Rica ederimAynı durum benim cihazimda guncel 12.02
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşşekür ederim
Hayır tam ekran oluyor bende MIUI 12 EndonezyaMerhaba, miui 12'ye geçtikten sonra mesajlar içerisinde herhangi bir gönderenden gelen mesaja çift tıklayınca tam ekran olmuyor. miui 11'de ise tam ekran oluyordu. Deneyebilen endonezya kullanıcılarının yorumlarını merak ediyorum. Bu özellik miui 12'de kaldırıldı mı acaba? :/
Bende neden olmuyor? Bir fikriniz var mı acaba?Hayır tam ekran oluyor bende MIUI 12 Endonezya
Bende oluyor hocam. Arkadaşımda da oluyor. Format atın bir benceMerhaba, miui 12'ye geçtikten sonra mesajlar içerisinde herhangi bir gönderenden gelen mesaja çift tıklayınca tam ekran olmuyor. miui 11'de ise tam ekran oluyordu. Deneyebilen endonezya kullanıcılarının yorumlarını merak ediyorum. Bu özellik miui 12'de kaldırıldı mı acaba? :/
Güncelleme sonrası temiz kurulum için format atmam lazım anlaşılan. Onca şeyle uğraşmak gerekecek :/Bende oluyor hocam. Arkadaşımda da oluyor. Format atın bir bence
Sürüm bilgileriniz böyleyse format atayım.Bende oluyor hocam. Arkadaşımda da oluyor. Format atın bir bence