MIUI 11 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom (Joyeuse) V11.0.7.0 İndirme Bağlantıları

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın bu arada sürekli güncelleme alsın cihazım diyorsanız twrp ve root yapmanızı tavsiye etmiyorum ayın 20 sinden sonra global mıuı 12 sürüm yayınlancak twrp root yaparsanız gene ugrasıp durcaksınız twrp ye ihtyicanız yoksa kurmayın gelen güncellemeleri sorunsuz kuarabilirsiniz bu şekilde
tavsiyenize uyacagım hocam teşekkürler siz bir harikasınız sizlerde olmasanız valla halimiz harap

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
tavsiyenize uyacagım hocam teşekkürler siz bir harikasınız sizlerde olmasanız valla halimiz harap
hocam son bir uyarı yapcam sakın ola ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırla işlemini asla yapmayın işte bu sizin imeinizi uçurur haberiniz olsun güle güle kullanın

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
hocam son bir uyarı yapcam sakın ola ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırla işlemini asla yapmayın işte bu sizin imeinizi uçurur haberiniz olsun güle güle kullanın
teşekkür ederim hocam bunuda söylediginiz harika oldu saglıcakla kalın selametle

Erdc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Noye 9 s
Konular
0
Merhaba, Note 9 Pro cihazım sadece fastboot mod ile açılıyor. Miflash tool ile 11.0.7.0 joyuse fastboot romunu (.tar ile biteni) kuruyorum. Bilgisayar tel.i görüyor. Yükleme başarılı diye bitiyor ancak cihaz açılış ekranında kalarak titriyor ve kapanıp açılarak tekrar titreyerek kapanıyor. Bu böyle devam ediyor. Daha önce imei repair yapılmış ve twrp yüklenmişti. Konuda bilgi sahibi değilim, burada yazanları harfiyen uyguladım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Merhaba, Note 9 Pro cihazım sadece fastboot mod ile açılıyor. Miflash tool ile 11.0.7.0 joyuse fastboot romunu (.tar ile biteni) kuruyorum. Bilgisayar tel.i görüyor. Yükleme başarılı diye bitiyor ancak cihaz açılış ekranında kalarak titriyor ve kapanıp açılarak tekrar titreyerek kapanıyor. Bu böyle devam ediyor. Daha önce imei repair yapılmış ve twrp yüklenmişti. Konuda bilgi sahibi değilim, burada yazanları harfiyen uyguladım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
hocam twrp ekranına girmeyi deneyin twrp ekranına dönünce oranın ekran görüntüsü alabilirseniz yardımcı olmaya çalışalım

Erdc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Noye 9 s
Konular
0
Twrp 3.4.1b yüklü idi. Fastboot ile flash yaptıktan sonra Twrp ekranı gelmiyordu, tekrar twrp yüklemeyi deneyeyim. Ama fastboot moduna alabiliyorum.Twrp yükleyip açabilirsem siz hangi sayfanın ekran görüntüsünü almamı istediniz.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Twrp 3.4.1b yüklü idi. Fastboot ile flash yaptıktan sonra Twrp ekranı gelmiyordu, tekrar twrp yüklemeyi deneyeyim. Ama fastboot moduna alabiliyorum.Twrp yükleyip açabilirsem siz hangi sayfanın ekran görüntüsünü almamı istediniz.
hocam mi flash tool ile yazılım attığınız zaman stock twrp yüklenir yani orijinal global romun twrp si ben onu soruyorum haricen twrp yüklemeyin onu istemiyorum bana orijinal terp lazım stock

Erdc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Noye 9 s
Konular
0
Evet aynen ses açma ve kapatma düğmesine basınca orijinal recovery ekranı geliyor. Wipe ve mi ile başlayan bir programa bağlanma veya boot etme seçenekleri vardı.

Erdc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Noye 9 s
Konular
0
Hocam şimdi evde kontrol ettim
Flash sonrası twrp yüklemişim. Ekran resmi ekte. İsteraeniz orijinal twrp için yeniden romu flash yapabilirim.

Ekli dosyalar

• 16031180936831847493791976320944.jpg
    16031180936831847493791976320944.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 7

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam şimdi evde kontrol ettim
Flash sonrası twrp yüklemişim. Ekran resmi ekte. İsteraeniz orijinal twrp için yeniden romu flash yapabilirim.
hocam twrp yüklersen flash sonrası global rom açılmaz işte önce bi mi flashtan temiz kurulumu yap sonra cihazı aç cihaz açılsın kendine gelsin twrp yi en son kur kuracaksan eğer

Üst Alt