MIUI 11 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom (Joyeuse) V11.0.7.0 İndirme Bağlantıları

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
İmei güncelleme ile uçmaz hocam. O cihaza twrpden rom atılmıştır. Mi flashtan tekrar romu kurarsa almaya devam eder otadan güncelleme ve kurması da sıkıntı çıkmaz.
bilgilendirme için sağol kardeşim

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
İmei güncelleme ile uçmaz hocam. O cihaza twrpden rom atılmıştır. Mi flashtan tekrar romu kurarsa almaya devam eder otadan güncelleme ve kurması da sıkıntı çıkmaz.
can hocam bugün bir arkadaş kafamı karıştıracak bişey demiş benimde inanasım geldi belki siz uzmansınız bu konularda en iyisini siz bilirsiniz yurtdışından rn9 pro gelicek ya hani diyorki güncelleme almıcaksın otadan ellede kuramazsın imeil gider çünkü birde böyle birşey dedi imei çaktıktan sonra güncelleme hiçbirşekilde alamaz doğrumu hocam bu

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
can hocam bugün bir arkadaş kafamı karıştıracak bişey demiş benimde inanasım geldi belki siz uzmansınız bu konularda en iyisini siz bilirsiniz yurtdışından rn9 pro gelicek ya hani diyorki güncelleme almıcaksın otadan ellede kuramazsın imeil gider çünkü birde böyle birşey dedi imei çaktıktan sonra güncelleme hiçbirşekilde alamaz doğrumu hocam bu
Dogru kardeşim cihaza twrp root yöntemi ile imei atılıyor resmi güncelleme çıksa bile güncelleme işlemi olmuyor cihazı ama mi flash tool ile global yazılım atmak mümkün bence cihaz size gelince imei atmadan önce global yazılım atın cihaza son sürüm sonra imei işlemi yaptırın

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Yanlış Bi bilgi hocam mi flashtan global romu flashlarsanız twrp kalkar ve otadan güncelleme alırsınız. Tabi bu durum güncelleme almazsanız geçerli normalde alırsınız zaten.

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
hocam fastboot a hata veriyor couldn't find flash script hatası veriyor nedeni nedir bilen varmıdır teşekkürler şimdiden

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
hocam fastboot a hata veriyor couldn't find flash script hatası veriyor nedeni nedir bilen varmıdır teşekkürler şimdiden
hocam çözümü basit rom klasörünü direk c ye atın masaüstü veya baska yerd olmasın direk c içine atın sonra mi flasha ordan gösterin ayrıca clean an lock seçili olmasın mi flash toolda ona dikkat edin ayrıca direk klasörü gösterin yani romu cıkartıyon ya rardan direk c ye attın o klasörü mi flash toldan direk c den o klasörü seç images vs değil direk klasörü göster

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
hocam çözümü basit rom klasörünü direk c ye atın masaüstü veya baska yerd olmasın direk c içine atın sonra mi flasha ordan gösterin ayrıca clean an lock seçili olmasın mi flash toolda ona dikkat edin ayrıca direk klasörü gösterin yani romu cıkartıyon ya rardan direk c ye attın o klasörü mi flash toldan direk c den o klasörü seç images vs değil direk klasörü göster
valla hocam cahilim biraz ama soracam winrar var 7zip var bunlarda pro sürüm kurulu IDM ile indiriyom direk ordan c ye göndermemi istiyorsunuz teşekkür ederim cevabınız için

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
valla hocam cahilim biraz ama soracam winrar var 7zip var bunlarda pro sürüm kurulu IDM ile indiriyom direk ordan c ye göndermemi istiyorsunuz teşekkür ederim cevabınız için
hocam fastboot sürümü indirdin rar ile açtın içinde bi klasör var o klasörü direk bilgisayarım c nin içine at mi flash tool aç clean and lock tikinin seçili olmadıgından emin ol seçili ise onun tikini kaldır en altta görürsün zaten sonra rom seçme yerinden direk c ye attıgın klasörü göster sonra flashla sorunsuz kurulumu yaparsınız

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
hocam fastboot sürümü indirdin rar ile açtın içinde bi klasör var o klasörü direk bilgisayarım c nin içine at mi flash tool aç clean and lock tikinin seçili olmadıgından emin ol seçili ise onun tikini kaldır en altta görürsün zaten sonra rom seçme yerinden direk c ye attıgın klasörü göster sonra flashla sorunsuz kurulumu yaparsınız
hocam aynı dediginiz gibi yapıyorum ama mi flash tool görmüyor dosyayı nedeni nedir acaba

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular