20 sinden sonra global mıuı 12 sürüm yayınlancak twrp root yaparsanız gene ugrasıp durcaksınız twrp ye ihtyicanız yoksa kurmayın gelen güncellemeleri sorunsuz kuarabilirsiniz bu şekilde

Üst Alt